شناسهٔ خبر: 22938962 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرعامل یک شرکت معدنی خبر داد:

مذاکره برای جذب 350 میلیون یورو فاینانس در بخش معدن

تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، از آغاز مذاکرات برای جذب بیش از 350 میلیون یورو فاینانس از سال گذشته خبر داد که عمده آنها قرار است در کارخانه گل گهر سیرجان استفاده شود.

صاحب‌خبر -

«عزیز الله عصاری» امروز (دوشنبه) در نشست خبری در پاسخ به سوال ایرنا درباره همکاری این شرکت با سرمایه گذاران خارجی در یک سال گذشته گفت: از آنجا که ریسک فعالیت در ایران بالاست، خارجی ها کمتر حاضر به سرمایه گذاری هستند اما به عنوان حامی مالی (فاینانسور) فعالیت می کنند.
به گفته وی، در مقوله تامین منابع مالی (فاینانس) شاهد حضور 2 دسته مراجعه کننده ایم؛ دسته نخست از سوی دلالان معرفی می شوند و تاکنون همه افرادی که به این شیوه معرفی شدند را رد کردیم.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات یادآور شد: تاکنون فاینانسورهایی از چین، آلمان، ایتالیا و برخی کشورها به این شرکت مراجعه کردند که انتقال فناوری و آموزش نیروی انسانی نیز مطالبه اصلی این شرکت از آنها عنوان شده است.
وی با اشاره به برداشته شدن برخی محدودیت ها پس از اجرای برجام گفت: نقل و انتقال پول به سختی انجام می شود و سعودی ها نیز در منطقه با فشارهایی که به سایر کشورها وارد می کنند، به نقش آفرینی منفی خود ادامه می دهند.
عصاری بیان داشت: چند صباحی است که حضور فاینانسورها برای تامین مالی پروژه ها فروکش کرده و همه منتظرند تا ببینند برجام چه سر و شکلی پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به گران بودن تهیه پول از داخل، تاکید کرد: چاره ای جز جذب پول خارجی وجود ندارد.

** تهیه کاتالیست هیدروکراکینگ برای نخستین بار
این فعال معدنی که 22 درصد صنعت کانی های فلزی را در بورس در اختیار دارد، با اشاره به تکمیل پروژه های نیمه تمام این گروه در یک سال گذشته گفت: شهریور پارسال کنسانتره صبا نور شهرک از پیشرفت 60 درصدی، گندله همدان از پیشرفت 62 درصدی، کک طبس از پیشرفت 88 درصدی و سرمد ابرکوه از پیشرفت 85 درصدی برخوردار بودند که اکنون همه آنها به بهره برداری رسیده یا آماده بهره برداری هستند.
وی با اشاره به فعالیت شرکت «کاتالیست ایرانیان» که شرکتی دانش بنیان و زیرمجموعه این گروه است، از تولید کاتالیست «هیدروکراکینگ» از سوی این شرکت برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: هیدروکراکینگ کاتالیستی استراتژیک در صنعت نفت است که با وجود سابقه بیش از یکصد ساله صنعت نفت ایران همچنان از خارج وارد می شود، اما امید است در آینده نزدیک به تولید انبوه برسد و از واردات آن بی نیاز شویم.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات افزود: تولید کاتالیست اسید سولفوریک - استفاده در فرآوری مس- تولید کاتالیست DRA - استفاده در احیای مستقیم آهن اسفنجی و کاتالیست ATR - مورد استفاده در صنعت پتروشیمی سایر موفقیت هایی است که در این گروه و با فعالیت های شرکت دانش بنیان حاصل شده است.
به گزارش ایرنا، موضوع فعالیت شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات شامل تاسیس، خرید، مشارکت در تامین منابع مالی و سرمایه گذاری در انواع شرکت ها، موسسات و واحدهای صنعتی و معدنی، ساختمانی، کشاورزی، خدماتی و انجام فعالیت های مالی و اعتباری در داخل کشور و همچنین انجام خدمات مشاوره ای در زمینه های تولید، سرمایه گذاری، توسعه و تکمیل، برنامه ریزی و بودجه بندی، تامین منابع مالی، بازاریابی و طراحی سیستم های مدیریتی، سرمایه گذاری در خارج از کشور بصورت مشارکتی و قبول و اعطا نمایندگی و انجام عملیات دیگری که بطور مستقیم و غیرمستقیم برای تحقق اهداف مزبور لازم است.
این شرکت در سال 1377 به عنوان شرکت سهامی عام در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد و هم اکنون سهام این شرکت تحت نماد معادن مورد معامله قرار می گیرد.

اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام : @IRNAeco
اقتصام* 3065 * 1070*6075
خبرنگار: محمد ملک دار **ناشر: زهرا هجینی نژاد

انتهای پیام /*

نظر شما