شناسهٔ خبر: 25088641 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

غذا را در فر بپزید سالم بمانید

داشتن فر در خانه می تواند تنوع غذایی را بالا ببرد و طعم های جدید را سر سفره‌ها بیاورد. به علاوه اینکه پخت غذا با فر در اکثر موارد می تواند سالم تر باشد چون پخت یکنواخت در فر، ارزش غذایی مواد اولیه را حفظ می کند و باعث از دست نرفتن ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌شود. اما از این گذشته اساساً نمی توانیم غذاهایی مانند پیتزا و لازانیا و کیک و شیرینی ها را بدون فر بپزیم، بنابراین اگر طرفدار غذهای سالم و متنوع و خوشمزه هستید حتماً به یکی از انواع فر نیاز خواهید داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، برای خرید اینترنتی فرهای توکار برقی یا گازی جایی بهتر از فروشگاه اینترنتی زنبیل پیدا نمی کنید. در این فروشگاه انواع فر ها با اندازه ها و برندهای مختلف موجودند و شما می توانید محصول مورد نظر خود را با بهترین گارانتی و خدمات پس از فروش انتخاب کنید و با ارسال فوری هم تحویل بگیرید.

استفاده از فر، اصولی دارد که می تواند نتیجه آشپزی شما را متحول کند، بسیاری از آشپزهای حرفه ای وجود یک فر خوب مناسب را از هر چیزی ضروری تر می دانند. به غیر از این باید دقت کنید نوع غذایی که شما قصد پخت آن را دارید باید چگونه در فر قرار بگیرد و زمان و درجه مناسب هر کدام چیست. اگر یک فر جدید خریده اید، تلاش کنید با تجربه کردن، دما و زمان مناسب را به دست بیاورید و کم کم به یک آشپز و قناد حرفه ای تبدیل شوید. برای این کار می توانید کمی زمان بگذارید و مطالعه درباره نحوه آشپزی با فر را فراموش نکنید.

تبدیل درجه ها را یاد بگیرید، فرهایی که حداکثر حرارت آنها 500 یا 550 باشد، بر اساس فارنهایت تنظیم شده اند. اما فرهایی که حداکثر حرارت آنها 250 تا 300 درجه است، بر اساس سانتی گراد تنظیم شده اند.

برای طبخ انواع شیرینی یا غذا باید فر را حداقل 30-15 دقیقه قبل از پخت، گرم کرد. اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می شود که روی آن پخته و وسط خمیر خام بماند، زمانی که این حالت پیش آمد بهتر است یک تکه کاغذ فویل را چند لایه کرده روی شیرینی بیاندازید به نحوی که به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را در فر قرار دهید. به یاد داشته باشید کیک و شیرینی‌ همیشه در طبقه وسط فر پخته می‌شود و غذاها عموماً در طبقه پایین فر.

اکثر فرها دارای پروانه هواکش هستند که باعث می‌شود گرمای فر در کل فضا به طور یکسان توزیع شود، از کار افتادن این پروانه باعث می‌شود فر شما به خوبی کار نکند و نتیجه‌ای که باید از آن نگیرید، به خصوص در پخت کیک ‌ها و شیرینی‌ها که حرارت یکنواخت از اهمیت زیادی برخوردار است. ‏درجه حرارت فر ها معمولاً تفاوت‌هایی با استاندارد دارد. بهترین فر،‌ فری است که کم ترین تفاوت را داشته باشد.

غذای پختنی را درون طبقه وسط بگذارید و همیشه طبقه وسط را برای پخت و پز در فر توکار برقی استفاده کنید. طبقه وسط، نوسان گرما کم تر و میزان اثر گرما بر روی تمامی نقاط به صورت مساوی بیشتر است. در صورت لزوم از بخار کمک بگیرید. فرهای برقی غذا را خشک می کند اغلب، همین امر باعث می شود نان و یا دیگر غذا ها پف نکند. بنابراین اگر می خواهید نان و یا پیتزا بپزید، مقداری بخار به فر اضافه کنید. می توانید مقداری آب درون سینی بریزید و سپس در پایین ترین نقطه فر قرار دهید یا می توانید آب به درون فر اسپری کنید.

از ظروف مناسب با نوع غذا استفاده کنید، طیف وسیعی برای انتخاب ظروف مناسب وجود دارد. البته که نوع جنس این ظروف نتایج متفاوتی نیز به همراه دارد، بنابراین ظرف مناسب را انتخاب کنید. علاوه بر ظرف، به این نکته هم توجه کنید که انواع متفاوتی از فر در بازار موجود است چه از نظر برقی یا گازی بودن آن و چه از نظر شرکت سازنده آن مانند فر اخوان ، لتو، البرز و فر داتیس و ... که با توجه به نیاز و بودجه تان می توانید مدل مناسب را انتخاب کنید.

زنبیل را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

برای آگاهی از آخرین اخبار فروشگاه اینترنتی زنبیل به اینستاگرام زنبیل و تلگرام زنبیل بپیوندید!

انتهای پیام

نظر شما