شناسهٔ خبر: 26227749 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

شیر را گرم بخوریم یا سرد؟

متخصصان طب سنتی معتقدند، بهتر است شیر گرم میل شود تا موجب سرعت نفوذ آن شده و زودتر از معده عبور کند.

صاحب‌خبر -
 طریقه جوشاندن شیر به این ترتیب است که به‌اندازه یک‌چهارم شیر،‌آب به آن اضافه کنید. سپس در حرارت ملایم بجوشانید تا آب اضافه شده، تبخیر شود.

یکی از مهم‌ترین دلایل ابتلا به اسهال درکودکانی که نوشیدنی‌ سرد بویژه شیر می‌خورند،‌ کاهش انرژی معده و اختلال در عملکرد این عضو است.

وقتی شیر را از یخچال درمی‌آورید و به کودک‌ می‌دهید و او بی‌وقفه می‌نوشد، حجم زیادی شیر سرد وارد معده می‌شود و معده پیش از آن که مشغول هضم و جذب شود، بخش زیادی از انرژی‌ را به دلیل سردی شیر از دست می‌دهد. پس انرژی کمتری برای هضم و جذب آن ذخیره می‌کند.
 
منبع: جام جم آنلاین

برچسب‌ها:

نظر شما