شناسهٔ خبر: 26807499 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

روش هاي خوش طعم کردن سويا

صاحب‌خبر - هميشه براي شستن سويا آن را با آب جوش بشوييد سويا جايگزين مناسبي براي گوشت است، اما بيشتر خانواده ها از طعم و مزه آن خوششان نمي آيد. بنابراين بايد بدانيم چگونه سويا را بپزيم و مزه دار کنيم. هيچگاه سويا را با آب سرد نشوييد. هميشه براي شستن سويا آن را با آب جوش بشوييد يا آنکه آن را در آب در حال جوش ريخته و بعد از کمي جوشيدن آن را آبکش کنيد. بيش از يکبار آب سويا را عوض نکنيد. بعضي از افراد قبل از پخت سويا آن را داخل آب جوش خيس مي کنند و چندين بار آبش را عوض مي کنند. ولي بهتر است براي حفظ طعم سويا آب آن را بيش از يکبار عوض نکنيد. سويا را نچلانيد. بعضي ها عادت دارند بعد از شستن سويا آن را مي فشارند تا آب اضافي آن گرفته شود. اما در واقع با اينکار مواد خوشمزه و مقوي سويا را دور مي ريزند. براي از بين بردن آب اضافي سويا آن را آبکش کرده و کمي صبر کنيد تا آب اضافي آن به شکل طبيعي خارج شود. براي آماده کردن سويا مقداري پياز را رنده کرده و داخل روغن زيتون يا کره تفت دهيد. سپس به آن مقداري پودر سير، نمک، زعفران، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگي اضافه کنيد و بعد از کمي تفت دادن سوياي آبکش کرده را به آن بيفزائيد و خوب تفت دهيد. سپس اندکي آبغوره به مواد اضافه کنيد و صبر کنيد تا به خورد سويا برورد. بعد يک فنجان آب جوش به مواد اضافه کنيد و در ظرف را ببنديد و اجازه دهيد سويا بپزد. مي توانيد مقداري ريحان تازه و آويشن هم به سويا بيفزائيد. منبع : shooroshirin.ir 

نظر شما