شناسهٔ خبر: 21504851 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

دفاع پرس گزارش می‌دهد؛

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه‌پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر

همایش نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت در حالی امروز برگزار شد که فرماندهان حاضر در این مراسم آخرین تحولات منطقه را از دید خود دور نگه نداشتند و در این باره به اظهار نظر پرداختند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، همایش نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت، پیش از ظهر امروز (پنج‌شنبه) در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهران با حضور مسئولان کشوری و لشکری و پیشکسوتان جهاد و مقاومت برگزار شد.

در این مراسم سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش، سرلشکر ایزدی، سرلشکر حسین حسنی سعدی جانشین فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء، سرلشکر فیروزآبادی مشاور عالی نظامی فرمانده کل قوا، سردار صفاری فرمانده دانشگاه افسری امام حسین(ع)، امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص)، سردار اشتری فرمانده ناجا، سردار رفیق‌دوست وزیر سپاه در دوران دفاع مقدس، سردار تمیزی، دکتر صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر حاجی بابایی وزیر اسبق آموزش و پرورش، سردار علی فضلی جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، سردار رادان، امیر گلفام، سردار زاده کمند، سردار فتحی جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا، سردار یزدی فرمانده سپاه تهران، سردار اباذری جانشین فرمانده دانشگاه افسری امام حسین(ع)، سردار کوثری جانشین قرارگاه ثارالله(ع)، سردار اصلانی، سردار مجتبی عبداللهی مشاور عالی فرمانده ناجا، امیر دادبین فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش، حجت الاسلام و المسلمین سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسدارن، حجت الاسلام مصلحی، سردار مهری رئیس پلیس راهور ناجا، سردار صالح اصفهانی، سردار تشکری، سردار فتحیان، دکتر حسینی وزیر اسبق ارشاد، هاشمی استاندار تهران، سردار خضرایی مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و دیگر مقامات کشوری و لشکری حضور داشتند.

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

در ابتدای این همایش، حاج «صادق آهنگران» با صدای گرم خود یاد و خاطره دوران دفاع مقدس را برای فرماندهان و پیشکسوتان جهاد و مقاومت تداعی کرد.

ضرورت‌های برپایی مراسم نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

در ادامه این برنامه سپس سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» طی سخنانی ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای والامقام به ضرورت‌های برپایی مراسم نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت اشاره کرد و اظهار داشت:‌ سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت دفاع مقدس با همفکری و همراهی مجموعه نیروهای مسلح و وزارت جهاد کشاورزی اقدام به برگزای این مراسم نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت که در دفاع مقدس نقش موثر داشتند، کرد و در آستانه هفته دفاع مقدس با دعوت از جمع اندکی از مجموعه مجاهدین فی سبیل‌الله، امروز این نشست برگزار شده است.

وی تاکید کرد: ان‌شاءالله با برنامه‌ریزی انجام شده بتوانیم قدم‌های موثرتری را در حوزه پیشکسوتان جهاد و مقاومت در سراسر کشور برداریم.

دفاع انقلابیون ارتش از انقلاب

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

در ادامه این همایش، امیر سرلشکر «حسین حسنی سعدی» به بیان وضعیت ارتش در دوران قبل از دفاع مقدس پرداخت و اظهار داشت: برخی به شعار انحلال ارتش در اوایل انقلاب دامن می زدند. هرچه وفاداری ارتش به نظام جمهوری اسلامی ایران بیشتر می‌شد، شدت این شعارها هم بیشتر می‌شد، تا اینکه امام خمینی (ره) 29 فروردین را به عنوان «روز ارتش» نام‌گذاری کردند و فرمودند که ارتش باید در این روز در شهرها رژه برود و مردم هم باید از آن‌ها استقبال کنند.

این فرمانده دوران دفاع مقدس با اشاره به شکل‌گیری کودتای «نقاب» گفت: این کودتا توسط خود نیروهای ارتش کشف و خنثی شد.

وی تاکید کرد: در آغازین روزهایی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسیده بود، هیچ ارگانی از انقلاب دفاع نمی‌کرد؛ اما انقلابیون ارتش این مسئولیت را پذیرفتند.

در ادامه این برنامه «علیرضا قزوه» شاعر انقلابی با خواندن شعری با موضوع دفاع مقدس فضای جلسه را به رنگ هنر آغشته کرد.

آماده مقابله با جبهه کفر در هر نقطه هستیم/ دشمنی دشمنان با ولایت مطلقه فقیه

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

در ادامه همایش پیشکسوتان جهاد و مقاومت، سردار سرتیپ «محسن رفیق دوست» وزیر سپاه در دوران دفاع مقدس، به بیان خاطراتی از آن دوران پرداخت و وضعیت کشور را در ابتدای آغاز جنگ تحمیلی مورد تبیین قرار داد.

وی اشاره به سخنان سخیف ترامپ گفت: من به عنوان یک پیشکسوت از سپاه پاسداران به رهبر انقلاب قول شرف می‌دهم که اگر قرار باشد دشمن گوشه چشمی به این سرزمین داشته باشد، در هر جایی که فرماندهی معظم کل قوا فرمان دهند، برای مقابله با جبهه کفر حاضر خواهیم شد.

وی گفت: دشمنان ما تنها با یک مطلب سر جنگ دارند و آن هم حکومت مطلقه ولایت فقیه است.

شکل گیری کمیته انقلاب اسلامی در مساجد/ توهین بنی صدر به مدافعان خرمشهر

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

این همایش در حالی به کار خود ادامه داد که سردار سرتیپ «مجتبی عبداللهی» مشاور عالی فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه در ابتدای انقلاب امام خمینی (ره) دستور تشکیل کمیته انقلاب اسلامی را دادند، اظهار داشت: روز 22 بهمن به دستور امام کمیته تاسیس و آیت الله مهدوی کنی به عنوان فرماندهی این نیرو معرفی شد.

