به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ متخصصان تغذیه معتقدند انار برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون مفید است و با داشتن حدود 260 میلیگرم پتاسیم در مقابل 3 میلیگرم سدیم در هر 100گرم برای کاهش فشارخون مفید است.
انار برای سلامت قلب و عروق ، جلوگیری از تصلب شریان ها و بروز سکته و پیری زودرس و آلزایمر به کار میآید.
افزایش غلظت خون موجب تیره شدن پوست میشود و مصرف انار در کاهش این غلظت تاثیرگذار است.
متخصصان طب سنتی ، تقویت حافظه ، پیشگیری از سرطان ، مسکن خارش های بدن ، مقوی معده و کبد و تسکین سرفه را از دیگر خواص این میوه عنوان کردند .
انار طبیعتی سرد دارد و زیادهروی در مصرف آن میتواند بروز ناراحتی معده و روده را در پی داشته باشد.
در فصل پاییز ، انار ؛ این میوه بهشتی را دریابید
انار با خواص شگفت انگیزش ،میوه ای مفید برای سلامت قلب و عروق و پیشگیری از سرطان است.
صاحبخبر -
∎
نظر شما