ایران آنلاین / یک کارشناس ارشد گیاهان دارویی با اشاره به رونق بازار میوه ها و گیاهان خودرو در فصل بهار گفت: یکی از میوه های فصل بهار که طرفداران بسیاری هم دارد گوجه سبز است که خواص بسیاری داشته و مصرف آن توصیه میشود.
هانیه ناصری با بیان اینکه گوجه سبز باعث تعادل اسید معده میشود، گفت: این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند سرطان و چربی خون بالا داشته و در مقابله با میکروبها و عفونتها موثر است، فیبر موجود در گوجه سبز نیز باعث بهبود سیستم گوارشی می شود و این میوه به خاطر داشتن ویتامین C بالا نقش آنتی اکسیدان دارد.
وی یادآور شد: خشک شده این میوه نیز که دارای فیتونوترینت است کارکرد آنتی اکسیدانی دارد و برای درمان اعصاب و کم خونی مفید است.
ناصری مصرف گوجه سبز را برای درمان بیماری نقرس، روماتیسم و تصلب شرایین مفید دانست و افزود: این میوه ادرارآور است و عملکرد کلیهها را تنظیم میکند.
وی گوجه سبز را منبع ویتامینهای گروهB عنوان کرد و ادامه داد: مصرف گوجه سبز باعث کاهش استرس و افسردگی شده و برای سلامتی پوست و اعصاب نیز مفید است، همچنین گوجه سبز در سوخت وساز طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مؤثری دارد.
وی در ادامه در خصوص مصرف گوجه سبز بدون شستن و ضدعفونی کردن آن هشدار داد: این میوه اگر نشُسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماریهای عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیتهای غذایی را ممکن میسازد، یادتان باشد که گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است با گُلپَر مصرف شود.
وی یادآور شد: هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیبهای سمی خطرناکی است و هرگز نباید آنها را مصرف کرد.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی همچنین در خصوص مصرف بسیار گوجه سبز هشدار داد و افزود: بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معدهدرد، سوزش معده و حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتیهای معده میشود، مصرف زیاد گوجه سبز باعث نفخ معده می شود و ترش و اسیدی بودن آن نیز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندانها میشود./ سلامت نیوز
نظر شما