شناسهٔ خبر: 25338912 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

فداکاری مادران یمنی برای نجات جان فرزندانشان+عکس

مادران یمنی با تحمل گرسنگی، سهمیه غذای خود را به فرزندانشان می‌دهند تا آن‌ها را از مرگ حتمی نجات دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از واشنگتن پست، بسیاری از مادران یمنی که خود در شرایط اسف‌باری به سر می‌برند، این روزها از خوردن غذا امتناع می‌کنند. آنها گرسنگی را تحمل می‌کنند و سهم غذای خود را به فرزندانشان می‌دهند تا از گرسنگی تلف نشوند.

مادران یمنی برای نجات جان فرزندان خود از سهم غذایشان می گذرند

«ام مزرع»  یکی از مادران یمنی است که به دلیل ضعف بیش از حد به مرکز درمانی سازمان ملل در شهر عدن مراجعه کرده است. او در حالی که عبایی سنگین به سر دارد، روی ترازو می‌ایستد. پزشک از دیدن وزن او که علی‌رغم بارداری، 38 کیلوگرم است، تعجب می‌کند.

او در توضیح علت این موضوع گفت: من  خودم را فدای فرزندانم می‌کنم. آنها گرسنه‌اند. ما غذای اندکی برای خوردن داریم و من مجبورم سهم غذای خودم را به فرزندانم بدهم تا از گرسنگی نمیرند.

بیمارستان شهر عدن مملو از مادرانی همچون «ام مزرع» است که به دلیل قحطی گسترده در یمن چنین فداکاری را در حق فرزندانشان انجام می‌دهند. بسیاری از آنها از سوءتغذیه و ضعف شدید رنج می‌برند ولی استخوان‌های بیرون زده صورت خود را زیر حجاب چهره مخفی می‌کنند.

مادران یمنی برای نجات جان فرزندان خود از سهم غذایشان می گذرند

حدود 2 میلیون و 900 هزار زن و کودک یمنی از سوء تغذیه شدید رنج می‌برند و نزدیک به 400 هزار کودک به دلیل گرسنگی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

تقریبا یک سوم جمعیت یمن -8.4 میلیون از جمعیت 29 میلیونی یمن- نیاز فوری به غذا دارند و در غیر اینصورت بر اثر گرسنگی یا بیماری جان خود را از دست خواهند داد. این رقم نسبت به سال گذشته حدود یک چهارم افزایش داشته است.

نهادهای کمک‌رسانی هشدار داده‌اند در صورتی که جنگ یمن ادامه یابد و غذای مورد نیاز مردم تامین نشود، به زودی شاهد مرگ دسته‌جمعی یمنی‌ها در اثر قحطی خواهیم بود. مردم جنگ‌زده یمن غذای مورد نیاز خود را از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی دریافت می‌کنند ولی  قحطی تشدید یافته و کنترل آن از عهده سازمان‌های بشردوستانه خارج شده است.

فداکاری مادران یمنی برای نجات جان فرزندانشان+عکس

از آغاز حمله ائتلاف سعودی به یمن درسال 2015، بخش عمده‌ای از زیرساخت‌ها، زمین‌های کشاورزی، منابع آبی و... در شهرهای مختلف یمن نابوده شده است. اشتغال از بین رفته و آمار کشته‌های ناشی از جنگ، بیماری‌های مسری و قحطی رو به افزایش است.

در حال حاضر، امکان ارائه آمار دقیق در مورد کشته‌های جنگ یمن وجود ندارد. آمارهای سال 2017 تعداد کودکانی که به سبب بیماری یا گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند 50 هزار نفر برآورد کرده است.

انتهای پیام/

نظر شما