شناسهٔ خبر: 26101306 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه سوپ مرغ مکزیکی

سرزمین مکزیک با عطر ادویه جات ویژه اش خوردنی هایی دارد که شهرت آنها از مرزهای این سرزمین فراتر رفته است. امروزه در بسیاری از شهرهای جهان رستوران های مکزیکی را می توانیم پیدا کنیم. اکنون سری به آشپزخانه مکزیکی می زنیم و یک سوپ لذیذ و دلچسب با مرغ را تجربه می کنیم.

صاحب‌خبر -
سرزمین مکزیک با عطر ادویه جات ویژه اش خوردنی‌هایی دارد که شهرت آن‌ها از مرز‌های این سرزمین فراتر رفته است. امروزه در بسیاری از شهر‌های جهان رستوران‌های مکزیکی را می‌توانیم پیدا کنیم. اکنون سری به آشپزخانه مکزیکی می‌زنیم و یک سوپ لذیذ و دلچسب با مرغ را تجربه می‌کنیم.
 
برای ۴ نفر

مواد لازم

۱ عدد سیب زمینی (به اندازه مکعب‌های کوچک بریده شود و ترجیحا سیب زمینی شیرین باشد.)
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
نصف پیاز خرد شده
۲ حبّه سیر کوبیده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
یک چهارم قاشق چای خوری زیره سبز
۴ فنجان آب مرغ
۲ فنجان مرغ پخته شده و رنده شده
۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده (به اندازه‌های کوچک یا اگر از گوجه فرنگی گیلاسی استفاده می‌شود آن‌ها را به دو نیم کنید.)
آب لیموی تازه (آب حاصل از نصف یک عدد لیمو)
یک چهارم فنجان گشنیز تازه خرد شده (هم برای داخل سوپ و هم برای تزئین روی آن)
نصف آووکادو خردشده
 
طرز تهیه سوپ مرغ مکزیکی

شیوه آماده سازی

در یک کاسه ۶ فنجان آب بریزید و آن را به جوش آورید.
سپس سیب زمینی‌ها را درون آن ریخته و در کاسه یا قابلمه را بگذارید و حدود پنج تا هفت دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی‌ها بپزد.
آنگاه قابلمه را کنار بگذارید تا بعدا محتویاتش را مورد استفاده قرار دهید.
در یک ماهی تابه دو قاشق غذاخوری روغن مایع پخته و پیاز‌ها را در آن حدود ده دقیقه تا اندازه‌ای که نرم شود، تفت دهید.
سپس سیر، زیره سبز، نمک و فلفل را به آن افزوده و یک دقیقه دیگر عمل تفت دادن را همراه با هم زدن مخلوط ادامه دهید.
آب مرغ را در ظرف حاوی آب و سیب زمینی ریخته و به جوش آورده
سپس مرغ، گوجه فرنگی آب لیمو، گشنیز و همچنین محتویات درون ماهیتابه را درون آن بریزید
سپس درجه حرارت را کم کرده و حدود نیم ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا سوپ بپزد.
پس از کشیدن سوپ در ظرف‌ها روی آن را با آووکادو و گشنیز تزئین نمائید.

نکته

در مکزیک یک نوع نان به نام ترتیلا بسیار رایج است. در صورتی که آن را در اختیار داشته باشید می‌توانید تکه‌هایی از آن را روی سوپ قرار دهید. همچنین گاهی برای تزئین روی سوپ از نوعی پنیر رنده شده به نام پنیر مونتری یا «جَک چیز» هم استفاده می‌کنند.

نظر شما