شناسهٔ خبر: 25174778 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

رئیس رسانه ملی در دیدار بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج):

اگر فرهنگ انتظار نبود روحیه مقاومت شکل نمی گرفت +تصاویر

رئیس رسانه ملی با تاکید بر اینکه مهدویت و فرهنگ انتظار برای بشریت حیاتی است تصریح کرد: اگر فرهنگ انتظار نبود این روحیه مقاومت در برابر دشمنان قدر قدرت شکل نمی گرفت و چنین تحولاتی را شاهد نبودیم. نه خودش باور دارد و نه ما، اما شناسنامه‌اش می‌گوید که ششم اردیبهشت امسال، 50 ساله شد. امیر غفارمنش از بازمانده‌های نسل جوانان کمدین مجموعه به یادماندنی «ساعت خوش» و از توانمندترین آنهاست. توانمندی که چندان مجال بروز داشته‌ها و دانسته‌های بازیگری‌اش را نداشته اما همواره قابل قبول ظاهر شده است. غفارمنش را به مناسبت زادروزش به دفتر روزنامه دعوت کردیم و او در این گفت‌وگوی مفصل، پرشور و صادقانه از روزهای جوانه زدن عشق بازیگری در وجودش و امید و آرزوی امروزش برای فردا گفت. همراه با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی در اولین هفته اردیبهشت ماه باشید. افسانه بایگان، ستاره دهه 60 سینمای ایران، کارنامه پرباری از ایفای نقش‌های رنگارنگ دارد که هر کدام از آنها ویژگی‌های خاص خود را دارد. او در تلویزیون هم ایفاگر نقش‌های متفاوت در سریال‌هایی همچون تنهاترین سردار، سربداران، سرنخ، روزهای زندگی، با من بمان، پیامک از دیار باقی، وضعیت سفید، پریا، شوق پرواز، راه طولانی و... بوده است. رادیو، یکی از قدیمی‌ترین رسانه‌هایی است که وارد ایران شد و تا همین چند سال قبل یکی از محبوب‌ترین رسانه‌هایی بود که صدایش را در همه جا می‌توانستی بشنوی. رسانه ملی ، حق استفاده قانونی از عروسک محبوب جناب خان را خرید. رییس رسانه ملی با اشاره به ظرفیت های فراوان استان خوزستان ، مردمان نجیب ، مقاوم و رشید این استان و مشکلات آنها تاکید کرد : رسانه ملی آماده است با همه توان درجهت رفع مشکلات مردم استان تلاش کند و هرکاری که بتوانیم برای توسعه خوزستان انجام می دهیم. معاون سیما در حکمی علی فروغی را به سمت «مدیر شبکه سه سیما» منصوب کرد. معاون سیما در حکمی علی اصغر پورمحمدی را به سمت «قائم مقام معاون رئیس سازمان صداوسیما در امور سیما » منصوب کرد. مسئول دبیرخانه نخستین رزمواره مدافعان حرم گفت: اختتامیه نخستین رزمواره مدافعان حرم 24 اردیبهشت در باغ موزه دفاع مقدس برگزار می شود. «من شب‌ها بیدارم، چون انرژی‌‌ام را از ماه می‌گیرم، آدم‌های دیگری هم هستند که شب‌ها بیدارند و به کارهایشان می‌رسند، چون شب‌ها حالشان بهتر است. آدم‌‌های زیادی هم هس

صاحب‌خبر -

به گزارش جام جم آنلاین از روابط‌ عمومی رسانه ملی، دکتر علی عسکری در دیدار حجت الاسلام و المسلمین قرائتی رئیس بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) و مسئولان این بنیاد افزود: مهدویت و فرهنگ انتظار فرج برای بشریت حیاتی است و همه ادیان و مذاهب به آن اعتقاد دارند.

رئیس سازمان صداوسیما، انقلاب اسلامی ایران را برخاسته از اعتقاد به مهدویت و فرهنگ انتظار توصیف و تصریح کرد: انقلاب اسلامی و مقاومت مردم ایران در برابر دشمنان با اتکا به همین اعتقاد شکل گرفت و مردم نیز از ولایت فقیه بر اساس همین باور و اعتقاد به ولایت حقه الهی پیروی می کنند.

دکتر علی عسکری به فعالیت های رسانه ملی در زمینه ترویج فرهنگ انتظار اشاره کرد و گفت: سازمان صداوسیما آمادگی دارد در زمینه طراحی برنامه‌های متناسب و ارائه محتوای غنی در این زمینه و مناسک سازی در حوزه مهدویت همکاری تنگاتنگی با بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) داشته باشد.

رئیس رسانه ملی به طراحی برنامه‌های مخاطب پسند در این خصوص تاکید و تصریح کرد: سازمان صداوسیما آماده است تا همه ظرفیت‌های داخلی و خارجی برای ترویج فرهنگ غنی انتظار استفاده کند.

حجت‌ الاسلام والمسلمین قرائتی نیز در این دیدار با تشریح فعالیت‌های بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) گفت: این بنیاد در 4 بخش تا کنون فعالیت کرده است. وی راه‌اندازی مرکز تخصصی مهدویت را برای آموزش تخصصی حدود 4هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا را از مهمترین فعالیت های این بنیاد برشمرد. این معلم قرآنی انتشار بیش از 300 عنوان کتاب با موضوع مهدویت برای گروه های سنی کودک تا بزرگسال و از نوآموزان تا استادان دانشگاه، تأسیس مجتمع یاوران مهدی(عج) را در کنار مسجد جمکران و تأسیس دفاتر نمایندگی مهدویت در استان‌ها را بخش دیگری از این فعالیت‌ها ذکر کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی از رئیس رسانه ملی خواست تا از کارشناسانی که در این بنیاد فعالیت می‌کنند در برنامه‌ها برای ترویج فرهنگ مهدویت بهره ببرند و همچنین کتاب‌های منتشر شده این بنیاد را معرفی کنند.

در این نشست معاونان رسانه ملی از ظرفیت‌های هر معاونت برای همکاری در این زمینه سخن گفتند و خواستار تعامل بیشتر این نهاد برای ارائه محتوا در زمینه برنامه‌سازی شدند.

بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در سال 1379 به پیشنهاد حجت الاسلام محسن قرائتی و با همکاری برخی از شخصیت های علمی و فرهنگی و موافقت مقام معظم رهبری تأسیس شد. این بنیاد در سال 1380 با هدف گسترش و تعمیق فرهنگ مهدویت در سطح جامعه (به ویژه نسل جوان و فرهیخته) و تربیت مبلغ، پژوهشگر و مدرّس مباحث مهدویت و به منظور پشتوانه علمی و فرهنگی راه اندازی شد.

نظر شما