وی ادامه داد: بررسی نظم شهرها و کل استان ها بر عهده کمیته انقلاب اسلامی قرار گرفت. بر همین اساس کمیته ها از داخل مساجد کار خود را شروع کردند و مسئولیت آن هم به روحانی مساجد داده شد. به همین صورت در شهرها و استان ها کار کمیته قوت گرفت. از جمله برنامه کمیته مبارزه با سرقت، جنایت و کمک به مردم بدون هیچ چشم‌داشتی بود.

فرمانده سابق یگان ویژه ناجا خاطر نشان کرد:‌ در این اثنا جنگ کردستان آغاز شد و عده ای از نیروهای کمیته به کردستان رفتند. با شروع جنگ در 31 شهریورماه با دستور امام(ره) به آیت الله مهدوی کنی ابلاغ شد تا هر نیرویی که داوطلب است، برای کمک به مناطق جنوب اعزام شود.

وی گفت: در تهران 14 کمیته فعال بود که در تمامی آنها یک عالم مجتهد حضور داشت. بر اساس اعلام صورت گرفته سهم هر کمیته 100 نفر بود و هرکس که آمادگی اعزام داشت می توانست به صورت داوطلب اقدام کند.

سرتیپ عبداللهی ادامه داد: بخشی از اثاث پادگان ها را که شامل سلاح، مهمات، آر پی جی، کالیبر پنجاه و حتی بی سیم های اس اس پی که ان زمان فقط در نیاوران بود را جمع کردیم و همراه 1400 نفر از نیروهای کمیته ابتدا به پایگاه نیروی هوایی رفتیم و از آنجا بنا شد به اهواز پرواز کنیم که البته ام نتوانستیم در اهواز فرود بیاییم بنابراین به امیدیه رفتیم و از آنجا با اتوبوس به اهواز آمدیم. در مدرسه ای نزدیک استانداری استقرار پیدا کردیم. نزدیکی ما به محل درگیری ها به نحوی بود که صدای گلوله از دور شنیده می شد.

وی گفت: به استانداری مراجعه کردیم و پرسیدیم چه کسی اینجا هست، گفتند شهید چمران و آقای غرضی استاندار در دانشگاه جندی شاپور هستند. از شهید چمران پرسیدم کجا برویم؟ گفت بهتر است به خرمشهر بروید. با نیروی دریایی هماهنگ کردند و ما سوار هاورکرافت شدیم و پشت قفاس پیاده شدیم. ماشین و وانت گرفتیم و به داخل آبادان رفتیم در مدرسه سعدی نیروها را استقرار دادیم و وارد ستاد جنگ آبادان شدیم.

عبداللهی ادامه داد: آن زمان امیر حسنی سعدی آنجا بود، از ما خواست داخل خرمشهر شویم. به محض ورود به خرمشهر با دشمن کافر بعثی و از خدا بی خبری مواجه شدیم. ماهم در کنار نیروهای سپاه خرمشهر، فداییان اسلام و نیرویی به نام سیاه جامگان که از تهران آمده بودند و همچنین نیروهای جهاد فارس و تکاوران نیروی دریایی ارتش شروع به جنگیدن کردیم. در کنار ما مردم هم بودند. باید گفت که در واقع مردم خرمشهر تا پایان پای کار ایستادند و همه دست به دست هم دادیم و چند روزی در شهر جنگیدم تا اینکه دیدیم بیشتر از این نمی توانیم بمانیم. هرچه مجروح و شهید بود به سمت دیگر پل آوردیم. محمود محمدی از رانندگان اداره راه بود با کمک او روی پل خندقی زدیم تا اگر دشمن خواست از پل رد شود گیر کند.

وی بیان داشت: از آن طرف دشمن دور زد و از منطقه ذوالفقاری به سمت آبادان حرکت کرد. نیروهای بعثی روی رودخانه بهمنشیر پل زده و از رودخانه گذشته بودند. بسیج شدیم تا زمینگیرشان کنیم. قرار شد گروهی از آبادان و ما با نیروهای مردمی از سمت خرمشهر به عراقی ها تک بزنیم، امکاناتی هم نداشتیم اما بلاخره توانستیم تا تپه های شنی عراق را به عقب ببریم و خط تشکیل دهیم.

مشاور عالی فرمانده نیروی انتظامی گفت: یک روز خبر دادند که باید به خط بزنیم. تعدادی از بچه های تهران بودیم که عملیات کردیم در این عملیات 29 نفر شهید دادیم و مجروح ها که تعدادشان هم کم نبود را کنار لوله های نفت به عقب آوردیم. بنی صدر که به منطقه آمد گفتیم پس آن امکانات و تجهیزاتی که قرار بود به ما بدهید کجاست؟! یک آن به ما گفت شما فاسد هستید. ماهم جوابش را دادیم. دستور داد شما باید از منطقه بروید ماهم کم نیاوردیم و گفتیم تو سیستمت آمریکایی انگلیسی است، تو باید بروی. گفت یک بلایی سرت می آوردم که در تاریخ بنویسند.

مهندسی جنگ شهید «باقری» نیروها را از قتل عام نجات داد

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

در ادامه همایش سید محمد لاله زار از پیشکسوتان دفاع مقدس در جهاد با بیان خاطره ای از شهید باقری اظهار داشت: قبل از عملیات والفجر مقدماتی سردار حسن باقری، برادر سرلشکر باقری که مغز متفکری بود کنار شهید بقایی به شهادت رسید.

