شناسهٔ خبر: 22573162 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس انجمن تبلیغ و ارتباطات حوزه:

رأفت و مهربانی امام رضا(ع) تنها مختص شیعیان نیست

رئیس انجمن تبلیغ و ارتباطات حوزه علمیه قم گفت: رأفت و مهربانی امام رضا(ع) تنها مختص شیعیان نیست بلکه شامل همه بشریت و کسانی می‌شود که به ایشان پناه آورده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد واعظ موسوی ضمن تسلیت سی‌ام ماه صفر، سالروز شهادت امام رضا(ع) بر همه محبان و شیفتگان حضرتش، اظهار کرد: درباره ثامن‌الحجج علی بن موسی الرضا(ع) القاب و عناوین بسیاری وجود دارد که اشاره به جایگاه خاص و کرامات این حجت الهی دارد از جمله لقب معروف «رضا» است که گفته‌اند ایشان را به این خاطر «رضا» نامیده‌اند چرا که در زمین و آسمان مورد خشنودی و رضایت انبیا و اولیا و ائمه اطهار(ع) و نیز فرشتگان الهی هستند.

وی افزود: همچنین نقل شده ایشان را به این خاطر که به تقدیر الهی اعتقاد و باور عمیق داشته و در برابر ناملایمتی‌ها و سختی‌ها، زبان به شِکوه از روزگار باز نکرده‌اند، "رضا" نامیده‌اند که در هر صورت آن چه برای ما مهم و قابل توجه است این که اگر خود را شیعه و محب این امام رئوف می‌دانیم باید در حد توان صفت رضا بودن را در خود ایجاد و تقویت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: از دیگر صفات حضرت این است که ایشان را به امام رئوف می‌شناسیم، البته باید توجه داشت که  مهربانی و رأفت حضرت شعاعی بسیار وسیع دارد و منحصر به ما ایرانی‌ها و بلکه شیعیان نیست و همه اَبنای بشری که به ایشان پناه بیاورند را شامل می‌شود.

این استاد حوزه بیان داشت: از این حیث،امام رضا(ع) حقیقتاً کانون مهر و عاطفه نسبت به مردم و مظهر عشق و محبت نسبت به آن‌ها است چرا که در عین رأفت و مهربانی فراوان، دستگیر بی‌پناهان و ضامن درماندگان می‌باشد.

وی گفت: بی شک همه اهل بیت(ع) دارای چنین ویژگی‌ها و صفاتی هستند اما شاید مهم‌ترین ویژگی که در وجود ثامن‌الحجج(ع) وجود داشته همین رأفت و مهربانی ایشان بوده به گونه ای که صفت رئوف بودن بنابر تاکید بزرگانی چون علامه طباطبایی، فقط مختص به امام رضا(ع) است؛ در این جا «رئوف» به معنای کسی است که به قدری مهربان است که حتی سابقه اخم و بدی دیگران را از ذهن خود به راحتی و به سرعت پاک می‌کند.

انتهای پیام/ن

نظر شما