شناسهٔ خبر: 23626932 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس سازمان پدافند غیرعامل: آمریکا به دنبال اشغالگری سایبری است

قم ـ ایرنا ـ رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: آمریکایی ها به دنبال اشغالگری سایبری بوده و می خواهند با ایجاد تغییرات گسترده اجتماعی و فروپاشی جوامع توسط فناوری اطلاعات و ارتباطات، دیگر ملت ها را تحت سیطره خود قرار دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سردار غلامرضا جلالی چهارشنبه شب در همایش «فضای مجازی؛ فرصت ها و تهدیدها» در مدرسه علمیه دارالشفاء قم با بیان این که منشاء تهدیدها علیه کشورمان آمریکاست که با تغییر رئیس جمهورهای این کشور، این رویکرد خصمانه علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تغییر نخواهد کرد، اظهار داشت: شبکه های اجتماعی فقط یک پیام رسان نبوده و با ارائه خدمات گسترده، جزیی ترین مسائل زندگی انسان ها را تحت تاثیر قرار می دهند.
وی با اشاره به این که با نصب نرم افزارها روی گوشی های هوشمند بیش از 16 اطلاعات شخصی ما با رضایت کامل و کاملا خارج از اراده ما در اختیار بیگانگان قرار می گیرد، خاطرنشان کرد: امروز دشمنان از هر مسیری برای جاسوسی و جذب اطلاعات استفاده می کنند و بسیاری از تجهیزات الکترونیکی هوشمند، قابل کنترل بوده و اطلاعات را به خارج از کشور ارسال می کند.
جلالی، حجم اطلاعات به دست آمده از مردم توسط فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را بسیار وسیع و حجیم دانست و گفت: اگر این حجم وسیع از اطلاعات در اختیار دشمن باشد، به لحاظ سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بر ما مسلط می شوند و می توانند در برهه های حساس کشور از جمله انتخابات به شدت تاثیرگذار بوده و در موضوع های گوناگون در جامعه موج آفرینی کنند.
وی با بیان این که فضای مجازی در کنترل و پایش دشمن است و آنها از این طریق شناختی عمیق نسبت به جامعه پیدا می کنند که شاید خودمان از آنها بی اطلاع باشیم، تصریح کرد: غربی ها در حوزه های اقتصادی نیز ورود پیدا کرده و با اتکا به همین اطلاعات حجیم، شبکه های کارآفرین در کشورمان طراحی می کنند که حوزه های مختلفی را تحت تسلط خود داشته باشند.
جلالی با اشاره به طراحی پول اینترنتی از جمله گرام و بیت کوین توسط غربی ها، خاطرنشان کرد: اگر بیت کوین وارد کشورمان شده و مسئولان تمهیدهای لازم برای مقابله با آن را فراهم نکرده باشند، حدود 50 میلیارد دلار از کشورمان خارج شده و ضربه سنگینی به اقتصاد وارد می شود.
وی عضویت بیش از 40 میلیون ایرانی در شبکه تلگرام را یک فاجعه دانست و گفت: مثلث شکل گرفته در آشوب های اخیر، یک ضلع آن مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم بود، یک ضلع دیگر فضای مجازی و ضلع سوم دشمنان قسم خورده ایران اسلامی بودند و در این قضایا تلگرام بسیار نقش آفرین بوده و منافقان را برای ضربه زدن به نظام اسلامی سازماندهی می کرد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به نقشه شوم دشمنان در آشوب های اخیر، محوریت این عملیات را منافقان دانست و گفت: دشمنان در ابتدا فقط به دنبال فراخوان مردم بودند و قرار بود پس از آن همه مخالفان را مسلح کرده و آنگاه به دنبال براندازی نظام باشند و در این میان تلگرام وظایف خود را برای فراخوان و تهییج مردم به نحو احسن انجام می داد.
وی با بیان این که فیلتر کردن تلگرام همچون آب روی آتش بود و عناصر ضد انقلاب نیز به سرعت دستگیر شدند، اظهار داشت: شبکه تلگرام به دنبال بسیج کردن مردم علیه نظام اسلامی، آموزش آشوبگری و اغتشاش، راه انداختن عملیات روانی سیاه و مخرب علیه نظام، واگذاری تمام اطلاعات مردم به دشمنان و هدایت جامعه برای براندازی نظام بود.
جلالی با بیان این که با توجه به پابرجا بودن مشکلات معیشتی مردم و کنترل نکردن فضای مجازی، امکان تکرار آشوب های اخیر وجود دارد، گفت: امروز 97 درصد از ارتباطات فضای مجازی و بیش از دو سوم حجم ترافیک اینترنت کشور در اختیار تلگرام قرار گرفته است، در صورتی که شبکه پیام رسان سروش به خوبی قابل استفاده است و تمامی کاربران و این امکانات باید در اختیار اینگونه شبکه های مجازی بومی قرار گیرد.
