ضـــربان
صاحبخبر - گوجه سبز از نوبرانههای پرطرفدار فصل بهار است که بهدلیل داشتن ویتامین C فراوان و املاحی چون آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز مورد توجه متخصصان تغذیه نیز قرار گرفته است. این ترش مزه آبدار در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، چربی خون بالا، ضعف اعصاب، کم خونی، نقرس، پیری سلول وسرطان بسیار مؤثر است. مصرف به اندازه این میوه باعث تعادل اسید و باز در جریان خون، رفع تشنگی، افزایش سلامت ریه و افزایش اشتهای زنان باردار و دریافت ویتامینهای مورد نیاز رشد جنین خواهد شد. اما بهتر است بدانید زیاده روی در خوردن گوجه سبز، سوزش معده، نفخ معده، ریفلاکس و بیرونروی بهدنبال خواهد داشت. نکته مهم دیگری که باید به یاد داشته باشید این است هرگز هسته گوجه سبز کال را نخورید زیرا دارای ترکیبات سمی خطرناک است. هنگام مصرف هم آن را بخوبی بشویید تا دچار بیماریهای عفونی گوارشی نشوید.∎
نظر شما