باشگاه خبرنگاران: اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزهای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیدهی بسیاری طعمی فوقالعاده دارد.
دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی
نوع غذا: خورشت
وعده غذایی: ناهار شام
•زمان پخت: ۱۲۰ دقیقه
زمان آماده سازی مواد: ۰ دقیقه
مواد لازم مناسب برای ۶ تا ۸ نفر
نخود: یک پیمانه
پیاز: یک کیلوگرم
سیر: یک بوته
گوشت بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
کشک: به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
زعفران دم کرده: یک قاشق سوپخوری
نعنا داغ: به میزان لازم
گردو خرد شده: به میزان لازم
آب: ۲ پیمانه
طرز تهیه بز قورمه
۱. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.
۲. گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.
۳. نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.
۴. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.
۵. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.
۶. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.
دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی
نوع غذا: خورشت
وعده غذایی: ناهار شام
•زمان پخت: ۱۲۰ دقیقه
زمان آماده سازی مواد: ۰ دقیقه
مواد لازم مناسب برای ۶ تا ۸ نفر
نخود: یک پیمانه
پیاز: یک کیلوگرم
سیر: یک بوته
گوشت بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
کشک: به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
زعفران دم کرده: یک قاشق سوپخوری
نعنا داغ: به میزان لازم
گردو خرد شده: به میزان لازم
آب: ۲ پیمانه
طرز تهیه بز قورمه
۱. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.
۲. گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.
۳. نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.
۴. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.
۵. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.
۶. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.
نظر شما