وی ادامه داد: عملیات آغاز شد و به مشکل جدی برخورد کردیم. در قرارگاه من و سرلشکر باقری بودیم. مدیریتی را ایشان انجام داد که توانستیم در عملیات موفق عمل کنیم. نیروهای عظیمی که در آن دشت بزرگ بودند باید به عقب بر می گشتند. ایشان گفت اگر دستگاه های مهندسی به عقب برگردند همه قتل عام می شوند به همین منظور دستور داده شد که نیروهای مهندسی از گردان های مختلف وارد عملیات شوند و گام به گام به عقب برگردند که این کار با موفقیت انجام شد.

لاله زار گفت: با تمام فشارهایی که دشمن در این سی سال آورده است از جمله جنگ، محاصره اقتصادی و تحریم ها افتخار ما این است که برای یک روز کار عمران آبادانی این کشور را تعطیل نکردیم.

تجلیل از خانواده‌ شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

پس از از سخنان لاله زار طبق برنامه ریزی صورت گرفته از خانواده‌های شهدای پیشکسوت ارتش، سپاه، ناجا، بسیج، جهاد، مدافع حرم و اقشار تجلیل شدند.

سرنوشت صدام در انتظار متجاوزان به انقلاب اسلامی/ انجام ماموریت‌های سخت در دفاع مقدس با ذکر« یا اباعبدالله»

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

اما مهمترین بخش این همایش مربوط به سخنان سردار سرلشکر محمد باقری بود تا با موضع گیری نسبت به آخرین تحولات منطقه متجاوزان به انقلاب اسلامی را وعده به سرنوشت صدام بدهد.

وی در سخنرانی خود در این همایش به اخرین موضع گیری رئییس جمهور آمریکا علیه ایران اشاره کرد و گفت: این فرد تازه به دوران رسیده‌ که از مسیر تجارت به پست ریاست جمهوری آمریکا دست یافته، می آید در سازمان ملل حرف‌هایی جاهلانه بیان و نفرت‌افکنی می کند و به این خیال است که با این حرف می‌تواند ملت ایران را بترساند. باید به این فرد گفت به هیچ‌وجه چنین چیزی رخ نخواهد داد و در واقع این مسائل ترقه‌ای بیش برای ملت ایران نیست؛ البته خودشان هم این را می‌دانند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: کافی است در هنگام پایین آمدن از پشت تریبون از نزدیک‌ترین نیروی ارتشی کشورشان بپرسد، آیا امکان تهاجم و تجاوز به ایران را داریم؟ آن وقت پاسخ را از اهلش خواهد گرفت؛ ما امروز در خلیج فارس و تنگه هرمز و در فضای پیرامونی کشور و همچنین در منطقه جنوب غرب آسیا از آمریکایی‌ها دور نیستیم، هم ما می‌دانیم آن‌ها چه می‌کنند و آن‌ها هم ما را زیر ذره‌بین دارند.

عالی ترین مقام نظامی کشور به همزمانی ماه محرم و هفته دفاع مقدس اشاره کرد و بیان داشت: امسال ایام هفته دفاع مقدس با ماه محرم قرین شده است؛ محرم و عاشورا بیشترین تاثیر را در پبروزی ملت ایران داشته است؛ به نحوی که در دفاع مقدس رزمندگان ماموریت‌های سخت خود را با ذکر اباعبدالله انجام می‌دادند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه فراموشی، تحریف، افراط و تفریط از تهدیدات موجود در برابر موضوعات تاریخی به حساب می آید، گفت: مساله دفاع مقدس نیز به مانند سایر موضوعات با این تهدیدات رو به رو است؛ این برگ زرین از تاریخ ملت ایران و اسلام چنانچه به درستی مورد تکرار و یادآوری موشکافانه و تبیین و تشریح قرار نگیرد و واقعیت‌ها بازگو نشود، سینه به سینه منتقل نشود، با خطر تحریف، انحراف، افراط و تفریط مواجه خواهد شد و حتی فراموش می‌شود.

 از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر

وی بیان داشت: حال که شهادت نصیب ما نشده، وظیفه داریم با یادآوری ایثارگری‌ها و شجاعت‌های رزمندگان در دفاع مقدس این ایام را برای نسل‌های آینده زنده نگاه داریم و موجب سربلندی شویم؛ زیرا اتفاق کوچکی روی نداده است.

سرلشکر باقری گفت: دفاع مقدس، دفاع در برابر تهاجمی بود که جهان استکبار با محاسبه و برنامه‌ریزی دقیق، در زمانی مشخص علیه مردم کشورمان آغاز کرد؛ زمانی که طلیعه‌های پیروزی انقلاب روشن شده بود و در ذهن ابرقدرت‌ها این نکته شکل گرفت که به هر نحوی این انقلاب را با شکست مواجه سازند. بر این اساس بود که همسر شاه خائن در سفر به عراق در دیدار با صدام که آن زمان معاون رئیس جمهور این کشور بود، به وی می‌گوید: «برای شکست انقلاب باید تانک‌ها را به خیابان برد و اگر 10 هزار نفر را بکشید، مردم می‌ترسند و دیگر به خیابان‌ها نمی‌آیند.»

وی افزود: بعد از انقلاب تا زمان شروع جنگ تحمیلی آن‌ها برای شکست انقلاب طراحی کودتا، ایجاد ناامنی، درگیری در مناطق مرزی، ترور توسط منافقین و خلاصه هر آنچه که باید انجام دهند را انجام دادند؛ اما وقتی با شکست مواجه شدند یک حمله تمام عیار را علیه مردم کشورمان آغاز کردند.

