شناسهٔ خبر: 26749419 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

استاندار مازندران:

عیار نان در مازندران ارتقاء یابد

ساری - استاندار مازندران گفت: عیار نان در مازندران باید ارتقاء یابد و این مهم با نظارت، کار به موقع و خدمت خالصانه محقق می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسلامی در جلسه کارگروه آرد و نان استان با اشاره به این که مساله شناسی، باور به مساله و عزم همه دستگاه ها برای رفع موانع و مشکلات، راهبرد پیشبرد امور است، افزود: حاکمیت، مسئول سلامت جامعه است و به هیچ وجه اجازه نخواهیم داد سلامت و امنیت غذایی جامعه به مخاطره بیافتد.

استاندار مازندران بر ضرورت دیده بانی مستمر نظام نظارتی یکپارچه بر فرآیند تهیه، پخت و عرضه نان کیفی تاکید کرد و یاد آور شد: بازرسی ها در این راستا باید کاملا منظم، از پیش اعلام نشده و برِخط باشد، به نحوی که هر نانوایی در هفته حتما مورد بازرسی قرار گرفته باشد.

مقام عالی دولت در استان، با تاکید بر این که عیار نان در مازندران باید ارتقا یابد و این مهم؛ با نظارت، کار به هنگام و خدمت گذاری خالصانه محقق می شود، اظهار داشت: قدرت مدیریت برای نظارت بر نانوایی ها و افزایش کیفیت نان باید گسترش یابد و بازدارندگی نظارت و اقدامات بازدارنده باید به گونه ای باشد که تخلفات هرگز تکرار نشود.

استاندار با اشاره به این که باید با تداوم بخشی به اقدامات، دقت عمل در کار و پیگیری مستمر؛ مدیریت را اثربخش کرد، گفت: فرمانداران شخصا جلسات و مسائل آرد و نان شهرستان را مدیریت کنند.

وی بر نظارت پایدار تا تحقق کامل برنامه های استان در راستای دستیابی به ارتقای کیفیت نان تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: نظارت بر نانوایی ها و امور مرتبط با نان باید ملموس و اثربخش باشد.

در این جلسه همچنین در خصوص توازن و تناسب بین ظرفیت ها و تقاضاها برای اعطای مجوزهای جدید، فعالیت نانوایی های آزاد پز و سنتی، بررسی مستمر شاخص های کیفی و قوانین و الزامات بهداشت فردی و محیط نانوایی ها، نحوه طبخ و کیفیت آرد مصرفی و خمیر به صورت روزانه و ... بحث و بررسی صورت گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

نظر شما