شناسهٔ خبر: 26837335 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

آموزش افزایش قدرت کارت گرافیک در ویندوز ۸

نحوه افزایش قدرت کارت گرافیک در ویندوز ۸ همراه با عکس را در این خبر از باشگاه خبرنگاران جوان از دست ندهید.

صاحب‌خبر -

آموزش افزایش قدرت کارت گرافیک در ویندوز ۸به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ همه سیستم‌های امروزی کارت های گرافیکی با کیفیت های مختلف را بر روی خود دارند. توانایی خاص هر کدام از این کارت ها در اجرای برنامه های گرافیکی و بازی ها، متفاوت و منحصر به هر کارت می باشد برای کسانی که کارهای هنری انجام می دهند و یا علاقه زیادی به بازی های رایانه ای دارند حتما با این مسئله مواجه شده اند که هنگام انجام بازی یا کارهای هنری سنگین، مشکل در گرافیک رایانه و کند شدن گرافیک رخ داده است و این مسئله این را نشان می دهد که رایانه فشار زیادی را متحمل شده و این مشکل باید حل شود.

برای گرافیست ها و گیم بازهای حرفه ای یکی از اولویت ها داشتن کارت گرافیکی بالا می باشد، ولی چنان چه قصد تعویض کارت گرافیک را ندارید، افزایش قدرت کارت گرافیک با ترفندی ساده می تواند مشکل شما را تا حدی حل کند. هدف ما معرفی روشی کارآمد برای "افزایش قدرت کارت گرافیک" شما است که می توانید این کار را به راحتی انجام داده و از انجام کارهای خود لذت ببرید.ابتدا توضیحات مختصری درباره کارت گرافیکی می دهیم.

کارت گرافیک یا پردازشگر گرافیکی چیست؟

به قطعه‌ای که برای پردازش و رندرینگ تصاویر در کارت‌های گرافیک و هم چنین در گرافیک‌های آنبورد استفاده می شود پردازنده گرافیکی GPU می گویند.GPU ، مخفف عبارت "Graphics Processing Unit" بوده که معنی آن "واحد پردازش گرافیک" است و به نام‌های زیر شناخته می‌شود:

  •     Visual Processing Unit – VPU (واحد پردازش دیداری)
  •     Video card (کارت ویدئو)
  •     Display card (کارت نمایش)
  •     Graphic board(بورد گرافیکی)
  • Graphic adapter (آداپتر گرافیکی)
  • افزایش قدرت کارت گرافیک در ویندوز 8 همراه با عکس

واحد پردازش گرافیکی (GPU) چیست؟

جایگاه کارت گرافیک در کامپیوتر برای همه محرز است و این کارت ها هستند که اطلاعات دیجیتال تولید شده در کامپیوتر را گرفته و آن ها را به شکلی تبدیل می کنند که قابل مشاهده برای انسان باشند. واحد پردازش گرافیکی، یک چیپ الکترونیکی می باشد که با انجام محاسبات زیاد، بیشتر برای رندرینگ و ارائه ماشینی تصاویر به کار می رود و در اصل با کمک آن‌هاست که می‌توان تصویری را بر روی مانیتور و صفحه نمایش، لپ تاپ، اسمارت فون و سایر گجت‌های خود دید.

در ایام قدیم جی پی یو ای وجود نداشت و پردازنده مرکزی (CPU) بود که هم زمان، دو کار رندر کردن تصاویر و انجام دیگر اعمال کامپیوتری (اجرای برنامه‌ها، محاسباتشان و ...) را می کرد و چون رندر کردن تصاویر نیاز به قدرت پردازشی بالایی دارد، در عملکرد پردازنده مرکزی افت زیادی را نسبت به محاسبات نرم افزاری داشتیم. در سال های بعد طراحی واحدهای پردازش گرافیکی انجام شده و به بازار عرضه شد. پردازنده‌های گرافیکی با سرعت پایین ولی هسته‌های زیاد تقریباً شبیه پردازنده‌های مرکزی کار می‌کنند و عهده دار ایجاد تصاویر و انتقال آن به نمایشگر می باشند. در نتیجه استفاده از پردازنده ها باعث آزاد شدن قدرت پردازشی انجام شده توسط سی پی یو ها می شود و کار سی پی یو فقط محدود به محاسبات برنامه‌ها می شود. از مهمترین تولیدکنندگان پردازنده‌های گرافیکی NVidia و ATI (بخشی از AMD) و Intel می باشند. پردازنده‌های گرافیکی تقسیم به دو دسته کارت گرافیک (مستقل از مادربورد و CPU) و گرافیک تعبیه شده (چسبیده به مادربورد یا CPU) می شوند.

