شناسهٔ خبر: 24688785 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار:

شورای هماهنگی حفظ آثار دفاع مقدس در شهرستان‌های لرستان تشکیل شود

نمایندگی لرستان

استاندار لرستان گفت: شورای هماهنگی حفظ آثار دفاع مقدس در شهرستان‌های لرستان تشکیل شود.

صاحب‌خبر -

‌به گزارش ایسنا‌، سیدموسی خادمی در دیدار با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس در جامعه، اظهار کرد: مرکز فرهنگی دفاع مقدس به عنوان نماد و مرکز اصلی آشنایی مردم با عمق دفاع مقدس در استان باید روند هر چه زودتر عملیات عمرانی خود را پشت سرگذاشته و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
وی افزود: در حد توان استان اعتباراتی نیز برای انجام فعالیت‎های پژوهشی دانشنامه دفاع مقدس لرستان پیش‌بینی می‌شود تا ‌روند پژوهش و تدوین این دانشنامه سرعت گیرد.
خادمی تشکیل شوراهای هماهنگی شهرستان‌های استان این اقدام را تقویت‌کننده شورای هماهنگی دفاع مقدس دانست‌ و بر لزوم ساماندهی و فعال بودن این شوراها در شهرستان‌ها تاکید کرد.

‌مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان نیز بر اهمیت سرعت بخشیدن به امر حفظ و انتشار آثار دفاع مقدس در استان تاکید کرد.
به گزارش ایسنا‌، حجت‌الله ناصرپور در دیدار با استاندار ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای مصوبات شورای فرهنگی دفاع مقدس استان که در دی‌ امسال برگزار شد، اظهار کرد: تسریع در فعالیت‌های پژوهشی و میدانی دانش‌نامه دفاع مقدس استان و همچنین تکمیل فاز اول مرکز فرهنگی دفاع مقدس لرستان نیازمند حمایت مالی استاندار است.
وی با تاکید بر اهمیت سرعت بخشیدن به امر حفظ و انتشار آثار دفاع مقدس در استان، اضافه کرد: شورای هماهنگی دفاع مقدس در شهرستان‌های استان با هدف ساماندهی جمع‌آوری آثار دفاع مقدس و همچنین تدوین دانشنامه استان تشکیل می‌شود.
ناصرپور ضمن قدردانی از اهتمام استاندار لرستان در امور مرتبط با هشت سال دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، افزود: مردم لرستان به‌عنوان خاکریز دوم در دوران دفاع مقدس حماسه‌های جاوید و ارزش‌هایی را آفریدند که به هر دلیل هنوز مورد کالبدشکافی قرار نگرفته و لازم است این ارزش‌ها مکتوب و به نسل‌های بعدی منتقل شود.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان افزود: در بخش بسیج مردمی حدود ۵۰ هزار نفر از مردم استان به جبهه‌ها اعزام و در بمباران‌های دشمن ۱۵۰۰ بمب و موشک روی همه شهرهای استان فرو ریخته و در حد ۲۵ هزار خانه و تاسیسات دولتی آسیب دیدند و شهرستان‌های استان جولانگاه بمباران هوایی دشمن بود؛ برخی نیز همانند شهرستان پلدختر به «هویزه‌ثانی» معروف بود، ولی به‌علت عدم ترویج به‌موقع رشادت‌های مردم این دیار این حماسه‌آفرینی‌ها در حال فراموشی است.

انتهای پیام

نظر شما