از نظر متخصصان طب سنتی، پوره باقلا میتواند مثل یك «اكسپكتورانت» طبیعی در بدن عمل کرده و به از بین بردن اخلاط و دفع آنها از بدن كمك كند.
مواد لازم:
باقلا: ۵۰۰ گرم
پیاز (ریز خردشده): یک عدد
روغن زیتون: ۳ قاشق چای خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
لیموترش: نصف یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
آب گرم: به مقدار لازم
مواد لازم تزیین:
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری
لیمو ترش (اسلایس شده): یک عدد
شبت (تازه): ۴ الی ۵ عدد
باقلاها را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آنها آب گرم بریزید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی آنها را بگیرد و حداقل ۲ ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند.
پیاز را در روغن زیتون تفت دهید. سپس باقلای از قبل خیس خورده را اضافه کنید و تفت دهید.
سپس آب را اضافه کنید (طوری که حدود ۴ انگشت آب روی آنها را بگیرد). پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و شکر، آب لیمو ترش و نمک را اضافه کنید.
اجازه دهید باقالی ها بپزند و نرم شوند و آب آن کاملا کشیده شود.
مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره ای صاف و یکدست در آورید.
پوره به دست آمده را در قالب های دلخواه بریزید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
نظر شما