شناسهٔ خبر: 26859259 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

خواص سنجد + خواص پودر سنجد

صاحب‌خبر - مصرف سنجد، کليه ها را گرم و بواسير را درمان مي کند خواص معجزه آساي سنجد امروزه شيوع و گسترش "پوکي استخوان" و بيماريهايي مانند آرتروز به‌ويژه در زنان تبديل به کابوسي وحشتناک در بسياري از کشورها شده است و پوکي استخوان، چهارمين عامل مرگ و مير در جهان است و از هر 4 نفر بالاي 25 سال، يک نفر مبتلا به آن است! در طب سنتي ايراني ــ اسلامي راهکارهاي مختلف ساده اي براي پيشگيري يا درمان اين بيماريها وجود دارد که در ادامه، يکي از خوراکي هاي شگفت انگيز و در دسترس همه که تأثيرات معجزه آسايي را دارد، معرفي مي‌کنيم. چرا بايد "سنجد" را جدي بگيريم از ائمه اطهار(ع) روايت شده که "سنجد" گوشتش گوشت مي آورد، استخوانش، استخوان و پوستش، پوست مي روياند. از سنجد مي توان در درمان بسياري از امراض استفاده کرد؛ مصرف سنجد، کليه ها را گرم و بواسير را درمان مي کند. ادرار اگر قطره قطره بيايد، با پودر سنجد روان مي شود؛ بازوها و ساق ها را نيرومند مي کند. سنجد، عفونت ريه را خشک و آب آوري شش ها را درمان مي کند؛ کمبود ويتامين C بدن را رفع مي کند. سنجد خاصيت آنتي اکسيداني بسيار قوي دارد و با ويتامين K به نبرد سموم معده و روده مي رود. سرشار از فيبر و منبع غني از کلسيم است؛ براي همين خوردن آن به پيران و مادران شيرده توصيه مي شود زيرا هم جلوي پوکي استخوان را مي گيرد و هم دستگاه گوارش را تقويت مي کند و هم سردردهاي ميگرني را درمان مي کند و هم نسيان و آلزايمر را کاهش مي دهد و هم موجب تيزهوشي نوزاد شير‌خوار مي شود. سنجد براي ترميم شکستگي و ترک استخوان، بي‌نظير است و در درمان پوکي استخوان ــ به عنوان چهارمين عامل مرگ‌ومير در جهان ــ اثرات معجزه آسايي دارد؛ مي توان گفت همه بيماران مبتلا به پوکي استخوان از سنجد، غافل بوده اند! ترميم شکستگي، ترک استخوان و پوکي استخوان بي نظير است؛ پودر هسته سنجد، غضروف ساز بوده و براي ترميم مفاصل و کمردرد مي توان آن را با شير ميل کرد. در مکتب طبي ابن سينا، آسياب شده سنجد با هسته آن درمان ساده‌، عالي و بي خطر براي آرتروز‌، روماتيسم و پوکي استخوان است. مصرف پودر سنجد با شير و عسل يک ميان وعده مقوي محسوب مي شود پودر سنجد را چگونه تهيه و مصرف کنيم اگر مي توانيد، خودتان تعدادي سنجد تازه را با پوست و گوشت و هسته آسياب کنيد اما اگر آسياب نداريد يا نگران هستيد، هسته سنجد، آسياب شما را خراب کند، مي توانيد پودر سنجد آماده تهيه کنيد. يک قاشق غذا‌خوري پودر را در يک ليوان شير، بريزيد و با يک قاشق غذاخوري عسل آن را شيرين کنيد و روزانه يک وعده از آن را با غذا يا ميان وعده ميل کنيد. با 14 روز خوردن اين معجون ساده، معجزه آن را مشاهده کنيد؛ 70 يا 72 روز مصرف آن، مکمل درماني بسيار مناسبي براي مبارزه با پوکي استخوان و آلزايمر است. از ديگر فوايد سنجد مي توان به اين موارد اشاره کرد: • بهترين دارو براي رفع کمبود ويتامين C و K در بدن است. • داراي خاصيت آنتي اکسيداني قوي است. • خاصيت ضدالتهابي دارد و التهابات معده و روده را مي زدايد. • ضداسهال و قابض است؛ جوشانده برگ سنجد، بهترين دارو براي اسهال کودکان است. • پودر هسته سنجد در درمان التهاب‌هاي حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان مي کند. • ضد تب و درد است. • بادشکن و ضدنفخ است. • مقوي قلب است. • سردردهاي سرد، سوداوي و بلغمي را تسکين مي دهد. • پودر هسته آن، غضروف ساز بوده و براي ترميم مفاصل و کمردرد مي توان آن را با شير ميل کرد. • از گل آن براي التيام زخم‌ استفاده مي شود. • کم کالري و مقوي معده است. • سنجد پخته شده در روغن زيتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان مي‌‌کند و براي رشد مو مفيد است. • پودر هسته سنجد در درمان التهاب‌هاي حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان مي کند. منبع : tasnshmnews.com 

نظر شما