شناسهٔ خبر: 26836541 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

سوسيس‌خورها شيدا مي‌شوند

صاحب‌خبر - به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از مهر، مواد شيميايي افزوده شده به گوشت‌هاي فرآوري شده موسوم به نيترات‌ها از رشد باکتري‌ها جلوگيري مي‌کنند. دکتر رابرت يولکن، سرپرست تيم تحقيق از دانشگاه جان هاپکينز مريلند آمريکا، در اين باره مي‌گويد: «اسناد و شواهد متعدد نشان مي‌دهد که ميکروب‌هاي درون روده‌ها مي‌توانند بر مغز اثر داشته باشد.» محققان در اين مطالعه داده‌هاي بيش از 1000 نفر مبتلا به مشکلات رواني و افراد فاقد چنين مشکلاتي را بررسي کردند. آنها دريافتند، افرادي که براي مدتي به خاطر اختلالات ناشي از بيماري رواني شيدايي نظير بيش فعالي، هيجان و بيخوابي بستري شده بودند در مقايسه با افراد فاقد سابقه يک اختلال رواني جدي، 3/5 بار بيشتر گوشت‌هاي حاوي نيترات مصرف کرده بودند. مانيا معمولا در افراد مبتلا به اختلال دوقطبي روي مي‌دهد اما ممکن است افراد مبتلا به شيزوفرني هم مبتلا به آن شوند. مانيا شامل انديشه‌ها و تفکر خودمهم انگاري است و به رفتارهاي پرخطر منجر مي‌شود.

برچسب‌ها:

نظر شما