شناسهٔ خبر: 26164581 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جام‌جم | لینک خبر

سلامت قلب و عروق با رژیم گیاهخواری

گروهی از محققان هلندی دریافتند افرادی که پروتئین گیاهی مصرف می‌کنند نسبت به مصرف‌کنندگان پروتئین حیوانی کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی هستند.

صاحب‌خبر -

انجمن قلب آمریکا نیز اعلام کرده است که افراط در مصرف پروتئین حیوانی به دلیل وجود چربی اشباع شده میتواند سطح کلسترول را افزایش دهد و خطرزا باشد. همچنین در مطالعهای که در آمریکا انجام گرفت مشخص شد در افراد گیاهخوار فاکتورهای خطرزای ابتلا به دیابت کمتر است. این فاکتورها شامل شاخص توده بدنی پایین، فشار خون پایین، دور کمر کوچکتر، پایین بودن میزان چربی شکمی و کلسترول پایین است. بعلاوه رژیمهای غذایی گیاهخواری که مبتنی بر انتخاب خوردنیهای گیاهی سالم است با میزان افزایش وزن کمتری همراه است. بررسیها نشان میدهد انتخاب مواد غذایی گیاهی که سالم و باکیفیت هستند با کاهش ۳۰ درصدی مرگ زودرس همراه است./ ایسنا

نظر شما