شناسهٔ خبر: 23640642 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مشاوره ازدواج در میان خانواده های مازندرانی جدی گرفته نمی‌شود

R41358/P1494/S6,74/CT11

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر استحکام پیوند زناشویی در جامعه گفت: مشاوره ازدواج در بین خانوارهای مازندرانی جدی گرفته نمی‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محسن اعرابی امروز در نشست توجیهی طرح آموزش ازدواج و مهارت های زندگی زوج‌های جوان اظهار داشت: کاهش آمار طلاق رسمی و عاطفی، ارتقای سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی، تحکیم بنیاد خانواده، افزایش آگاهی پسران و دختران آماده ازدواج برای استحکام پیوند زناشویی، کمک و مشاوره به افراد در انتخاب همسر مناسب در طرح‌های وزارت بهداشت دیده شده است.

وی با اشاره به ضرورت و اهمیت آموزش‌های حین ازدواج، افزود: با وجود بحران طلاق و آثار مخرب آن در جامعه که بسیاری از مسئولان به آن اذعان دارند و علیرغم تاکید و توصیه مکرر کارشناسان به اهمیت و تاثیر امر آموزش در این زمینه و پژوهش‌های بی شماری که اثر آموزش‌ها را بر موفقیت زندگی زناشویی نشان داده، آموزش و مشاوره حین ازدواج و بعد از ازدواج جدی گرفته نشده است.

اعرابی افزود: اگر آسیب شناسی قوی انجام شود و بر اساس منابع اسلامی و علمی برای آموزش زوجین برنامه‌ریزی دقیقی صورت گیرد، نتایج قابل توجهی را در پی  دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه برگزاری کلاس‌های آموزشی می‌تواند در کاهش آسیب‌های اجتماعی موثر باشد، افزود: برگزاری کلاس‌های آموزشی سبب کاهش آمار طلاق در جامعه، کاهش ازدواج‌های پرخطر، آگاه‌سازی والدین، کاهش ازدواج‌های اجباری، مجهز کردن زوج‌های جوان به ابزار لازم جهت ساختن زندگی سالم و پرنشاط، آگاه‌سازی زوج‌های جوان و آموزش آن‌ها به تناسب تغییرات جامعه و مبانی ازدواج، آشنایی زوج‌های جوان با مشاوره می‌شود.

وی با بیان اینکه مازندران براساس تعداد مراجعین به مراکز ازدواج به چهار گروه تقسیم شده است،گفت: در شهرستان‌های گروه یک یش از 20 زوج در روز برای ازدواج مراجعه می‌کنند که بر اساس آن، کلاس‌های آموزش شش روز در هفته برگزار می‌شود.

 اعرابی با بیان اینکه افراد واجد شرایط مشاوره الزامی به کارشناسان مرکز مشاوره ارجاع داده می‌شوند، ادامه داد: افرادی که نیازمند مشاوره تخصصی بودند به مراکز مشاوره تخصصی ارجاع می‌شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه در مرکز آموزش و مشاوره ازدواج مازندران دو واحد آموزشی و مشاوره مستقر هستند، بیان کرد: زوج‌های جوان پس از مراجعه به دفاتر ازدواج جهت عقد کردن برای انجام آزمایش خون، به آزمایشگاه معرفی شده و پس از انجام آزمایش، جهت شرکت در کلاس‌های آموزشی ارجاع داده می‌شوند و گرفتن جواب آزمایش خون منوط به شرکت در کلاس‌ها و اخذ گواهی دوره است.

وی با بیان اینکه زوجین پس از پذیرش در آزمایشگاه به کارشناس مشاوره مستقر در مرکز آموزش حین ازدواج معرفی و مشخصات مراجعان بررسی می‌شود، گفت: اگر زوجین در گروه پرخطر قرار گرفتند، علاوه بر ثبت نام کلاس‌ها، وقت دهی برای مشاوره آن‌ها نیز انجام می‌شود.

اعرابی با اعلام اینکه در نخستین سال زندگی مشترک برای هر یک از زوج‌های شرکت کننده حداقل سه همایش با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به صورت رایگان برگزار می‌شود، گفت: نخستین همایش در سه ماهه اول پس از عقد، دومین همایش در سه ماهه دوم و سومین همایش در سه ماهه چهارم پس از ازدواج برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ ع

نظر شما