به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان شهردار تالش امروز گفت : برای پخت این آش، 100 کیلوگرم سبزی ،230 کیلوگرم حبوبات و غلات ، 50 کیلوگرم گوشت ،80 کیلوگرم پیاز و 30 کیلوگرم برنج استفاده شده است.
رامین باباپور افزود: این آش نذری بین 2 هزار نفر از شهروندان تالشی توزیع شد.
وی گفت : بیش از 60 میلیون ریال برای پخت این آش نذری هزینه شده است.
پخت آش نذری هزار و 500 کیلوگرمی در تالش
کارکنان شهرداری این آش را به مناسبت گرامیداشت ایام فاطمیه پخت کردند.
صاحبخبر -
∎
نظر شما