شناسهٔ خبر: 24307354 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جام‌جم | لینک خبر

ارتباط آنتی‌اکسیدان بر سلامتی

آنتی‌اکسیدان‌ها مواد شیمیایی طبیعی هستند که موجب توقف فعالیت دیگر مواد شیمیایی موسوم به رادیکال‌های آزاد می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مهر، رادیکالهای آزاد به طور طبیعی در بدن تشکیل میشوند و در واقع نقش مهمی در بسیاری از فرآیندهای روزانه نظیر ورزش و متابولیسم ایفا میکنند. اما وجود میزان بالای رادیکالهای آزاد در بدن میتواند خطرناک باشد، چراکه با آسیب به سلولها میتواند به سرطان منجر شود.

بدن برای مقابله با رادیکالهای آزاد شروع به تولید مقادیری آنتیاکسیدانهای مورد نیاز میکند.

آنتی اکسیدانهای معروف غذایی و منابع این ماده عبارتند از:

بتا کاروتن: هویج، کدو، سیب زمینی شیرین / لیکوپن: گریپ فروت صورتی، گوجه فرنگی (پخته شده)، هندوانه / لوتئین: بیشتر سبزیجات برگ سبز / سلنیوم: غلات، منابع پروتئین، آجیل، حبوبات / ویتامینA: کره، تخم مرغ، شیر، جگر / ویتامینC: انواع توتها، پرتقال و دیگر مرکبات، طالبی، فلفل دلمهای، کلم بروکلی، کلم، پاپایا، گوجه فرنگی / ویتامین E : بادام، فندق، سایر مغزیجات آجیلی، دانهها و روغنشان. توتها بیش از هر میوه دیگری دارای بالاترین میزان آنتیاکسیدان هستند. کلم و اسفناج از منابع اصلی در گروه سبزیجات بهشمار میآیند.

برچسب‌ها:

نظر شما