تجمع های صنفی مسالمت آمیز چندی پیش در کشور با تحریک دشمنان و سوء استفاده عوامل فریب خورده داخلی منجر به بروز ناآرامی در چند شهر شد که با هوشیاری ملت، مسئولان و نیروهای انتظامی و امنیتی، در کوتاه ترین زمان توطئه دشمنان اسلام شکست خورد
وی با بیان این که فقط 33 هزار شغل در تلگرام ایجاد شده است و بزرگنمایی این آمار مشکلی را از کشور برطرف نمی کند، گفت: باید شبکه های اجتماعی را بومی سازی کنیم و بدون تردید با وجود پیشرفت های عظیم در کشورمان، برای انجام این کار موانع علمی نداریم و اگر اراده کنیم انجام خواهد شد، اما متاسفانه حمایت لازم صورت نمی گیرد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در پایان خاطرنشان کرد: اگر امروز به مدیریت فضای مجازی در کشورمان توجه نکنیم، ایران اسلامی اشغال می شود و استقلال و حاکمیت کشور را از دست می دهیم، از این رو بر اساس قاعده نفی سبیل بر ما واجب است که در این جهت گام های مثبت و موثری برداشته و شبکه ملی اطلاعات را هرچه سریعتر راه اندازی کنیم و انحراف از این مسیر گناهی نابخشودنی است.
همایش «فضای مجازی؛ فرصت ها و تهدیدها» با پیام آیت الله مکارم شیرازی از مراجع تقلید و با حضور آیت الله مؤمن عضو مجلس خبرگان رهبری، حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه و جمعی از اساتید دروس خارج و سطوح عالی حوزه علمیه قم، اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و مسئولان اجرایی در سالن همایش های مدرسه علمیه دارالشفاء قم برگزار شد.
در بخشی از پیام آیت الله مکارم شیرازی آمده است: مساله فضاهای مجازی باید به‌عنوان یکی از مسائل مستحدثه در فقه حوزوی ما وارد شود و از جهات شرعی و فقهی کاملا مورد بررسی قرار بگیرد تا به روشن ساختن افکار جامعه کمک کند.
وی با اشاره به تاریخچه اطلاع رسانی در جهان خاطرنشان کرده است: در این اواخر پای فضای مجازی به میان آمد و شرق و غرب عالم را در برگرفت و به داخل تمام خانه‌ها نفوذ کرد و تبدیل به یک خبررسان مطلق شد، وسیله‌ای که می‌تواند خبرهای علمی، تاریخی، اخلاقی، پزشکی، اجتماعی و سیاسی بسیار مفید را به جوامع بشری برساند و دنیا را به‌پیش ببرد.
وی دراین پیام با بیان اینکه متأسفانه این غول خبررسانی از آغاز در اختیار جهان خواران و مستکبران عالم قرار گرفت، تصریح کرده است: آنها توانستند تمام منویات فاسد خود را، اعم از مفاسد اخلاقی و اجتماعی متزلزل کننده اعتقادات مذهبی و فروپاشنده خانواده‌ها را در آن بریزند و به گواهی آمارهای دقیق، این مفاسد بر آن مصالح پیشی گرفت و حتی از آن استفاده‌های ظالمانه اقتصادی نیز برای منافع خود کردند.
آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه امروز مستکبران غربی امنیت جوامع غیر همسو با خود را هدف گرفتند و با برنامه‌ریزی دقیق به تشویق افراد ناآگاه یا آگاه و مزدور برای اغتشاش، آتش‌سوزی و تخریب دست زدند، گفته است: آنها به پندار خود مقدمه انقلاب جدیدی را برای محو نظام اسلامی فراهم ساختند که خوشبختانه براثر بیداری ملت ما و پاسخ بسیار قوی و مؤثر و کوبنده، چند روزی بیشتر عمر نداشت و برچیده شد، هرچند دشمنان مشغول برنامه‌ریزی برای آینده هستند.
وی درادامه افزوده است: درقضایای اخیر معلوم شد این فضای مجازی می‌تواند به‌ عنوان ابزار مؤثری برای برهم زدن آرامش جامعه‌ هایی که در خط منافع آن‌ها نیستند مورد استفاده قرار گیرد و این خطر را نباید دست کم گرفت، هزینه آن برای آن‌ها بسیار کم و اثرش از نظر آن‌ها قابل‌توجه است و با این گزینه نیازی به گزینه‌های دیگر ندارند.
این مرجع تقلید، تأکید کرده است: این وظیفه همه ماست که بکوشیم فضای مجازی سالمی برای جامعه خود فراهم کنیم که تمام نیازهای مثبت جامعه ما را تأمین کند و از مفاسد و خطرات آن برکنار باشد و در را به روی این غول ویرانگر ببندد و این کار قطعا شدنی است، ولی عزم الهی و جدی می‌خواهد.
8146 / 1175 خبرنگار: سید محمدرضا بهشتی پور ** انتشار: رضا علیمحمدی

انتهای پیام /*

نظر شما