شناسهٔ خبر: 24251485 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سکوت بعضی خواص در فتنه 88 بسیار رنج‌آور بود

نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه در فتنه 88 سکوت بعضی خواص بسیار رنج‌آور بود، گفت: در فتنه 88 برخی خواص مهر سکوت بر لب زدند که مقام معظم رهبری فرمودند «أین عمار» و مردم به صحنه آمدند.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سپاه نیوز؛ حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی سعیدی در سپاه در مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه (س) اظهار داشت: الگوپذیری از حضرت زهرا(س)، یعنی که خود را از انقلاب و فرامین رهبری جدا نکنیم.
نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه سلمان از نقطه صفر شروع می‌کند و به جایگاهی می‌رسد که پیامبر از او به‌خوبی یاد می‌کند، بیان کرد : تربیت انسان دو رکن اساسی دارد که رکن اول نقشه و راه برنامه و رکن دوم الگو و مدل است.
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سعیدی با اشاره به اینکه خداوند هدف بزرگی از خلقت انسان داشته است ، تصریح کرد: دین و آنچه در قرآن کتاب آسمانی از واجب، حرام، مستحب، مکروه و مباح امده است و انبیا و ائمه معصومین برای ما آوردند، نقشه راه و برنامه تکامل انسان است و باید برای رسیدن به این ارکان تلاش کنیم.
وی اضافه کرد: خداوند 14 معصوم و پیامبران را که وظایفی متعددی دارند، برای سعادت و تکامل انسان فرستاد.
نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: نقش زهرای اطهر(س) به عنوان یک الگوی تمام‌عیار و کامل برای زنان و مردان است به طوری که امام حسن عسکری(ع) می‌فرمایند؛ ما 12 امام حجت‌های خدا هستیم بر مردم و فاطمه(س) حجت خدا بر ماست.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سعیدی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) به عنوان الگوی تمام بشر، اصول ثابتی داشتند، ابراز کرد: اصل اول ایشان خدا مداری و دومین اصل توجه به رهبری است که امروزه باید کردار خود را با این دو اصل بسنجیم.

وی با بیان اینکه زندگی امروز ما با زندگی در شعب ابی‌طالب از زمین تا آسمان تفاوت دارد، تصریح کرد: زهرای اطهر(س) همراه پیامبر(ص) در سخت‌ترین شرایط ماندند تا اسلام حفظ شود که امروزه اسلام به دست ما رسیده است.

نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: امروز برای سربلندی و سعادت نظام اسلامی، حتی در دشوارترین لحظات باید کنار مقام معظم رهبری باشیم و به فرمایشات ایشان عمل کنیم.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سعیدی با اشاره به اینکه اولین کار پیامبر (ص) در زمان بعثت، سامان‌دهی ساکنین مدینه بود، اظهار کرد: باید در همه شرایط و زمان‌ها به مردم کمک شود .

وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) با مردی ازدواج کردند که می‌دانستند یک روز آرام ندارد، خاطرنشان کرد: از 27 جنگی که خود پیامبر(ص) در آن شرکت داشتند، امام علی(ع) در 26 جنگ همراه پیامبر (ص) حضور داشتند و آن یک جنگ را هم به دستور پیامبر (ص) شرکت نکردند.
نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: از هر جنگ که امام علی (ع) برمی‌گشتند زخمی و آغشته به خون بودند ، اما سابقه ندارد که حضرت زهرا (س) به امام علی(ع) بگویند اگر قرار بود که دائم در جنگ باشید چرا ازدواج کردید ، چون زهرای اطهر(س) می‌دانستند که در لحظه‌لحظه جهاد زندگی امام علی(ع) شریک است.
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سعیدی با اشاره به اینکه باید زن در خانه مدیر باشد، ابراز کرد: نباید زن اجازه دهد مرد در همه زوایای خانه خودکفا شود و به خانم احتیاج نداشته باشد.

وی تأکید کرد: الگوپذیری از حضرت زهرا(س)، یعنی که خود را از انقلاب و فرامین رهبری جدا نکنیم.

نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه جنگ با دشمنان، جهاد اصغر است، خاطرنشان کرد: جهاد اکبر، مبارزه با نفس، تجمل‌گرایی و دنیاگرایی بوده که از شمشیرزدن سخت‌تر است.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سعیدی با بیان اینکه دفاع از دین و ولایت زن و مرد ندارد، تصریح کرد: دشمنان به قدری شخصیت حضرت علی(ع) را تخریب کرده بودند که حضرت امکان دفاع از خود را نداشت اما حضرت زهرا(س) وارد میدان شدند و در مرحله اول، برای افشاگری و تبیین جایگاه امامت و تذکر به خواص خطبه‌خوانی کردند.
وی ادامه داد: مرحله دوم حرکت و تلاش حضرت زهرا(س) با مراجعه به درب خانه خواص بود که مورخین 400 مورد مراجعه با خواص در سخت‌ترین شرایط نوشتند و بعضی از دیدارها گروهی بوده است.
حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سعیدی با اشاره به اینکه اگر حضرت زهرا(س) نبود، دشمنان اثری از اسلام نمی‌گذاشتند، بیان کرد: اشک‌های حضرت زهرا(س) پشتوانه شمشیر امام علی(ع) بود و زهرای اطهر(س) در بیرون خانه گریه و فریاد می‌زنند تا مردم را آگاه کنند.
وی تصریح کرد: آخرین کار حضرت زهرا(س) گذشت از جان، فرزند و آبرو برای خداوند و دفاع از ولایت بود.
 

نظر شما