شناسهٔ خبر: 22647569 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مقوی

در ادامه آشپزی های موجود در سایت امروز برای طرز تهیه یک غذای مقوی و ساده به نام تاس کباب را قرار داده ایم.

صاحب‌خبر -
شما می توانید این غذا خوشمزه را با گوشت و به در منزل درست کرده و همراه با خانواده خود نوش جان کنید.
 
مواد لازم برای تهیه تاس کباب
گوشت سردست یا ران بدون استخوان   ۳۵۰ گرم
سیب زمینی   ۲۵۰ گرم
به   ۲۵۰ گرم
آلو خشک   ۲۵۰ گرم
روغن    به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی   یک قاشق سوپخوری
گرد غوره ( در صورت تمایل )    ۲تا۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه   به مقدار لازم
تاس کباب با گوشت , طرز تهیه تاس کباب , تاس کباب به
 
  طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مقوی
 
طرز تهیه تاس کباب
برای تهیه تاس کباب در ابتدا آلو را می شوییم و خیس می کنیم و پیاز را پوست می کنیم و به صورت حلقه ها خرد می کنیم. به را پوست می گیریم و به اندازه پرهای پرتقال ورقه ورقه می بریم ، سیب زمینی را نیز پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم و گوشت را نیز به شکل ورقه تکه تکه می نمائیم ( تقریباً به طول و عرض دو بند انگشت )
قابلمه ای که گنجایش تمام این مواد را داشته باشد آماده می سازیم و دو قاشق روغن ته آن می ریزیم و دو ردیف پیاز ته قابلمه و یک ردیف گوشت روی آن می چینیم و کمی آلو روی آن می ریزیم و چند تکه به می گذاریم ، در صورت مصرف گرد غوره آن را با کمی نمک و فلفل و ادویه مخلوط می کنیم و کمی روی این مواد می پاشیم و یکی دو قاشق روغن می ریزیم و به همین ترتیب بار دیگر ردیف های پیاز و گوشت و سایر مواد را در ظرف قرار می دهیم بدون اینکه سیب زمینی را داخل مواد بچینیم ،آنگاه نصف لیوان آب در قابلمه می ریزیم و در آن را می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا تمام مواد کاملاً بپزد .
سیب زمینی را در آخر کار روی تاس کباب می ریزیم و رب گوجه فرنگی را نیز در نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل تاس کباب می ریزیم و می گذاریم تا سیب زمینی نیز با حرارت ملایم بپزد ولی له نشود . باید تاس کباب بعد از پخته شدن آب نداشته باشد به روغن بیافتد . در موقع کشیدن در دیس دقت می کنیم تاس کباب را با کفگیر پهنی که مواد مخلوط و له نکند بکشیم بعد هم به شکل زیبا آن را تزیین می کنیم.
 
  طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مقوی
 
نکات تهیه تاس کباب
در صورت تمایل می توانیم آلو خشک و به را از تاس کباب حذف کنیم.
برخی برای ترشی تاس کباب بجای گرد غوره از آبلیمو استفاده می کنند.
می توانیم از دو تا سه عدد گوجه فرنگی هم در تهیه این غذا استفاده کنیم.
اگر غذای ترش را نمی پسندید مراقب باشید که در این غذا از ترشی کمتری استفاده کنید.
برخی از مرغ نیز به جای گوشت استفاده می کنند.

برچسب‌ها:

نظر شما