سرلشکر باقری ادامه داد: در آن زمان دولت بواسطه وجود فردی نالایق دچار دوگانگی شد؛ اما عراق زمانی که انقلاب در ایران به پیروزی رسید، دارای 10 لشکر بود و زمانی که جنگ را آغاز کرد، 12 لشکر داشت و روزی هم که جنگ خاتمه یافت دارای 58 لشکر بود و با همین تعداد استعداد نیرو به کویت حمله کرد.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: عراق در زمان شروع جنگ 400 هواپیما داشت؛ اما در پایان جنگ و در زمانی که به کویت حمله کرد 700 هواپیمای جنگی داشت و این در حالی بود که 600 هواپیمای آن را در جنگ سرنگون کرده بودیم؛ ارتش صدام آخرین فناوری سلاح‌های شیمیایی را در اختیار داشت و در آستانه دست یابی به سلاح هسته‌ای قرار گرفته بود.

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

وی خاطرنشان کرد: در دوران جنگ تحمیلی 35 کشور در جنگ علیه ما حضور فیزیکی داشتند؛ آمریکا، شوروی سابق، آلمان، فرانسه، کشورهای آمریکای جنوبی و به طور خلاصه شرق و غرب هر آنچه داشتند را رایگان در اختیار عراق قرار می‌دادند و این درصورتی بود که نه تنها به ما سیم خاردار نمی‌دادند، بلکه گونی برای درست کردن سنگر هم نمی‌دادند.

سرلشکر باقری بیان داشت: آنها با استفاده از غافلگیری پیشروی هایی کردند اما مردم به صحنه مسلط شدند و چهار ماه بعد حرکات آفندی دشمن متوقف شد و حرکات تهاجمی را رزمندگان اسلام از بهمن ماه آغاز کردند. هرچند در اوایل جنگ چند عملیات به دلیل نالایقی فرماندهی کل قوا که آن زمان برعهده رئیس جمهور بود به سرانجام نرسید اما از عید سال 60 عملیات های موفق کوچک و خودجوش در ارتش و سپاه شکل گرفت و رشد یافت و نیروهای پراکنده مردمی سازماندهی شدند به نحوی که از عملیات ثامن الائمه(ع) تا بیت المقدس تیپ ها در سپاه شکل می گیرند و از عملیات رمضان نیز لشکر و قرارگاه های سپاه تشکیل می شود.

وی افزود: رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس 300 عملیات آفندی داشتند، نیروی هوایی و هوانیروز، توپخانه و مهندسی و جهاد سازندگی بهترین پشتیبانی ها را از عملیات ها داشتند و نیروی دریایی ما در خلیج فارس و اروند رود نمایان ترین عملیات ها را انجام داد تا این که در نهایت این ملت سربلند و پیروز دفاع مقدس را خاتمه داد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: یک نگاهی که به گذشته می کنیم، نگاهی هم باید به حال داشته باشیم اینکه در چه وضعی بودیم و اکنون در چه وضعی هستیم، در 15 کیلومتری اهواز شب و روز نداشتیم و دائم به این فکر بودیم که چه کنیم اهواز سقوط نکند. امروز ملت ما سربلنداست از این است که بهترین امنیت را در مرکز نا امنی های جهانی دارد؛ این هم از برکت خون شهدا و نیز برکت عموم رزمندگان و دعای بزرگان دین و خواست الهی است.

وی سپس از رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خواست تا پیام امام به مجمع فرماندهان سپاه در سال 67 را تکثیر کند، بیان داشت: امام روزهای بعد را می دیدند که چگونه یک دشمن هم طراز و همسایه سرکوب شد و به این نکته واقف بودند که بعد از چند سالی ابرقدرت ها خود مستقیم به میدان مقابله با جمهوری اسلامی ایران خواهند آمد.

سرلشکر باقری همچنین عنوان کرد: بعد از حوادث عراق و افغانستان، آمریکایی ها رسما و مسقیما مطرح می کردند که حال نوبت ایران است؛ اما بعد از مدتی دیدند این ادعایی بیش نیست که بوش پسر آن را پراند و رفت؛ زیرا آنها فهمیدند که نمی شود با این ملت و کشور پهناور و سرزمین خدادادی که ویژگی های استثنایی دارد بشود جنگید لذا آرام گرفتند ولی دست بر نداشتند و جنگ های نیابتی و نا امن کردن مرزهای کشورمان را ایجاد کردند.

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

وی تاکید کرد: دفاع مقدس برای ما همانند عاشورا مکتب و دانشگاه است و به عنوان یک چشمه دائما در حال حیات بخشیدن به این است؛ اکنون درس های این دانشگاه با جان این ملت آغشته شده و خمیر مایه ملت ایران را ساخته است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: ما این نکته را از این دانشگاه آموختیم که به خدا تکیه کنیم؛ اتکا به قدرت لایزال الهی موجب عدم ترس از تمام قدرت ها می شود.

وی درباره درس تبعیت از رهبری و ولایت مداری هم گفت: بلایی که امروز بر سر عراق آمده و به سر خیلی از کشورهای جهان آمده بواسطه عدم تبعیت از رهبری است؛ چرا باید عراق امروز به چنان وضعی دچار شود که بخشی از کشورش تصمیم به همه پرس استقلال بزند؛ اتفاقی که نباید بیفتد؛ اتفاقی که قطعا به ضرر کردها شمال عراق است؛ همه این ها به دلیل فقدان رهبر است.

سرلشکر باقری بیان داشت: متاسفانه چند دستگی در کشورها کار دست ملت شان می دهد و ما هم اگر برکت، عزت و امنیتی داریم به دلیل تبعیت از رهبری است؛ در دفاع مقدس این را یاد گرفتیم و باید دائم آن را تذکر دهیم؛ اگر فتنه 88 رخ داد بواسطه این بود که قدری از این تبعیت از رهبری در بخشی از جامعه شاید سست شد؛ خدا را شاکریم که این فتنه جمع شد؛ واقعا نعمت رهبری و تبعیت از آن این کشور را امنیت ابدی خواهد داد.

