شناسهٔ خبر: 22549422 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایران آنلاین | لینک خبر

گرانی قیمت نان برای همه نان‌ها و همه نقاط کشور نیست

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: افزایش ۱۵ درصدی قیمت نان برای همه نان‌ها و در سراسر کشور نیست.

صاحب‌خبر -

ایران آنلاین /یزدان سیف افزود: بر اساس مصوبه صورت گرفته، تشخیص افزایش قیمت نان در هر استان به عهده استانداران گذاشته شده است.

وی با رد بی کیفیت بودن آرد تولیدی در کشور گفت: نهادهای نظارتی بر روند تولید آرد نظارت دارند و بر این اساس، آرد بی کیفیت نباید وجود داشته باشد.

سیف افزود: 42 درصد از گندم تولیدی در کشور درجه یک، 26 درصد درجه دو، و 34 درصد درجه سه است.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان تهران گفت: از سال 93 تا کنون افزایش قیمت نان نداشته ایم در حالی که هزینه های نانوایی ها افزایش یافته است و بیشتر نانوایان به این وضعیت اعتراض دارند.

قاسم زراعتکار افزود: 35 درصد گندم تولید در داخل درجه یک، 35 درصد دیگر درجه دو و 30 درصد هم درجه سه است.

وی گفت: اگرچه در تولید گندم به خودکفایی رسیده ایم اما روی کیفیت گندم تولیدی کار نکرده ایم.

زراعتکار با اشاره به فعالیت 85 هزار نانوایی در سراسر کشور افزود: یک درصد سرمایه گذاری که در سال های گذشته بر روی نان صنعتی صورت گرفت در نان سنتی نبوده است.

وی گفت: در هیچ جای دنیا قیمت نان صنعتی سه برابر نان سنتی نیست.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان تهران افزود: کارخانه های تولید آرد در هر گونی از یک تا پنج کیلو کمتر آرد به نانوایان تحویل می دهند.

زراعتکار گفت: افزایش 15 درصدی قیمت نان تنها مسکنی برای زنده نگه داشتن نانواهاست و مشکلات نانوایان را حل نمی کند.

وی افزود: 37 درصد نانوایی های کشور لواشی، 28 درصد بربری، 24 درصد تافتون و تنها 9 درصد نانوایی ها سنگکی است.

عضو هیأت مدیره انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان گفت: بیشترین شکایات مردم درباره کم فروشی و کیفیت نان و فروش اجباری نان کنجدی است.

محمد محمدی افزود: نانوایان علت این موارد را افزایش هزینه ها اعلام می کنند در حالی که این وضعیت به مصرف کننده آسیب می زند.

وی گفت: اگر این مشکلات سه گانه با افزایش قیمت نان حل نشود باز هم مصرف کننده است که آسیب بیشتر می بیند.

محمدی افزود: در صورت افزایش قیمت نان بدون حل مشکلات ناشی از عرضه نان، نارضایتی مردم افزایش می یابد.

/صداوسیما

نظر شما