شناسهٔ خبر: 21539933 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز قدیمی | لینک خبر

سیب زمینی بنفش بخورید سرطان نگیرید

بررسی‌ها نشان داده است، سیب زمینی بنفش حاوی یک نوع مواد ضد التهابی است که ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 6 برابر کاهش می‌دهد و موجب توقف رشد تومورها می‌شود.

صاحب‌خبر -
نتایج تازه‌ترین مطالعات محققان آمریکایی نشان داده است، سیب زمینی بنفش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و بیماری‌های التهابی روده را کاهش می‌دهد.

به گزارش نامه نیوز، بررسی‌ها نشان داده است، سیب زمینی بنفش حاوی یک نوع مواد ضد التهابی است که ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 6 برابر کاهش می‌دهد و موجب توقف رشد تومورها می‌شود؛ محققان می‌گویند دیگر میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ مانند بروکلی و انگور قرمز می‌تواند همین اثرات مفید را به همراه داشته باشد.

تیم تحقیقاتی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا می‌گوید: «درک اینکه چگونه این نوع ترکیبات غذایی در سطح مولکولی کار می‌کنند، می‌تواند به ساخت داروهای جدید برای درمان سرطان و سایر شرایط بالقوه کشنده منجر شود».

شواهد نشان می‌دهد که مصرف گیاهان می‌تواند به طور بالقوه از انواع بیماری‌های مزمن مانند دیابت نوع 2، بیماری‌های قلبی و حتی سرطان جلوگیری کنند.

 به گفته دانشمندان، سیب‌ زمینی‌های بنفش نه تنها مواد ضد اکسیده شدن دارند، بلکه حاوی اسید فولیک، پتاسیم، آهن و روی هستند. 

بر اساس آمار مرکز بهداشت آمریکا، سرطان روده دومین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در ایالات متحده و قاتل پیشرو در بسیاری از کشورهای غربی است که تمایل بیشتری به مصرف گوشت دارند و سبزیجات و میوه‌ها کمتر در برنامه غذایی روزانه آنها قرار دارد. 

محققان باور دارند، افراد گیاهخوار علاوه بر اینکه فرآورده‌های حیوانی را کمتر مصرف می‌کنند، میزان استفاده آنها از نوشابه و شیرینی هم کمتر است و میوه، غلات، حبوبات و هسته‌های روغنی بیشتری مصرف می‌کنند؛ به عقیده آنها، گیاهخواری ممکن است نشانه‌ای از این باشد که فرد گیاه‌خوار رفتارهای سالم‌تر دیگری مانند مصرف کمتر سیگار یا ورزش بیشتر را هم در زندگی خود تجربه می‌کند.

نظر شما