شناسهٔ خبر: 24176301 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: فردا قدیمی | لینک خبر

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

بز قورمه، یکی از غذا‌های سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است.

صاحب‌خبر -
 باشگاه خبرنگاران: اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه‌ای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیده‌ی بسیاری طعمی فوق‌العاده دارد.

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

نوع غذا: خورشت

وعده غذایی: ناهار شام

•زمان پخت: ۱۲۰ دقیقه

زمان آماده سازی مواد: ۰ دقیقه

مواد لازم مناسب برای ۶ تا ۸ نفر

نخود: یک پیمانه

پیاز: یک کیلوگرم

سیر: یک بوته

گوشت بدون استخوان: ۵۰۰ گرم

کشک: به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

زعفران دم کرده: یک قاشق سوپخوری

نعنا داغ: به میزان لازم

گردو خرد شده: به میزان لازم

آب: ۲ پیمانه

طرز تهیه بز قورمه

۱. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.

۲. گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.

۳. نخود‌ها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخود‌ها گرفته شود.

۴. نخود‌ها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آن‌ها را کاملاً له کنید.

۵. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.

۶. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.

نظر شما