شناسهٔ خبر: 25119681 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

فاهیتای گوشت

صاحب‌خبر - افسانه اسماعیلی مواد لازم : گوشت راسته گوساله نواری خرد شده نیم کیلو پیاز سه عدد خلالی نازک خرد شده فلفل دلمه رنگی از هر کدام نصف و خلال خرد شده گشنیز خرد شده سه قاشق روغن مایع(یا روغن زیتون) سه قاشق ادویه پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک و پودر گشنیز و زیره سبز (به دلخواه) به مقدار لازم سیر رنده شده سه حبه آبلیمو سه چهار قاشق طرز تهیه: تمام این ترکیبات بجز نمک و آبلیمو را خوب مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً مزه‌ها با هم تلفیق شوند.بعد گوشت‌ها را از مواد جدا کرده و داخل تابه با حرارت بالا سرخ کنید. اگر حرارت کم باشد گوشت آب می‌اندازد و سفت می‌شود. گوشت را هنگام سرخ شدن تند تند هم بزنید و بعد به آن نمک اضافه کنید. وقتی گوشت سرخ شد تمام مواد را به آن اضافه کنید و آبلیمو هم بریزید. حالا در ظرف را بگذارید تا تمام سبزی ها با گوشت بپزند. هر از چندی هم بزنید تا مواد مخلوط شده و سرخ شوند. فاهیتا را با مرغ هم می‌توانید درست کنید.

نظر شما