شناسهٔ خبر: 23554247 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

در گفت وگو با ایرنا اعلام شد؛

همه کشتی های امدادی به دلیل حجم بالای دود و آتش مجبور شده اند کنار بکشند

تهران - ایرنا - سخنگوی کمیته ویژه رسیدگی به وضعیت نفتکش سانچی گفت: در شرایط فعلی، به حدی شدت آتش و دود زیاد است که کشتی های امدادی مجبور شده اند کنار بکشند.

صاحب‌خبر -

محمد راستاد رییس سازمان بنادر و دریانوردی که هم اکنون در چین حضور دارد روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، درباره آخرین وضعیت نفتکش سانچی، پس از فوران دوباره آتش (که امروز رخ داد) درباره سرنوشت سرنشینان مفقود شده نفتکش نیز بیان داشت: با توجه به شرایط رخ داده، احتمال نجات آنها بسیار کاهش یافته است.
سخنگوی کمیته ویژه رسیدگی به وضعیت نفتکش سانچی درباره علت اصلی انفجار و فوران دوباره آتش از صبح امروز، گفت: علت اصل مشخص نیست، اما اکنون همه نفتکش را آتش و دود فرا گرفته و چیزی مشخص نیست به طوری که همه بخش های نفتکش 274 متری در حال سوختن است که با توجه به وضعیت فعلی، خطر غرق شدن نفتکش سانچی وجود دارد.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی، باید منتظر ماند تا شرایط نفتکش به حدی برسد که کشتی های امدادی بتوانند به آن نزدیک شوند.
به گزارش ایرنا، با توجه به مهار نسبی آتش و کاهش دمای نفتکش سانچی، قرار بود گروه های امداد و نجات ایرانی، برای نجات و تعیین تکلیف 29 سرنشین باقی مانده صبح امروز وارد نفتکش شوند، اما انفجار و فوران دوباره آتش، همه معادلات را به هم ریخت به طوری که شعله های آتش، اجازه نزدیک شدن از فاصله یک هزار متری را نمی دهند.
نفتکش ایرانی حامل 136 هزار تن میعانات گازی صادراتی ایران به کره جنوبی عصر شانزدهم دی ماه پس از برخورد یک کشتی باری با آن، طعمه حریق شد.
کشتی فله بر هنگ کنگی به نام «کریستال» با مالکیت یک شرکت لجستیکی در استان «جه جیانگ» چین حاوی 64 هزار تن غله بود که از آمریکا به مقصد استان «گوانگ دونگ» در جنوب چین می رفت و در بین راه به کشتی نفتکش «سانچی» با مالکیت شرکت «برایت» از جمهوری اسلامی ایران برخورد کرد.
این حادثه سبب انفجار و آتش سوزی در کشتی نفتکش شد که از 32 نفر سرنشین آن تاکنون پیکر سه نفر پیدا شده اما از سرنوشت 29 نفر دیگر اطلاعی در دست نیست.
کشتی باری چینی که حامل غلات آمریکایی بود، آسیب جزیی دید و 21 خدمه آن که همگی اتباع چین هستند، نجات یافته اند.
موتورخانه نفتکش حدود 15 متر در زیر آب قرار دارد، بنابراین شرایط مناسبی را برای استقرار سرنشینان نفتکش داراست.
پیش از این گفته شده بود، در صورتی که سرنشینان در موتورخانه نفتکش که در زیر آب قرار گرفته، مستقر شده باشند، احتمال زنده بودنشان وجود دارد.

اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام**2022
خبرنگار:میثم طاهری انتشار: فرهاد راستی

انتهای پیام /*

نظر شما