شناسهٔ خبر: 26855034 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

دانشگاه علامه رتبه اول "ارائه خدمات تغذیه‌ای دانشجویان" را کسب کرد

بر اساس رتبه‌بندی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، دانشگاه علامه طباطبایی موفق به کسب رتبه اول در ارائه خدمات تغذیه‌ای از بین 125 دانشگاه دولتی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، بر اساس رتبه‌بندی خدمات تغذیه‌ای صندوق رفاه وزارت علوم، دانشگاه علامه طباطبایی موفق به کسب رتبه «سطح یک» و همچنین رتبه‌های نخست کشوری در تمامی زمینه‌های تغذیه دانشجویی شد.

در این رتبه‌بندی و سطح‌بندی خدمات تغذیه‌ای که توسط کارشناسان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم انجام شده است، ۱۲۵ دانشگاه دولتی کشور حضور داشتند که بر اساس نتایج اعلام شده، دانشگاه علامه طباطبائی ضمن کسب رتبه سطح یک (سطوح ۱ الی ۳) دارای رتبه ۱ تا ۹ کشوری در بخش فضا و تجهیزات آشپزخانه در بین ۱۷۸ آشپزخانه و همچنین رتبه ۱ تا ۹ دانشگاه کشوری در بخش فضا و تجهیزات در بین ۳۵۰ سالن غذاخوری دانشگاهی شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، ایجاد تثبیت تنوع غذایی برای دانشجویان در وعده ناهار، شام و صبحانه، اضافه کردن حدود ۲۳ نوع غذا به برنامه غذایی دانشجویان، ارتقای کیفی غذاهای روزانه با ارائه بیش از ۴۰ نوع غذای بدون تکرار، رعایت چرخش غذاها در روزهای هفته، وجود غذاهای بومی در برنامه غذایی، رعایت اصل تناسب در غذای روزانه، تنظیم برنامه غذایی مناسب با ذائقه غذایی گروه دختران و پسران و همچنین ارتقای کیفیت مواد اولیه مورد استفاده مانند برنج ایرانی، گوشت قرمز و سفید گرم و استفاده از روغن‌های بدون ترانس بالا از جمله اقدامات انجام شده توسط مدیریت دانشجویی در حوزه تغذیه دانشجویی در این دانشگاه است.

تعمیر و تجهیز و بروز رسانی هفت آشپزخانه و ۱۱سالن غذاخوری، ساخت سردخانه‌های زیر صفر و بالای صفر، تبدیل آشپزخانه‌های سنتی به صنعتی و ایجاد خط سلف سرویس‌های متعدد با هدف ارائه خدمات بهتر، ارزیابی و کنترل روزانه هر یک از آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری طی سال‌های ۹۴ تا ۹۷ از جمله عوامل موثر در برگزیده شدن این دانشگاه در ارائه خدمات دانشجویی است.

انتهای پیام

نظر شما