شناسهٔ خبر: 24713160 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بیش از 40 تن مواد غذایی غیر بهداشتی در خوزستان معدوم شد

اهواز - ایرنا - مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان گفت: 40 تن مواد غذایی فاقد صلاحیت بهداشتی، از آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی تا سوم فروردین، از سطح عرضه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز جمع آوری و معدوم شد.

صاحب‌خبر -

فرهاد صفدری شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این طرح از نیمه اسفند پارسال آغاز شده اظهار کرد: در این مدت 14 هزار و 914 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، سامانه های آبرسانی ومحل های اسکان در حوزه شهرها و روستاها انجام شده است.
وی افزود: 72 مورد بازدید از محل های تهیه و توزیع مواد غذایی در بین مسیرها، اماکن بین راهی و مجتمع های رفاهی و 221 مورد بازرسی مشترک با ادارات مربوطه از جمله دامپزشکی، راهداری شهرستان ها، و صنعت و معدن و تجارت نیز صورت گرفته است.
صفدری بیان کرد: با این بازرسی ها،متصدیان 70 مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی و 307 اخطاریه بهداشتی برای مراکز متخلف صادر شد.
وی با بیان اینکه در این مدت 20 مرکز متخلف تعطیل شدند گفت: همچنین 477 مورد نمونه برداری مواد غذایی حساس و فرآوری مانند کباب، فست فودها و شیرینی جات و دیگر موارد انجام شد.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان اظهار کرد: چهار هزار و 750 مورد سنجش مواد غذایی با دستگاه های سنجش سلامت روغن، دماسنج لیزری و نفوذی، اندازه گیری PH خمیرنان برای بررسی جوش شیرین و دستگاه سنجش شوری نمک نان نیز صورت گرفت.
وی ادامه داد: 12 هزار و 200 مورد کلرسنجی شبکه آب شهری و روستایی نیز انجام، و 20 مرکز عرضه قلیان تعطیل و متصدیان 11مرکز به مراجع قضایی معرفی شدند و 275 مورد شکایت نیز در سامانه 190 مرکز بهداشت ثبت شد.
صفدری ادامه داد: این اقدامات در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی با 80 گروه بازرسی محیطی و 20تیم پشتیبانی ستادی در قالب 280 بازرس بهداشت محیط به نتیجه رسیده است.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان به مردم توصیه کرد: در مراجعه به مراکز عرضه مواد غذایی مانند رستوران ها و فست فودها به شرایط بهداشتی محل توجه کرده و نرم افزار رتبه بندی رستوران ها که نشان دهنده وضعیت بهداشتی تمام رستوران ها است را از سایت معاونت بهداشتی دانشگاه علو پزشکی اهواز دریافت کنند.
وی اضافه کرد: سامانه شبانه روزی رسیدگی به شکایات بهداشتی 190 نیز آماده رسیدگی به شکایات است.
طرح بسیج سلامت نوروزی از 15 اسفند سال 1396 آغاز و تا 15 فروردین امسال ادامه دارد.
از جمله اقدامات طرح بسیج سلامت نوروزی پارسال این است که بیش از 40 هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خوزستان انجام شد و 942 مرکز به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.
3004/ 6037

انتهای پیام /*

فرهاد صفدری شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این طرح از نیمه اسفند پارسال آغاز شده اظهار کرد: در این مدت 14 هزار و 914 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، سامانه های آبرسانی ومحل های اسکان در حوزه شهرها و روستاها انجام شده است.
وی افزود: 72 مورد بازدید از محل های تهیه و توزیع مواد غذایی در بین مسیرها، اماکن بین راهی و مجتمع های رفاهی و 221 مورد بازرسی مشترک با ادارات مربوطه از جمله دامپزشکی، راهداری شهرستان ها، و صنعت و معدن و تجارت نیز صورت گرفته است.
صفدری بیان کرد: با این بازرسی ها،متصدیان 70 مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی و 307 اخطاریه بهداشتی برای مراکز متخلف صادر شد.
وی با بیان اینکه در این مدت 20 مرکز متخلف تعطیل شدند گفت: همچنین 477 مورد نمونه برداری مواد غذایی حساس و فرآوری مانند کباب، فست فودها و شیرینی جات و دیگر موارد انجام شد.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان اظهار کرد: چهار هزار و 750 مورد سنجش مواد غذایی با دستگاه های سنجش سلامت روغن، دماسنج لیزری و نفوذی، اندازه گیری PH خمیرنان برای بررسی جوش شیرین و دستگاه سنجش شوری نمک نان نیز صورت گرفت.
وی ادامه داد: 12 هزار و 200 مورد کلرسنجی شبکه آب شهری و روستایی نیز انجام، و 20 مرکز عرضه قلیان تعطیل و متصدیان 11مرکز به مراجع قضایی معرفی شدند و 275 مورد شکایت نیز در سامانه 190 مرکز بهداشت ثبت شد.
صفدری ادامه داد: این اقدامات در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی با 80 گروه بازرسی محیطی و 20تیم پشتیبانی ستادی در قالب 280 بازرس بهداشت محیط به نتیجه رسیده است.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان به مردم توصیه کرد: در مراجعه به مراکز عرضه مواد غذایی مانند رستوران ها و فست فودها به شرایط بهداشتی محل توجه کرده و نرم افزار رتبه بندی رستوران ها که نشان دهنده وضعیت بهداشتی تمام رستوران ها است را از سایت معاونت بهداشتی دانشگاه علو پزشکی اهواز دریافت کنند.
وی اضافه کرد: سامانه شبانه روزی رسیدگی به شکایات بهداشتی 190 نیز آماده رسیدگی به شکایات است.
طرح بسیج سلامت نوروزی از 15 اسفند سال 1396 آغاز و تا 15 فروردین امسال ادامه دارد.
از جمله اقدامات طرح بسیج سلامت نوروزی پارسال این است که بیش از 40 هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خوزستان انجام شد و 942 مرکز به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.
3004/ 6037

نظر شما