محمد کاوه با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی نظارتی بر خروج مرغ زنده از استان ندارد، اظهار کرد: وقتی دلال پایش به صنعت طیور باز شده و نیمی از مرغ زنده مازندران را از مرغداری ها می خرد تا در تهران به ازای قیمت بیشتر کشتار شوند، چرا کشتارگاه های مازندران متهم به کم کاری می شوند .
وی با بیان اینکه سال گذشته سازمان جهاد کشاورزی برنامه ریزی کرده بود که 80 درصد مرغ در مازندران کشتار شود، تصریح کرد: تمامی زوایا از سوی کشتارگاه های طیور مازندران در نظر گرفته و قرار بود با اتحادیه مرغداران مازندران قرارداد بسته شود، اما تاکنون اتحادیه مرغداران مازندران به این موضوع تمکین نکرده است .
مدیرعامل انجمن کشتارگاه های صنعتی طیور مازندران در مورد دلیل عدم رغبت اتحادیه مرغداران به کشتار 80 درصد مرغ زنده مازندران در کشتارگاه های استان، اظهار کرد: متاسفانه برخی از مرغداران نقش واسطه را نیز انجام میدهند و علاوه بر داشتن مرغدارای، واسط بین کشتارگاه های تهران و مرغداری های مازندران هستند .
کاوه با بیان اینکه اتحادیه مرغداران نیز توان اداره تمامی مرغداری های استان را ندارد، اظهار کرد: وقتی این توان نظارتی وجود ندارد چگونه می تواند جلوی ورود دلال ها را برای خروج مرغ زنده از استان بگیرد .
وی خاطرنشان کرد: چرا باید کشتارگاه های مازندران راضی به خروج سرمایه از مازندران باشند در صورتی که ظرفیت خالی برای کشتار وجود دارد .
مدیرعامل انجمن کشتارگاه های صنعتی طیور مازندران با بیان اینکه برخی، دلیل خروج مرغ زنده از استان را قیمت پایین کشتارگاه ها در زمان خرید می دانند، تاکید کرد: بیش از یکسال است که کشتارگاه های استان کلیویی 50 تومان بیشتر از کشتارگاه های تهران مرغ زنده را خریداری می کنند .
نظر شما