شناسهٔ خبر: 25195568 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

عناب مقوی حافظه

عناب در کاهش چربی و قند خون موثر است.

صاحب‌خبر -

عناب مقوی حافظه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ عناب منبع ویتامین سی و دارای پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی کلسیم، فسفر، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فلور و ۵درصد مواد پروتئینی، ۴درصد مواد قندی و مقدار زیادی ویتامین ث. و املاح است.
این میوه  به علت داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه و ملین است.
ادرار را زیاد و خون را تمیز می‌کند. آرام کننده اعصاب، ضدسرفه و خواب آور است و بی خوابی و آسم و تنگی نفس را برطرف می‌کند..
جوشانده این میوه گرفتگی صدا را نیز برطرف و دستگاه هاضمه و حافظه را تقویت و کم اشتهایی را برطرف می‌کند.
متخصصان تغذیه عناب را شستشو دهنده سلول‌های مغزی می‌دانند و آن را در آرامش اعصاب و رفع بی خوابی و کاهش اضطراب و خستگی و تسکین اعصاب موثر می‌دانند.
عناب برای سلامت کلیه‌ها و تقویت کبد نیز سودمند است..
یافته‌های بافت شناسی نشان می‌دهد که این میوه اثرات محافظتی در برابر بیماری‌های کبدی دارد و در درمان کبد چرب نیز مفید است و موجب تقویت دستگاه گوارش می‌شود.
تأثیرعناب درکمک به درمان یبوست با مطالعات بالینی به اثبات رسیده است.
به افرادی که از یبوست رنج می‌برند توصیه می‌شود هر روز صبح یک تکه زنجبیل تازه و چند دانه عناب را در یک لیوان آب جوش قرار داده و پس از چند دقیقه این نوشیدنی را میل کنند.
عناب در اشخاص سرد مزاج، تولید گاز و نفخ می‌کند و این گونه افراد باید عناب را با مَویز میل کنند.
همچنین افرادی که از نفخ بیش از حد، انگل‌های روده‌ای و خلط بیش از حد رنج می‌برند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.

نظر شما