شناسهٔ خبر: 26256295 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

شکنه یکی از غذاهای محلی کشورمان است و به روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب قصد داریم اشکنه سیب زمینی که یکی از انواع خوشمزه این غذاست را معرفی کنیم.

صاحب‌خبر -
طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

مواد مورد نیاز برای تهیه این غذا عبارتند از:
مواد لازم
پیاز متوسط ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم


چند نکته:

حتما از آرد گندم استفاده کنید.
از شنبلیله خشک برای تهیه این غذا استفاده نمایید.
در صورت تمایل می‌توانید از ۲ عدد پیاز نیز استفاده کنید.

طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

روش پخت اشکنه سیب زمینی

پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید و نگینی خرد کنید.
پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و سپس آن‌ها را در یک قابلمه کاملا سرخ نمایید.
اکنون زردچوبه و آرد را نیز به پیاز اضافه کنید.
سیب زمینی‌های نگینی خرد شده را نیز به مابقی مواد اضافه کنید تا کمی تفت داده شود. اگر سیب زمینی را تفت ندهید، هنگام جوشیدن در غذا تکه تکه می‌شود.
حال شنبلیله‌های خشک را نیز اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید.
۳ الی ۴ لیوان آب به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا سیب زمینی‌ها بپزند.
تخم مرغ‌ها را در ظرف دیگری بشکنید و با فلفل، نمک و مقداری از مایه اشکنه کاملا بهم بزنید تا یک دست شود.
اکنون تخم مرغ‌ها را به اشکنه اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند.

نکته:

در صورتی که تخم‌مرغ‌ها را مستقیم در اشکنه بشکنید، یکجا بسته می‌شوند؛ بنابراین اگر دوست دارید زرده و سفیده تخم مرغ با هم مخلوط شود حتما جداگانه در ظرف دیگری اینکار را انجام دهید.
اگر تمایل ندارید تخم مرغ‌ها را مستقیما در اشکنه سیب زمینی بریزید، می‌توانید آن‌ها را آب پز کنید، سپس پوست بگیرید و در آخر به غذا اضافه کنید.

به همین سادگی و در زمانی بسیار اندک اشکنه شما آماده شده است و می‌توانید آن را سرو نمایید. برای تهیه اشکنه ساده فقط کافی است سیب زمینی را از مواد اولیه حذف کنید و مابقی مراحل را به همان ترتیب یاد شده انجام دهید.

نظر شما