شناسهٔ خبر: 26822833 - سرویس عکس
نسخه قابل چاپ منبع: فردا قدیمی | لینک خبر

ضرغامی:

وظیفه دولت همانند وظیفه شناور کولر است! +عکس

ضرغامی با انتقاد از عرضه بدون کنترل سکه و ارز، نوشت که دولت باید مانند شناور به طور مرتب بر این روند کنترل کند.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان: سید عزت‌الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو شورای عالی فضای مجازی که از مسئولان فعال در فضای مجازی نیز شناخته می‌شود با انتشار پستی درباره خرید کولر آبی برای منزل خود، صفحه اینستاگرامش را بروزرسانی کرد.

ضرغامی نوشت:

"کولر آبی!

بالاخره شیطون رو لعنت کردم و دیروز یک کولر آبی جدید خریدم...

کولر قبلی چند سال بود که به سروصدا افتاده بود. هر چه تسمه و یاتاقان عوض می‌کردم و محل استقرارش را تنظیم می‌کردم، فایده نداشت. دیگه ۱۴ سال بود که کار می‌کرد. موقع خداحافظی بود!

با کولر گازی هم میانه‌ای ندارم. هم گران است و هم امکان کانال کشی به دیگر اتاق‌ها را ندارد.
از خرید جدیدم راضیم. مدل جدید کولر آبی وطنی، هم کم مصرف است و هم چند امکان اضافه دارد. یه خورده گران است، ولی نهایتاً به صرفه است.

اگر خواستید کولر ۸۰۰۰ آبسال بخرید قیمت‌¬اش ۱ میلیون و هشتصد و هشتاد هزار تومان است. سرتان کلاه نرود.

با اینکه از یکی از نمایندگی‌ها در جنوب شهر (هلال احمر – چهارراه عباسی) محل قدیم‌مان خریدم، ولی مغازه بغلی ۵۰ هزار تومان گران‌تر می‌داد!
همکارم توصیه کرد آرم «آبسال» را از تصویر، بردارم که شبهه تبلیغ تجاری نشود! به این توصیه توجه نکردم. تبلیغ برند ایرانی نه تنها بد نیست، خیلی هم خوب است. ضمناً قیمت را هم، حداقل برای چند روز تثبیت کردم!

پی نوشت

شناور، قسمتی از کولر است که سطح آب را ثابت نگه می‌دارد. از جمله خرابی‌های شایع کولر‌های آبی خرابی شناور و یا تنظیم نبودن آن است. آب زیادی هدر می‌رود و ممکن است به آب بندی سطح پشت بام یا بالکن هم آسیب برساند.

امکانات و تسهیلات حکومتی برای رفاه مردم و یا حمایت از تولید ملی مانند همین شناور باید مرتباً توسط نهاد‌های دولتی و نظارتی کنترل شود.
وظیفه دولت، برقراری مکانیسم‌های استانداردی است که اتوماتیک‌وار فرآیند سالم چرخش امور را کنترل کند؛ همانگونه که شناور کولر عمل می‌کند.

عرضه بی حساب و کتاب سکه و ارز به بازار، بدون سیستم کنترلی، همان می‌شود که دیدیم.

وظیفه دستگاه‌های نظارتی هم، کنترل دقیق و دائمی نقاط استراتژیک این فرآیندهاست.

تجربه این سال‌ها نشان می‌دهد که مجلس و قوه قضائیه، عملکردی انفعالی، دیرهنگام و بعضاً سیاسی نسبت به تخلفات داشته‌اند. فساد، دولتی و حاکمیتی و نهاد عمومی نمی‌شناسد.

همین الان که با هم حرف می‌زنیم رویه‌های غلط و فسادآفرین نظام اجرایی کشور در حال پر کردن جیب مفسدان اقتصادی است.

جوان گرایی در این حوزه بیداد می‌کند! خلاقیت و نوآوری و روش‌های میان بر و بهینه‌سازی جوانان با استعداد! بدجوری در حوزه دلالی و خوردن مال مردم بسیج شده است.

اصلاح شناور، پیش کش! حداقل روزی یک بار به پشت بام سر بزنید و شیر آب را باز و بسته کنید!

نه اینکه همسایه‌ها به شما بگویند آب، پشت بام شما را برداشته! "

نظر شما