وی اظهار داشت: نفی سلطه پذیری و سلطه گری درس دیگری است که از دفاع مقدس آموختیم؛ در جنگ تحمیلی آموختیم که سلطه کسی را نپذیریم حتی اگر با ما بجنگند و تمام قدرت ها پشت سرش باشد و همه پول و امکانات جهان را در اختیار داشته باشد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: درس ایثار را فرا گرفتیم؛ نمونه فراگیری ملت ایران شهدای مدافع حرم هستند؛ در دفاع مقدس همه کشور حال و هوای جبهه را داشت و اگر کسی نمی رفت شماتت می شد اما امروز خیلی شجاعت می خواهد در روزگاری که همه مسابقه دنیا طلبی با هم می گذارند دست از زندگی و خانواده بشوید و برای دفاع از حرم اهل بیت برود.

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

وی گفت: یکی از گرفتاری های ما این است جوانانی که در ارتش، سپاه و بسیج و ناجا هستند انبوهی از فشارها و نامه ها را می آورند تا پارتی بازی کند بلکه مرا به سوریه بفرستند؛ این پارتی بازی است که جوانان ملت ما انتظار دارند برایشان انجام دهیم.

سردار باقری افزود: مقاومت و پایداری در برابر سختی ها درس دیگر دفاع مقدس است؛ آسیب ناپذیری در برابر فشارها؛ آنچه که مقام معظم رهبری از آن به عنوان اقتصاد مقاومتی یاد می کنند، همان مقاوم کردن اقتصاد در برابر فشارهای بیگانگان است؛ ما دفاع مقاومتی را در جنگ یاد گرفتیم و ادامه هم دادیم یعنی اگر امروز به ما هواپیما ندهند که نمی دهند گرفتاری نداریم چون داریم از کشور با وجود همه دشمنی ها دفاع می کنیم.

وی ادامه داد: اطمینان برای دولتمردان در کشور وجود دارد که کشور در معرض تهاجم دشمن نیست؛ لذا می توانند سرمایه گذاری کنند و این در حالی است که امنیت مرزها از تهران و اصفهان و تبریز بالاتر است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بیان داشت: اقتصاد مقاومتی یعنی همین که تکان های اقتصاد جهانی، فشار و تحریم ها اقتصاد ما را تحت تاثیر قرار ندهد؛ سیاست مقاومتی هم همین است که سیاست ما آسیب ناپذیر باشد؛ فرهنگ مقاومتی این است که در برابر تهاجم فرهنگی دشمن فرهنگ مقاوم داشته باشیم.

وی در ادامه گفت: اینها دروسی است که دفاع مقدس به ما داده است؛ اگر کوتاهی می کنیم و نمی توانیم آن را برقرار کنیم باید تلاش مان را بیشتر کنیم؛ لذ باید مشکلات را بر طرف کنیم و به خاطر بی ارزش ترین مطامع دنیوی به جان هم نیفتیم.

سردار باقری ادامه داد: عزت نفس از یک رزمنده تا یک ملت، ابتکار و خلاقیت درس های دیگر دفاع مقدس است؛ امروز اگر هواپیمای جنگی و زیر دریایی و ناوهای پیشرفته در دکترین دفاعی ایران جایگاهی درحد موشک داشت به طور حتم می ساختیم؛ اما ما ورود به جنگ مستقیم هوایی با ابرقدرت ها را در دکترین دفاعی کشورمان نداریم برای اینکه در غیر این صورت باید تمام منابع ملی مان را در آنجا هزینه کنیم.

وی سپس تصریح کرد: نیت ما این است که فقط بازدارندگی ایجاد کنیم و این کار را هم با تجهیزات ارزان قیمت تری انجام دادیم؛ هواپیما درحدی که نیاز داریم هم نگهداری کردیم و هم خواهیم ساخت؛ در طرح و برنامه ها هم یک مستشار و یا کمک فکری از هیچ کجا نداریم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: خود اتکایی، بن بست شکنی و متوقف نماندن در مشکلات، مشارکت ملی و همگانی، وحدت ملی و انسجام ملی درس های دیگر دفاع مقدس است؛ این ملت همان ملت دوران دفاع مقدس است لذا چنانچه اخلاص در بزرگان خود ببینند مانند دوران دفاع مقدس از هزینه های خود می زنند و به کشور کمک می کنند.

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

وی گفت: بخش دیگری از درس های دفاع مقدس عبارتند از حفظ وجهه تهاجمی و انقلابی و گرفتار نشدن در رخوت و سستی و انقلابی و جبهه ای ماندن، هوشیاری و قدرت اطلاعاتی و غافلگیر نشدن و برای نیروهای مسلح حفظ و ارتقاء توان و آمادگی رزمی.

سرلشکر باقری تاکید کرد: از یک رزمنده هم در اینجا نام می برم و آن قالیباف است؛ وی از یک رزمنده بسیجی مشهدی شروع کرد و به فرماندهی لشکر پنج نصر و برخی قرارگاه ها رسید و بعد فرمانده برخی نیروها شد و سپس به شهرداری آمد که این مجموعه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از جمله خدمات وی است و نشان داده که بعد از دفاع مقدس هم می شود انقلابی و جبهه ای حرکت کرد.

وی سپس اظهار داشت: البته همه عزیزانی که با سابقه رزمندگی در حال تلاش هستند جایگاه خود را دارند اما چون در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قرار داریم، از او نام بردم؛ علاوه بر این از همه کسانی که در شهرداری تهران چه در دوره گذشته و چه در دوره فعلی، شورای شهر تهران و سایر مجموعه ها که از فعالیت های دفاع مقدسی پشتیبانی می کنند تقدیر و تشکر می کنم.

