برای تهیه ی این کوکو از هر نوع سبزی و پنیری که دم دست دارید می توانید استفاده کنید.
مواد لازم:
کلم بروکسل ۲۵۰ گرم
اسفناج ۱۰۰ گرم
پنیر ۵۰ گرم
سیر ۱ حبه
شوید ۳ شاخه
لیمو ۱ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
روغن به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه کوکوی سبزیجات:
۱- کلم بروکسل و اسفناج را آب پز کنید. سپس آن ها را خرد کنید.
۲- از هر نوع پنیری که تمایل دارید استفاده کنید. آن را تکه تکه کنید.
۳- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۴- شوید را هم ریز خرد کنید.
۵- پوست لیمو را ریز رنده کنید.
۱- کلم بروکسل و اسفناج را آب پز کنید. سپس آن ها را خرد کنید.
۲- از هر نوع پنیری که تمایل دارید استفاده کنید. آن را تکه تکه کنید.
۳- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۴- شوید را هم ریز خرد کنید.
۵- پوست لیمو را ریز رنده کنید.
طرز تهیه:
کلم بروکسل و اسفناج خرد شده را در کاسه ای بریزید. تکه های پنیر، سیر، شوید و رنده پوست لیمو را به همراه نوک انگشت نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
ماهیتابه ای روی حرارت متوسط گذاشته، کمی روغن در آن ریخته و گرم کنید.
با احتیاط ۱ قاشق غذاخوری پر از مواد در ماهیتابه ریخته و با پشت قاشق صاف کنید. آن ها را برای ۲ تا ۳ دقیقه تا تخم مرغ ببندد، بپزید. کوکوها را برگردانده و برای ۲ دقیقه ی دیگر بپزید.
کوکوها را در کنار برش های لیمو میل کنید.
نظر شما