شناسهٔ خبر: 25045096 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

ارائه خدمات بیمه به شرکت‌های دانش‌بنیان

خبرگزاری مهر : دبیر کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی گفت: خدمات بیمه درمان تکمیلی به شرکت‌های دانش‌بنیان در کل کشور ارائه می‌شود.

صاحب‌خبر -

سیدمحمد صاحبکارخراسانی با اشاره به اهمیت سرمایه‌های انسانی در شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: مهم‌ترین دارایی شرکت‌های دانش‌بنیان، نیروی انسانی آنها است و یکی از مواردی که می‌تواند موجب افزایش رضایتمندی و حفظ نیروی انسانی فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان شود، ارائه خدمات بیمه درمان تکمیلی به افراد فعال در این شرکت‌ها است. صاحبکار افزود: درحال حاضر با توجه به مقررات و هزینه‌های موجود، بسیاری از شرکت‌های کوچک و متوسط توانایی ارائه این خدمات را به کارکنان خود ندارند.

دبیر کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: از آنجا‌که تدوین و اجرای برنامه‌های حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های معاونت علمی و فناوری است، ایجاد سازوکار مناسب برای رفع این مشکل در دستور کار شبکه نوآوری تهران قرار گرفت و ارائه خدمات بیمه درمان تکمیلی، به‌صورت آزمایشی در دی‌ماه سال ۹۶ برای شرکت‌های مستقر در استان تهران اجرایی شد که ۵۴۰ نفر تحت پوشش این بیمه قرار گرفتند. صاحبکار افزود: با توجه به استقبال شرکت‌ها، در سال ۹۷ این خدمات به همه شرکت‌های دانش‌بنیان در همه استان‌های کشور ارائه می‌شود. رئیس مرکز شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: ازآنجا‌که انعقاد این قرارداد به‌صورت تجمیعی خواهد بود، محدودیتی برای تعداد کارکنان شرکت‌ها وجود ندارد و نرخ حق بیمه هم کاهش‌یافته است.

بیمه بیکاری برای کسب و کارهای تلگرامی

همچنین دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه فعلا تصمیمی در رابطه با انسداد تلگرام اتخاذ نشده است، گفت: به کسب و کارهایی که با کوچ از تلگرام، متضرر شوند بیمه بیکاری تعلق می‌گیرد. ابوالحسن فیروزآبادی در یک برنامه رادیویی تهران گفت: تاریخی برای مسدود کردن تلگرام مطرح نشده است، اما هرآن ممکن است شرایطی برای انسداد تلگرام پیش بیاید. وی با بیان اینکه از کسب و کارها و موسساتی که کانال‌های زیادی دارند دعوت شده از پیام‌رسان‌های خارجی به پیام‌رسان‌های داخلی کوچ کنند، ادامه داد: من هم از تلگرام و اینستاگرام استفاده می‌کنم؛ اما بنا به تعهدی که به پیام‌رسان‌های داخلی دارم، از آنها نیز استفاده می‌کنم. دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید براینکه در حوزه پیام‌رسان‌ها نوعی نابسامانی در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: اقدامات وسیعی بنا به دستور رئیس‌جمهور در دی ماه ۹۶ انجام شد. ایشان تاکید کردند که کشور باید از انحصار پیام‌رسان غالب (تلگرام) خارج شود.

فیروزآبادی با بیان اینکه کسانی که با کوچ پیام‌رسان‌های خارجی به داخلی کسب و کارشان دچار اختلال می‌شود بیمه بیکاری تعلق می‌گیرد، افزود: وزارت آموزش و پرورش در حوزه کوچ پیام‌رسان‌های خارجی به داخلی بخشنامه صادر کرد. به گفته رئیس مرکز ملی فضای مجازی، در مقایسه با کاربرانی که از پیام‌رسان‌های خارجی استفاده می‌کنند رقم کاربران استفاده‌کننده از پیام‌رسان‌های داخلی بسیار کم است. وی با بیان اینکه به پیام‌رسان‌های داخلی انواع تهمت‌ها زده شده است، تصریح کرد: به‌طور جدی در سال ۹۷ در حوزه پیام‌رسان‌ها باید اولین پیام‌رسان، داخلی باشد. البته پیام‌رسان‌های خارجی هم می‌توانند فعالیت کنند؛ به شرطی که تابع قوانین جمهوری اسلامی باشند.

نظر شما