تجلیل از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

پایان بخش این مراسم تجلیل از 500 تن از پیشکسوتان دفاع مقدس بود که طی آن 16 نفر از پیشکسوتان دفاع مقدس از ارتش، سپاه، ناجا، بسیج، جهاد و اقشار به نیابت از 500 نفر ذکر شده مورد تجلیل قرار گرفتند.

انتهای پیام/113

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، همایش نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت، پیش از ظهر امروز (پنج‌شنبه) در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهران با حضور مسئولان کشوری و لشکری و پیشکسوتان جهاد و مقاومت برگزار شد.

در این مراسم سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش، سرلشکر ایزدی، سرلشکر حسین حسنی سعدی جانشین فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء، سرلشکر فیروزآبادی مشاور عالی نظامی فرمانده کل قوا، سردار صفاری فرمانده دانشگاه افسری امام حسین(ع)، امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص)، سردار اشتری فرمانده ناجا، سردار رفیق‌دوست وزیر سپاه در دوران دفاع مقدس، سردار تمیزی، دکتر صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر حاجی بابایی وزیر اسبق آموزش و پرورش، سردار علی فضلی جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، سردار رادان، امیر گلفام، سردار زاده کمند، سردار فتحی جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا، سردار یزدی فرمانده سپاه تهران، سردار اباذری جانشین فرمانده دانشگاه افسری امام حسین(ع)، سردار کوثری جانشین قرارگاه ثارالله(ع)، سردار اصلانی، سردار مجتبی عبداللهی مشاور عالی فرمانده ناجا، امیر دادبین فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش، حجت الاسلام و المسلمین سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسدارن، حجت الاسلام مصلحی، سردار مهری رئیس پلیس راهور ناجا، سردار صالح اصفهانی، سردار تشکری، سردار فتحیان، دکتر حسینی وزیر اسبق ارشاد، هاشمی استاندار تهران، سردار خضرایی مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و دیگر مقامات کشوری و لشکری حضور داشتند.

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

در ابتدای این همایش، حاج «صادق آهنگران» با صدای گرم خود یاد و خاطره دوران دفاع مقدس را برای فرماندهان و پیشکسوتان جهاد و مقاومت تداعی کرد.

ضرورت‌های برپایی مراسم نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

در ادامه این برنامه سپس سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» طی سخنانی ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای والامقام به ضرورت‌های برپایی مراسم نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت اشاره کرد و اظهار داشت:‌ سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت دفاع مقدس با همفکری و همراهی مجموعه نیروهای مسلح و وزارت جهاد کشاورزی اقدام به برگزای این مراسم نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت که در دفاع مقدس نقش موثر داشتند، کرد و در آستانه هفته دفاع مقدس با دعوت از جمع اندکی از مجموعه مجاهدین فی سبیل‌الله، امروز این نشست برگزار شده است.

وی تاکید کرد: ان‌شاءالله با برنامه‌ریزی انجام شده بتوانیم قدم‌های موثرتری را در حوزه پیشکسوتان جهاد و مقاومت در سراسر کشور برداریم.

دفاع انقلابیون ارتش از انقلاب

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

در ادامه این همایش، امیر سرلشکر «حسین حسنی سعدی» به بیان وضعیت ارتش در دوران قبل از دفاع مقدس پرداخت و اظهار داشت: برخی به شعار انحلال ارتش در اوایل انقلاب دامن می زدند. هرچه وفاداری ارتش به نظام جمهوری اسلامی ایران بیشتر می‌شد، شدت این شعارها هم بیشتر می‌شد، تا اینکه امام خمینی (ره) 29 فروردین را به عنوان «روز ارتش» نام‌گذاری کردند و فرمودند که ارتش باید در این روز در شهرها رژه برود و مردم هم باید از آن‌ها استقبال کنند.

این فرمانده دوران دفاع مقدس با اشاره به شکل‌گیری کودتای «نقاب» گفت: این کودتا توسط خود نیروهای ارتش کشف و خنثی شد.

وی تاکید کرد: در آغازین روزهایی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسیده بود، هیچ ارگانی از انقلاب دفاع نمی‌کرد؛ اما انقلابیون ارتش این مسئولیت را پذیرفتند.

در ادامه این برنامه «علیرضا قزوه» شاعر انقلابی با خواندن شعری با موضوع دفاع مقدس فضای جلسه را به رنگ هنر آغشته کرد.

آماده مقابله با جبهه کفر در هر نقطه هستیم/ دشمنی دشمنان با ولایت مطلقه فقیه

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

در ادامه همایش پیشکسوتان جهاد و مقاومت، سردار سرتیپ «محسن رفیق دوست» وزیر سپاه در دوران دفاع مقدس، به بیان خاطراتی از آن دوران پرداخت و وضعیت کشور را در ابتدای آغاز جنگ تحمیلی مورد تبیین قرار داد.

وی اشاره به سخنان سخیف ترامپ گفت: من به عنوان یک پیشکسوت از سپاه پاسداران به رهبر انقلاب قول شرف می‌دهم که اگر قرار باشد دشمن گوشه چشمی به این سرزمین داشته باشد، در هر جایی که فرماندهی معظم کل قوا فرمان دهند، برای مقابله با جبهه کفر حاضر خواهیم شد.

وی گفت: دشمنان ما تنها با یک مطلب سر جنگ دارند و آن هم حکومت مطلقه ولایت فقیه است.

شکل گیری کمیته انقلاب اسلامی در مساجد/ توهین بنی صدر به مدافعان خرمشهر

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

این همایش در حالی به کار خود ادامه داد که سردار سرتیپ «مجتبی عبداللهی» مشاور عالی فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه در ابتدای انقلاب امام خمینی (ره) دستور تشکیل کمیته انقلاب اسلامی را دادند، اظهار داشت: روز 22 بهمن به دستور امام کمیته تاسیس و آیت الله مهدوی کنی به عنوان فرماندهی این نیرو معرفی شد.

