شناسهٔ خبر: 22670692 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: سیتنا | لینک خبر

وزیر ارتباطات ایران در دیدار با وزیر الکترونیک، فناوری و دادگستری هند، مطرح کرد: دبیر و عضو هیات مدیره‌ی سندیکای صنعت مخابرات ایران: دبیرکل اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات در گفت‌وگوی تفصیلی با سیتنا:

پیشنهاد ایجاد نهاد بین‌المللی تصمیم‌گیر برای مقابله با تهدیدات فضای مجازی

وزیر ارتباطات کشورمان در دیدار با وزیر الکترونیک، فناوری و دادگستری هند، تشکیل یک نهاد بین المللی تصمیم گیر برای کنترل و مقابله با تهدیداتی چون تروریسم، افراط گرایی و پورنوگرافی کودکان در فضای مجازی را پیشنهاد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سیتنا، مهندس محمدجواد آذری جهرمی در دیدار با وزیر الکترونیک، فناوری و دادگستری هند در حاشیه برگزاری اجلاس بین المللی فضای مجازی در دهلی نو، با اشاره به اینکه انقلاب صنعتی چهارم در حال وقوع است و فرصت اقتصاد دیجیتال را در پیش رو داریم، گفت: کشورهای ایران و هند شباهت ها و تفاوتهایی با هم دارند. جمعیت هند قابل توجه است و یک بازار بزرگ به حساب می آید و هر کسی آرزو دارد تا این بازار بزرگ را در اختیار داشته باشد.

وی به 15 برابر شدن پهنای باند و 10 برابر شدن کاربران اینترنت در ایران اشاره کرد و افزود: 17 درصد فارغ التحصیلان ایران در رشته های IT هستند و حجم بازار ICT در ایران سه برابر شده است. ضمن اینکه در برابر یک واحد سرمایه گذاری بخش دولتی سه برابر بخش خصوصی سرمایه گذاری در این حوزه وجود دارد.

آذری جهرمی با دعوت از شرکت ها و سرمایه گذاران هندی برای حضور در ایران، تصریح کرد: علاوه بر آن 23 هزار استارت آپ در ایران هستند و 130 هزار ایرانی در کار ایجاد اپلیکیشن مشغول هستند.

عضو کابینه دولت دوازدهم ایران را قربانی حملات سایبری دانست و خاطرنشان کرد: ما برنامه ویژه ای برای حفاظت از کودکان داریم و کارهای مهمی در زمینه دفاع سایبری انجام داده ایم.

وزیر ارتباطات و فناور اطلاعات با تاکید بر ایجاد یک نهاد بین المللی تصمیم گیر، در حوزه فضای مجازی همچون سازمان ملل، اظهار کرد: در واقع یکی از دلایل این امر تهدیداتی چون تروریسم، افراط گرایی، نفرت پراکنی و پورنوگرافی کودکان است که در فضای مجازی باید کنترل شود. ضمن اینکه حوزه های همکاری و ایجاد منافع مشترک زیادی در این حوزه با همکاری سالم وجود دارد که ایجاد یک نهاد رسمی به آن کمک می کند.

وی بزرگترین تجربه در زمینه همکاری با برنامه نویسان دیگر کشورها را از آن هند دانست و افزود: امیدواریم در سه حوزه امنیت سایبری، فری لانسینگ، و دولت الکترونیک با هم تبادل تجربیات کنیم.

آذری جهرمی در پایان با ارایه پیشنهادی مبنی بر تشکیل کارگروهی مشخص از سمت دو کشور، اظهار کرد: این کارگروه باید ظرف سه ماه آینده به بررسی راههای همکاری مشترک بپردازند و پس از آماده کردن نقشه راه همکاری، شما به ایران سفر کنید.

انتهای پیام

نظر شما