شناسهٔ خبر: 26760215 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

18 شرکت دانش بنیان در لرستان فعالیت می کند

خرم آباد - ایرنا - رئیس پارک علم و فناوری لرستان گفت: 18 شرکت دانش بنیان تاکنون در این استان تاسیس و در راستای توسعه فناوری های نوین و ترویج کارآفرینی فعالیت می کنند.

صاحب‌خبر -

محمودرضا شاکرمی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه در پارک علم و فناوری لرستان و مراکز رشد وابسته 108 شرکت ، 44 هسته فناور و 540 فناور به صورت مستقیم و غیر مستقیم فعال هستند افزود: واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان به جهت توسعه فناوری های نوین، تولید ثروت در جامعه، اشاعه دانش، ترویج کارآفرینی ، ایجاد مشاغل جدید، توسعه و پایدار کردن اقتصاد دانش بنیان و توسعه بهره وری اقتصادی ایجاد می شوند.
وی اظهار داشت: برای توسعه شرکت های دانش بنیان در دنیایی که دانایی حرف اول را می زند نیاز است مراکز حمایتی که بتوانند همه جانبه از توسعه و پیشرفت این شرکت ها حمایت کنند به وجود آیند.
وی با بیان اینکه یکی از مراکز مهم در ارتقای نوآوری ها و کارآفرینی و توسعه اقتصادی کشور، پارک های علم و فناوری و مراکز رشد است گفت: با حمایت های این مراکز، واحد های فناور و شرکت های دانش بنیان، توسعه یافته و باعث جنب و جوش در چرخه اقتصادی کشور می شوند.
شاکرمی افزود: پارک های علم و فناوری می توانند جریان دانش و فناوری را درمیان دانشگاه و مراکز تحقیق و توسعه و صنعت برقرار کرده و رشد و توسعه اقتصادی را رقم بزنند.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان همچنین افزود: در چند دهه اخیر کارآفرینی و دستیابی به اقتصاد مبتنی بر دانش جایگاه ویژه ای در اغلب کشورهای توسعه یافته پیدا کرده که کشور ما نیز چشم اندازی بر پایه دستیابی به این مهم در نظر دارد.
وی گفت: در همین راستا هدایت فارغ التحصیلان دانشگاه ها به راه اندازی واحدهای فناور و حمایت از آنها از طریق پارک های علم و فناوری و مراکز رشد برای کاهش مخاطرات احتمالی حائز اهمیت است.
شاکرمی یادآور شد: کاهش فاصله علم و ثروت از یک سو و افزایش احتمال موفقیت موسسات نوپای فناور و شرکت های کوچک و متوسط از سوی دیگر بیانگر نقش پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد را در تقویت کارآفرینی است.
شاکرمی گفت: پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد با همکاری سایر دستگاه های ذیربط می توانند در کاهش ریسک موسسات نوپا و افزایش موفقیتو توسعه اقتصادی کشور و همچنین ایجاد اشتغال پایدار موثر باشند.
وی در خصوص زمینه فعالیت های پارک علم و فناوری لرستان گفت: بخش های کشاورزی، دامپروری، صنایع غذایی، صنایع دارویی، باستان‌شناسی و گردشگری، گیاهان دارویی، داروهای گیاهی و صنایع کانی‌های غیرفلزی زمینه های فعالیت پارک علم و فناوری است.
شاکرمی یادآور شد: پارک علم و فناوری لرستان با توجه به ظرفیت های بالقوه موجود در استان سعی در ارائه خدمات خود به تمامی شهرستان های استان دارد و در این راستا برای احداث مراکز رشد در شهرستان خرم آباد با همکاری دانشگاه لرستان، مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان بروجرد با همکاری دانشگاه پیام نور، مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دلفان با همکاری دانشگاه پیام نور و مراکز رشد واحدهای فناور شهرستان الیگودرز و دورود با همکاری دانشگاه آزاد مجوز دریافت شده است.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان گفت: در سایر شهرستان های استان نیز به ظرفیت سنجی با احداث مراکز شکوفایی خلاقیت و نوآوری اقدام شده که از جمله می توان به مرکز شکوفایی خلاقیت و نوآوری شهرستان پلدختر با همکاری شرکت آب و فاضلاب،مرکز شکوفایی خلاقیت و نوآوری شهرستان سلسله با همکاری دانشگاه آزاد و مرکز شکوفایی خلاقیت و نوآوری شهرستان کوهدشت با همکاری دانشگاه لرستان اشاره کرد.
شاکرمی با اشاره به عضویت پارک علم و فناوری لرستان در انجمن های بین المللی گفت: از جمله این موارد عضویت در انجمن بین المللی پارک های علم و فناوری ، عضویت در انجمن پارک های علم و فناوری آسیا،عضویت در مرکز منطقه ای علوم و انتقال فناوری اتحادیه همکاری های منطقه ای کشورهای حاشیه اقیانوس هند،عضویت در کمیته دائمی همکاری علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی و عضویت در شبکه اسلامی پارک های علم و فناوری است.
پارک علم و فناوری استان لرستان در بهمن ماه سال 1390 موفق به اخذ مجوز موافقت اصولی شد اما فعالیت جدی و عملیاتی خود را در اواسط سال 92 آغاز کرد و در واقع جز پارک های نوپا در کشور به حساب می آید.
1920/6060

نظر شما