به گزارش مهر، محققان دانشگاه مینهسوتای آمریکا عنوان میکنند، قارچ میتواند در برخی وعدههای غذایی جایگزین گوشت شود. جوآن اسلاوین، سرپرست تیم تحقیق در این باره میگوید: «این مطالعه نشان میدهد جایگزین کردن قارچ به جای گوشت در برخی وعدههای غذایی هم فایده غذایی دارد و هم به حس سیری بیشتر کمک میکند.»
از آنجا که به نظر میرسد پروتئین سیرکنندهترین ماده مغذی است، محققان به بررسی تطبیق قارچ و گوشت از لحاظ میزان پروتئین برآمدند و در یک ارزیابی به این نتیجه رسیدند که شرکتکنندگان مصرفکننده قارچ در صبحانه در مقایسه با شرکتکنندگان مصرفکننده گوشت در صبحانه، حس گرسنگی کمتر و سیری بیشتر را گزارش کردهاند.
نظر شما