وی ادامه داد: بررسی نظم شهرها و کل استان ها بر عهده کمیته انقلاب اسلامی قرار گرفت. بر همین اساس کمیته ها از داخل مساجد کار خود را شروع کردند و مسئولیت آن هم به روحانی مساجد داده شد. به همین صورت در شهرها و استان ها کار کمیته قوت گرفت. از جمله برنامه کمیته مبارزه با سرقت، جنایت و کمک به مردم بدون هیچ چشم‌داشتی بود.

فرمانده سابق یگان ویژه ناجا خاطر نشان کرد:‌ در این اثنا جنگ کردستان آغاز شد و عده ای از نیروهای کمیته به کردستان رفتند. با شروع جنگ در 31 شهریورماه با دستور امام(ره) به آیت الله مهدوی کنی ابلاغ شد تا هر نیرویی که داوطلب است، برای کمک به مناطق جنوب اعزام شود.

وی گفت: در تهران 14 کمیته فعال بود که در تمامی آنها یک عالم مجتهد حضور داشت. بر اساس اعلام صورت گرفته سهم هر کمیته 100 نفر بود و هرکس که آمادگی اعزام داشت می توانست به صورت داوطلب اقدام کند.

سرتیپ عبداللهی ادامه داد: بخشی از اثاث پادگان ها را که شامل سلاح، مهمات، آر پی جی، کالیبر پنجاه و حتی بی سیم های اس اس پی که ان زمان فقط در نیاوران بود را جمع کردیم و همراه 1400 نفر از نیروهای کمیته ابتدا به پایگاه نیروی هوایی رفتیم و از آنجا بنا شد به اهواز پرواز کنیم که البته ام نتوانستیم در اهواز فرود بیاییم بنابراین به امیدیه رفتیم و از آنجا با اتوبوس به اهواز آمدیم. در مدرسه ای نزدیک استانداری استقرار پیدا کردیم. نزدیکی ما به محل درگیری ها به نحوی بود که صدای گلوله از دور شنیده می شد.

وی گفت: به استانداری مراجعه کردیم و پرسیدیم چه کسی اینجا هست، گفتند شهید چمران و آقای غرضی استاندار در دانشگاه جندی شاپور هستند. از شهید چمران پرسیدم کجا برویم؟ گفت بهتر است به خرمشهر بروید. با نیروی دریایی هماهنگ کردند و ما سوار هاورکرافت شدیم و پشت قفاس پیاده شدیم. ماشین و وانت گرفتیم و به داخل آبادان رفتیم در مدرسه سعدی نیروها را استقرار دادیم و وارد ستاد جنگ آبادان شدیم.

عبداللهی ادامه داد: آن زمان امیر حسنی سعدی آنجا بود، از ما خواست داخل خرمشهر شویم. به محض ورود به خرمشهر با دشمن کافر بعثی و از خدا بی خبری مواجه شدیم. ماهم در کنار نیروهای سپاه خرمشهر، فداییان اسلام و نیرویی به نام سیاه جامگان که از تهران آمده بودند و همچنین نیروهای جهاد فارس و تکاوران نیروی دریایی ارتش شروع به جنگیدن کردیم. در کنار ما مردم هم بودند. باید گفت که در واقع مردم خرمشهر تا پایان پای کار ایستادند و همه دست به دست هم دادیم و چند روزی در شهر جنگیدم تا اینکه دیدیم بیشتر از این نمی توانیم بمانیم. هرچه مجروح و شهید بود به سمت دیگر پل آوردیم. محمود محمدی از رانندگان اداره راه بود با کمک او روی پل خندقی زدیم تا اگر دشمن خواست از پل رد شود گیر کند.

وی بیان داشت: از آن طرف دشمن دور زد و از منطقه ذوالفقاری به سمت آبادان حرکت کرد. نیروهای بعثی روی رودخانه بهمنشیر پل زده و از رودخانه گذشته بودند. بسیج شدیم تا زمینگیرشان کنیم. قرار شد گروهی از آبادان و ما با نیروهای مردمی از سمت خرمشهر به عراقی ها تک بزنیم، امکاناتی هم نداشتیم اما بلاخره توانستیم تا تپه های شنی عراق را به عقب ببریم و خط تشکیل دهیم.

مشاور عالی فرمانده نیروی انتظامی گفت: یک روز خبر دادند که باید به خط بزنیم. تعدادی از بچه های تهران بودیم که عملیات کردیم در این عملیات 29 نفر شهید دادیم و مجروح ها که تعدادشان هم کم نبود را کنار لوله های نفت به عقب آوردیم. بنی صدر که به منطقه آمد گفتیم پس آن امکانات و تجهیزاتی که قرار بود به ما بدهید کجاست؟! یک آن به ما گفت شما فاسد هستید. ماهم جوابش را دادیم. دستور داد شما باید از منطقه بروید ماهم کم نیاوردیم و گفتیم تو سیستمت آمریکایی انگلیسی است، تو باید بروی. گفت یک بلایی سرت می آوردم که در تاریخ بنویسند.

مهندسی جنگ شهید «باقری» نیروها را از قتل عام نجات داد

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

در ادامه همایش سید محمد لاله زار از پیشکسوتان دفاع مقدس در جهاد با بیان خاطره ای از شهید باقری اظهار داشت: قبل از عملیات والفجر مقدماتی سردار حسن باقری، برادر سرلشکر باقری که مغز متفکری بود کنار شهید بقایی به شهادت رسید.

