شناسهٔ خبر: 25703946 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

اطلاعیه وزارت ارتباطات در خصوص نسخه‌های فارسی تلگرام

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص نسخه های فارسی پیام رسان تلگرام اطلاعیه ای صادر کرد. به زودی اپلیکیشن پیام‌رسان فیس‌بوک با قابلیت ترجمه همزمان مکالمات توسط یک دستیار هوشمند، در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت. محققان امنیتی اخیرا هشدار دادند تروجان اندرویدی جدیدی شناسایی شده که از واسط‌های برنامه‌نویسی بات تلگرام برای ارتباط با سرور دستور و کنترل و ارسال داده‌ها به این سرور بهره‌برداری می‌کند. به تازگی از نسخه تجاری ایمن ترین موبایل جهان رونمایی شده است. این موبایل پیامک ها را پس از خوانش کاربر پاک می کند و نیازمند احراز هویت دو مرحله ای برای باز کردن قفل دستگاه است. وزیر ارتباطات از دریافت گزارشی مبنی بر دزدی آشکار برخی سایت های اینترنتی و استفاده از CPU سیستم کاربران برای ارزکاوی مجازی خبر داد. رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی خراسان رضوی به ارسال مواردی از پیامهای اینترنتی جعلی با عنوان 'شرکت اپل' به افرادی که گوشی تلفن همراه آنها سرقت شده اشاره و بیان کرد: دارندگان گوشی تلفن همراه هوشمند' آیفون' نسبت به رعایت مسائل امنیتی و پرهیز از افشای نام و رمز کاربری خود هوشیار باشند. گوگل با حذف دکمه مشاهده عکس از بخش جستجوی تصاویر جستجوگر خود، سرقت تصاویر و نقض کپی رایت آنها را برای کاربران اینترنت دشوارتر کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، در این اطلاعیه آمده است:

با توجه به انتشار برخی اخبار نادرست در خصوص نسخه‌های فارسی پیام‌رسان تلگرام که موجب ایجاد سردرگمی در بین کاربران شده است؛ تاکید می شود :

1- وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکنون هیچ گونه سروری در اختیار تلگرام یا نسخه های غیررسمی آن قرار نداده است و آنچه از امکانات وجود داشته با ابلاغیه مرکز ملی فضای مجازی، در اختیار پیام رسان های بومی مجاز قرار گرفته است.

2- مرکز ماهر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در گزارشی در بهمن ماه ۹۶، هشدارهای لازم را درباره عدم استفاده از نسخه‌های غیر رسمی تلگرام را منتشر کرده است.

در متن هشدار مرکز ماهر آمده است:«از آنجا که تلگرام برنامه‌ای متن باز است و هر روز چندین نسخه غیررسمی از آن ایجاد می شود و از طرفی شناسایی و بررسی همه این نسخه‌ها کار مشکلی است، لذا توصیه می شود کاربران از نصب هرگونه نسخه غیررسمی و تایید نشده تلگرام خودداری کنند».

3- همچنین در پاسخ به این سوال که چرا محدودیت برای این‌گونه نسخه‌ها ایجاد نمی‌شود، همانگونه که قبلا اعلام شده بود مجددا تاکید می شود وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تصمیم گیر پالایش و فیلتر سایتها و نرم‌افزارها نیست.

نظر شما