شناسهٔ خبر: 27016981 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

کتاب «تغذیه در ژنتیک» در جهاددانشگاهی اردبیل منتشر شد

گروه اجتماعی- به همت انتشارات جهاددانشگاهی اردبیل کتاب «تغذیه در ژنتیک» در ۲۸۸ صفحه و ۱۲ فصل منتشر شد.

صاحب‌خبر -

کتاب «تغذیه در ژنتیک» در جهاددانشگاهی اردبیل منتشر شدمهران محمدی، مدیرمسئول انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل در گفت و گو با ایکنا از اردبیل، گفت: کتاب «تغذیه در ژنتیک» که توسط کارستن کالبرگ، استین‌ماری اولون و فردیناند مولنار در سال ۲۰۱۵ تالیف شده به همت دکتر محمد ضعیفی زاده، استادیار گروه ژنتیک، دکتر خاطره طوبا، استادیار دانشکده پزشکی و امیرحسین علیمحمدیان از گروه علوم آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ترجمه و به چاپ رسیده است.
مهران محمدی حوزه شگفت‌انگیز نوتروژنومیکس، ارتباطات روزانه بین رژیم غذایی و مواد غذایی، ژنوم و متابولیت‌های ما را آنالیز می‌کند، ادامه داد: این کتاب چگونگی شکل‌دهی و اعضای بدن انسان توسط مواد غذایی را توضیح داده است و در نتیجه، استعداد ما نسبت به ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت و تصلب شرایین را مشخص و در مورد زندگی واقعی و ارتباط‌های انسان با تغذیه را در سرتاسر عمر بیان می‌کند.
وی با بیان اینکه این کتاب به قیمت ۲۵ هزار تومان از کتابفروشی‌های استان قابل تهیه است، افزود: کتاب «تغذیه در ژنتیک» می‌تواند به عنوان منبع مطلوب، مورد استفاده دانشجویان و علاقه‌مندان حوزه‌های پزشکی، ژنتیک و تغذیه قرار گیرد.
انتهای پیام

نظر شما