شناسهٔ خبر: 21579824 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

سوپ طلایی سبزیجات

رکنا: خوردن سیزیجات در یک کاسه سوپ داغ در آغاز پاییز انتخاب منحصر به فردی است و انرژی خوبی را برای فرد فراهم می کند.

صاحب‌خبر -

 

مواد لازم
بلال دانه شده: 500 گرم
جعفری: چند برگ
کرفس: دو ساقه
پیاز ریز خرد شده: یک عدد
آرد: دو قاشق سوپخوری
آب: 500 میلی لیتر
شیر: 500 میلی لیتر
خامه: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
بلال، کرفس، جعفری و پیاز را با آب، نمک و فلفل مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا بپزد. آرد را با شیر مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. خامه را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم  تا کاملا جا بیفتد، بعد درون ظرف موردنظر ریخته و با چند برگ جعفری روی آن را تزیین می‌کنیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

نظر شما