شناسهٔ خبر: 25119708 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

شیرینی دانمارکی

صاحب‌خبر - الهام سوختانلو مواد لازم: شیر گرم......... دو سوم لیوان روغن........... یک سوم لیوان آرد..................3 و نیم لیوان شکر........ 4 قاشق غذاخوری تخم مرغ.................. 2 عدد کره......................... 200 گرم پودر خمیر مایه .......2 قاشق چایخوری نمک....... 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل.......... مقداری کرم مخصوص شیرینی دانمارکی ........به مقدار لازم زرده تخم مرغ برای رومال شیرینی ...........به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه شربت: شکر نصف لیوان آب یک سوم لیوان آبلیمو 1 قاشق چایخوری طرز تهيه: شیر گرم (شیر داغی که دست را نسوزاند)، پودر خمیرمایه، نمک، یک قاشق چایخوری شکر و یک قاشق غذاخوری آرد را باهم مخلوط کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا پف کند، پس از 10 دقیقه تخم مرغ‌ها را به مخلوط خمیر مایه اضافه و مخلوط کنید. باقی مانده آرد، شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید سپس به مواد دیگر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، روغن را نیز در آخر اضافه کنید سپس ورز دهید تا خمیر لطیفی به‌دست بیاید که به دست نچسبد، خمیر را داخل کاسه‌ای که چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید سپس به‌مدت یک ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد از کاسه خارج کنید، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید، کره نرم شده را روی سطح خمیر پخش کنید و خمیر را لوله کرده سپس با وردنه خمیر را صاف کنید و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید، 3 بار دیگر این کار را تکرار کنید (لوله کنید، صاف کنید و 10 دقیقه استراحت دهید، این کار برای ترد شدن شیرینی است).پس از انجام مراحل بالا خمیر شیرینی را با وردنه نازک پهن کنید و به صورت دایره بزرگی اطراف آن را ببرید سپس این دایره را به 8 قسمت مساوی برش بزنید، داخل هر تکه خمیر کمی پودر قند و یک قاشق غذاخوری کرم مخصوص شیرینی دانمارکی بریزید و شیرینی را بپیچید. ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را با فاصله روی آن قرار دهید، 30 دقیقه بگذارید خمیرها استراحت کنند. سپس یک زرده تخم مرغ زده شده را روی خمیرها بمالید. سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی‌ها طلایی شود. در این فاصله که شیرینی‌ها می پزد شیره را آماده کنید. نصف لیوان شکر را با یک سوم لیوان آب و یک قاشق چایخوری آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود، شیرینی‌ها را پس از پخت از فر خارج کنید و با قلم مو شیره را روی سطح شیرینی بزنید و پس از اینکه شیرینی‌ها خنک شدند سرو کنید.

نظر شما