شناسهٔ خبر: 23632285 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون وزیر آموزش و پرورش:

تاسیس صندوق حمایت از توسعه مدارس غیر دولتی ضرورت دارد

انزلی-ایرنا- معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش بر لزوم تاسیس صندوق حمایت از توسعه مدارس غیر دولتی تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا مجتبی زینی وند روز پنجشنبه در مراسم گرامیداشت شوراهای آموزش و پرورش در دهکده ساحلی بندرانزلی اظهار کرد: مدارس غیر دولتی یکی از مصادیق مشارکت و هم افزایی مردم در آموزش و پرورش است که در بیشتر موارد تاسیس و مدیریت این مدارس توسط بازنشستگان فرهنگی انجام شده است.
وی با اشاره به ایجاد اشتغال توسط موسسان مدارس غیر دولتی با هزینه کردن سرمایه های خود افزود: مهمترین درخواست موسسان مدارس غیر دولتی دریافت و تخصیص تسهیلات است که در صورت تاسیس و تشکیل صندوق حمایت از توسعه مدارس غیر دولتی می توان از طریق این صندوق تسهیلاتی را اختصاص داد .
زینی وند با اشاره به لزوم تخصیص تسهیلات لازم از محل درآمدها و اشتغالزایی استان برای کمک به موسسان مدارس غیر دولتی تاکید کرد: کمبود زمین با کاربری آموزشی یکی دیگر از مشکلات مدرسه سازان و خیران مدرسه ساز است و با توجه به افزایش حدود 600 هزار نفر دانش آموز در سال آینده ، لازم است کارگروهی با محوریت معاونت عمرانی استاندار زمینهای دارای کاربری آموزشی در اختیار سایر دستگاه ها را شناسایی و در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند.
وی با اشاره به لزوم تحقق مواد درآمدی قانون شوراهای آموزش و پرورش کشور افزود: براساس بند 3 ماده 13 قانون شوراهای آموزش و پرورش ، شهرداری ها علاوه بر عوارض 100 درصدی خود باید تا 5 درصد نیز برای آموزش و پرورش عوارض دریافت کرده و در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند.
معاون وزیر آموزش و پرورش به لزوم تحقق ماده 16 شوراها با مساعدت بیشتر نمایندگان مجلس و استاندار و فرمانداران اشاره و تاکید کرد: نمایندگان گیلان در مجلس حامی آموزش و پرورش بوده و همواره از حق فرهنگیان دفاع می کنند و امیدواریم در این راستا نیز مساعدت بیشتری داشته باشند.
زینی وند آموزش و پرورش را محور توسعه و مهمترین ابزار اقتصادی فرهنگی و سیاسی جوامع عنوان و تصریح کرد: داشتن یک جامعه توسعه یافته با قدرت علمی بالا مستلزم داشتن انسانهای توانمند است که این امر در آموزش و پرورش محقق می شود .
وی با اشاره به ضرورت مشارکت همه دستگاه های اجرایی با آموزش و پرورش تاکید کرد : شوراهای آموزش وپرورش با هدف تحقق مشارکت با استفاده از همه ظرفیت ها تشکیل شده و ایجاد همبستگی و هم افزایی با تلاش جمعی در بین نهاد ها ، مردم و آموزش و پرورش به عنوان سه ضلع مثلث توسعه فرهنگی از اهداف این شورا است .
به گزارش خبرنگار ایرنا ، بر اساس ماده 16 قانون شوراهای آموزش و پرورش ، کلیه شهرداریها موظفند با توجه به نیازهای پیش‌بینی شده در طرحهای تفصیلی شهرها با استفاده از امکانات و مجوزهای قانونی خود ‌زمینه احراز مالکیت زمین های پیش‌بینی شده جهت توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی شهرهای مربوطه را برای ادارات آموزش و پرورش فراهم سازد و ‌برای تأمین اعتبارات لازم جهت اجرای این ماده شورای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه می‌تواند با پیشنهاد و تصویب شورای استان بخشی از‌هزینه‌های خرید زمین و ساخت فضاهای آموزشی و پرورشی را از سازندگان واحدهای جدید تجاری دریافت و به حساب خزانه واریز کنند.
در این مراسم از 442 تن از اعضای شوراهای آموزش و پرورش استان گیلان تجلیل شد و شوراهای آموزش و پروش شهرهای آستارا، شفت و کومله به عنوان شوراهای برتر معرفی شدند.
370 هزار دانش آموز در حدود پنج هزار مدرسه دولتی و غیر انتفاعی گیلان مشغول به تحصیل هستند و 34 شورای آموزش و پرورش در گیلان فعالیت دارند .
خبرنگار : رضا اکبری**انتشار دهنده: بابایی
7471 /6030

انتهای پیام /*

نظر شما