شناسهٔ خبر: 22990180 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه فرهیختگان-قدیمی | لینک خبر

دست‌پخت

آلفردو!

صاحب‌خبر - در این ستون که در پایان هر هفته منتشر می‌شود، یک «غذای دانشجویی» را معرفی می‌کنیم که متناسب با جیب دانشجویان است. این هفته دستور تهیه پنه مرغ با سس آلفردو را آموزش می‌دهیم. پنه مرغ با سس آلفردو سینه مرغ: ١عدد پاستا پنه: ١بسته قارچ: نیم کیلو سیر: چند حبه خامه: نصف بسته پنیر پارمسان: مقداری جعفری: مقداری نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم کره: مقداری پیاز را رنده کرده و بعد فیله مرغ قیمه‌شده را به آن اضافه کنید و به همراه سیر و نمک و فلفل و ادویه تفت دهید و یک فنجان آب بریزید تا کاملا مغزپخت شود و بعد از اینکه آب مرغ تمام شد، قارچ خردشده را اضافه کنید و کاملا تفت دهید و در ظرف دیگری کره را آب کرده و خامه را هم اضافه کنید و بعد پنیر و جعفری را خرد کرده و داخل آن بریزید. سپس این سس را با مواد مرغی قاطی کنید و پاستا را هم آبکش کرده و این سس را روی آن بریزید.

نظر شما