شناسهٔ خبر: 26300232 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

3 راه عجيب کاهش خطر سکته

صاحب‌خبر - به گزارش جام جم، اين سبک زندگي فعاليت بدني کافي، اجتناب از مصرف دخانيات، حفظ تعادل وزن، تعديل مصرف نمک و... را شامل مي‌شود. با اين حال مطالعات نشان مي‌دهد برخي غذاها، عادت‌ها و نوشيدني‌ها ممکن است با کاهش خطرسکته ارتباط داشته باشد. در ادامه به مواردي از اين قبيل اشاره مي‌کنيم: مصرف شکلات تحقيقات نشان مي‌دهند مصرف متعادل شکلات مي‌تواند با کاهش خطر سکته هم در زنان و هم در مردان مرتبط باشد. هرچند تاکنون رابطه علت و معلولي اين ارتباط مشخص نشده است، اما کارشناسان معتقدند فلاونوئيدهاي موجود در شکلات به عنوان آنتي اکسيدان‌هاي قوي و عوامل ضدالتهابي عمل مي‌کنند که قلب و مغز از آن بهره مي‌برند. مصرف متعادل شکلات تيره با محتواي قند پايين و غلظت بالاي کاکائو بهترين انتخاب در اين زمينه است. با اين حال، افزايش مصرف شکلات براي افراد داراي اضافه وزن توصيه نمي‌شود زيرا افزايش وزن خطر سکته را افزايش مي‌دهد. استفاده از نخ دندان محققان مي‌گويند بهداشت مناسب دهان و دندان مي‌تواند تاثيراتي بيشتر از حفظ سلامت دندان‌ها و لثه‌ها داشته باشد. دليلش با تصلب شرايين يا باريک شدن شريان‌ها که يک عامل عمده براي سکته مغزي است مرتبط است. بهبود سلامت لثه، تصلب شرايين را به ميزان قابل توجهي کاهش مي‌دهد. هرچند مطالعات وجود اين ارتباط را نشان مي‌دهند با اين حال انجمن قلب آمريکا شواهد موجود را براي نشان دادن رابطه علت و معلولي ناکافي مي‌داند. قهوه در حالي که بسياري معتقدند کافئين مي‌تواند به بروز مشکلات قلب منجر شود، اما مطالعات اخير نه تنها مصرف قهوه را براي قلب بي‌خطر مي‌داند، بلکه کارشناسان آن را براي ضربان قلب نامنظم مفيد مي‌دانند. براساس مطالعه ديگري که سال 2017 انجام شد نوشيدن قهوه خطر نارسايي قلب را 7 درصد و خطر سکته را 8 درصد کاهش مي‌دهد.

نظر شما