افزایش قدرت کارت گرافیک در ویندوز 8 همراه با عکس

کارت گرافیک

یکی از پردازنده‌های گرافیکی، کارت گرافیک می باشد که به ویدئو کارت بصورت مجزا (به اصطلاح Discrete یا Dedicated) نیز معروف است. این کارت نوعی پردازنده گرافیکی می باشد که به صورت مجزا از مادربورد به پردازش تصاویر می پردازد. اغلب کارت‌های گرافیکی بیش از یک واحد پردازش گرافیکی (GPU) دارند. وجود یک حافظه موقتی از نوع RAM در داخل کارت گرافیکی که کاملاً اختصاصی به کارت گرافیک بوده و از حافظه RAM کامپیوتر مستقل است باعث عملکرد بهتر کارت گرافیک در مقایسه با نوع دوم پردازشگران گرافیکی (نوع تعبیه شده آن) می شود. این کارت‌ها معمولاً متشکل از چند صد هسته می باشند که با قدرت پردازشی مناسب به صورت موازی با یکدیگر کار می‌کنند.

گرافیک‌های تعبیه شده (آنبورد)

نوعی دیگر از پردازنده‌های گرافیکی، تعبیه شده یا آنبورد (Onboard) می باشد که عمل پردازش تصویر با چیپ‌هایی در آن ها انجام می گیرد که از اول بر روی مادربورد بوده اند و یا توسط قسمتی از پردازنده که مخصوص پردازش گرافیکی است، انجام می‌شود. اغلب گرافیک‌های تعبیه شده دارای یک واحد پردازش گرافیکی (GPU)  می باشند. پردازنده‌های گرافیکی آنبورد حافظه رم مخصوص به خود ندارند و مقدار حافظه مورد نیازشان را از RAM کامپیوتر می‌گیرند.

افزایش قدرت کارت گرافیک در ویندوز 8 همراه با عکس

آموزش افزایش قدرت کارت گرافیک در ویندوز 

هنگام استفاده از کارت های گرافیک NVIDIA با آپدیت کردن درایو کارت گرافیک کارایی آن تا حدی افزایش می یابد اما درکل فقط تعدادی امکان نرم افزاری اضافه شده و افزایش قدرت کارت گرافیک رخ نمی دهد.

در این جا روش افزایش قدرت کارت گرافیک را به شما شرح می دهیم.

مرحله اول: با فشردن کلید ویندوز به همراهR ، قسمت Run سیستم عامل را باز می کنیم.

مرحله دوم: در ادامه در این قسمت عبارت Services.msc را وارد کرده تا به لیست سرویس های سیستم عامل دست یابی کنیم. در این لیست عبارت NVidia Streamer Service را پیدا کرده و  Start-Up-Type را روی حالت Disabled قرار می دهیم و در ادمه با ریست کردن سیستم، از افزایش تعداد فریم ها لذت می بریم. باید بدانید که اگر از قابلیت Shadow play استفاده می کنید، این کار را نمی توانید انجام دهید، چون  سرویس استریم پیش نیاز قابلیت Shadow Play می باشد. با این کار، به همین آسانی افزایش قدرت کارت گرافیک انجام می شود.

نحوه افزایش قدرت کارت گرافیک در ویندوز 8 

در مرحله اول در دسکتاپ بر روی آیکون My Computer راست کلیک کرده و Propeties را انتخاب می کنیم.

مرحله دوم: در پنجره باز شده به تب Advanced می رویم و از بخش Startup and Recovery روی Setting کلیک می کنیم.

افزایش قدرت کارت گرافیک در ویندوز 8 همراه با عکس          افزایش قدرت کارت گرافیک در ویندوز 8 همراه با عکس

مرحله سوم: در پنجره باز شده، در قسمت پایین و قسمت Write debugging information روی لیست کشویی موجود کلیک می کنیم. در داخل منو 3 گزینه است که آن را بر رویCompelet memory dump تنظیم می کنیم.

افزایش قدرت کارت گرافیک در ویندوز 8 همراه با عکس

مرحله چهارم: در تمام پنجره ها را OK را زده و خارج می شویم. در پایان کار سیستم را دوباره راه اندازی می کنیم.

 این آموزش افزایش قدرت کارت گرافیک در ویندوز 7 و 8.1 نیز قابل اجراست.

اگر قصد انجام کارهایی هم چون طراحی با فتوشاپ، رندرینگ و .. را نداشته و هدف شما انجام کارهای ساده مانند وبگردی، استفاده از برنامه‌های ساده مثل ورد و انجام بازی‌های ۲ بعدی یا ۳ بعدی با تنظیمات کیفیت پایین است می توانید از گرافیک آنبورد استفاده کنید. اما اگر کار شما انجام کارهای سنگین و بازی‌هایی نیازمند به گرافیک بالا باشد، صد در صد نیازمند به یک کارت گرافیک خواهید بود. هم چنین با روش گفته شده در بالا می توانید افزایش قدرت کارت گرافیک خود را به آسانی انجام دهید.

انتهای پیام/

نظر شما