وی ادامه داد: عملیات آغاز شد و به مشکل جدی برخورد کردیم. در قرارگاه من و سرلشکر باقری بودیم. مدیریتی را ایشان انجام داد که توانستیم در عملیات موفق عمل کنیم. نیروهای عظیمی که در آن دشت بزرگ بودند باید به عقب بر می گشتند. ایشان گفت اگر دستگاه های مهندسی به عقب برگردند همه قتل عام می شوند به همین منظور دستور داده شد که نیروهای مهندسی از گردان های مختلف وارد عملیات شوند و گام به گام به عقب برگردند که این کار با موفقیت انجام شد.

لاله زار گفت: با تمام فشارهایی که دشمن در این سی سال آورده است از جمله جنگ، محاصره اقتصادی و تحریم ها افتخار ما این است که برای یک روز کار عمران آبادانی این کشور را تعطیل نکردیم.

تجلیل از خانواده‌ شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

پس از از سخنان لاله زار طبق برنامه ریزی صورت گرفته از خانواده‌های شهدای پیشکسوت ارتش، سپاه، ناجا، بسیج، جهاد، مدافع حرم و اقشار تجلیل شدند.

سرنوشت صدام در انتظار متجاوزان به انقلاب اسلامی/ انجام ماموریت‌های سخت در دفاع مقدس با ذکر« یا اباعبدالله»

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

اما مهمترین بخش این همایش مربوط به سخنان سردار سرلشکر محمد باقری بود تا با موضع گیری نسبت به آخرین تحولات منطقه متجاوزان به انقلاب اسلامی را وعده به سرنوشت صدام بدهد.

وی در سخنرانی خود در این همایش به اخرین موضع گیری رئییس جمهور آمریکا علیه ایران اشاره کرد و گفت: این فرد تازه به دوران رسیده‌ که از مسیر تجارت به پست ریاست جمهوری آمریکا دست یافته، می آید در سازمان ملل حرف‌هایی جاهلانه بیان و نفرت‌افکنی می کند و به این خیال است که با این حرف می‌تواند ملت ایران را بترساند. باید به این فرد گفت به هیچ‌وجه چنین چیزی رخ نخواهد داد و در واقع این مسائل ترقه‌ای بیش برای ملت ایران نیست؛ البته خودشان هم این را می‌دانند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: کافی است در هنگام پایین آمدن از پشت تریبون از نزدیک‌ترین نیروی ارتشی کشورشان بپرسد، آیا امکان تهاجم و تجاوز به ایران را داریم؟ آن وقت پاسخ را از اهلش خواهد گرفت؛ ما امروز در خلیج فارس و تنگه هرمز و در فضای پیرامونی کشور و همچنین در منطقه جنوب غرب آسیا از آمریکایی‌ها دور نیستیم، هم ما می‌دانیم آن‌ها چه می‌کنند و آن‌ها هم ما را زیر ذره‌بین دارند.

عالی ترین مقام نظامی کشور به همزمانی ماه محرم و هفته دفاع مقدس اشاره کرد و بیان داشت: امسال ایام هفته دفاع مقدس با ماه محرم قرین شده است؛ محرم و عاشورا بیشترین تاثیر را در پبروزی ملت ایران داشته است؛ به نحوی که در دفاع مقدس رزمندگان ماموریت‌های سخت خود را با ذکر اباعبدالله انجام می‌دادند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه فراموشی، تحریف، افراط و تفریط از تهدیدات موجود در برابر موضوعات تاریخی به حساب می آید، گفت: مساله دفاع مقدس نیز به مانند سایر موضوعات با این تهدیدات رو به رو است؛ این برگ زرین از تاریخ ملت ایران و اسلام چنانچه به درستی مورد تکرار و یادآوری موشکافانه و تبیین و تشریح قرار نگیرد و واقعیت‌ها بازگو نشود، سینه به سینه منتقل نشود، با خطر تحریف، انحراف، افراط و تفریط مواجه خواهد شد و حتی فراموش می‌شود.

 از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر

وی بیان داشت: حال که شهادت نصیب ما نشده، وظیفه داریم با یادآوری ایثارگری‌ها و شجاعت‌های رزمندگان در دفاع مقدس این ایام را برای نسل‌های آینده زنده نگاه داریم و موجب سربلندی شویم؛ زیرا اتفاق کوچکی روی نداده است.

سرلشکر باقری گفت: دفاع مقدس، دفاع در برابر تهاجمی بود که جهان استکبار با محاسبه و برنامه‌ریزی دقیق، در زمانی مشخص علیه مردم کشورمان آغاز کرد؛ زمانی که طلیعه‌های پیروزی انقلاب روشن شده بود و در ذهن ابرقدرت‌ها این نکته شکل گرفت که به هر نحوی این انقلاب را با شکست مواجه سازند. بر این اساس بود که همسر شاه خائن در سفر به عراق در دیدار با صدام که آن زمان معاون رئیس جمهور این کشور بود، به وی می‌گوید: «برای شکست انقلاب باید تانک‌ها را به خیابان برد و اگر 10 هزار نفر را بکشید، مردم می‌ترسند و دیگر به خیابان‌ها نمی‌آیند.»

وی افزود: بعد از انقلاب تا زمان شروع جنگ تحمیلی آن‌ها برای شکست انقلاب طراحی کودتا، ایجاد ناامنی، درگیری در مناطق مرزی، ترور توسط منافقین و خلاصه هر آنچه که باید انجام دهند را انجام دادند؛ اما وقتی با شکست مواجه شدند یک حمله تمام عیار را علیه مردم کشورمان آغاز کردند.

سرلشکر باقری ادامه داد: در آن زمان دولت بواسطه وجود فردی نالایق دچار دوگانگی شد؛ اما عراق زمانی که انقلاب در ایران به پیروزی رسید، دارای 10 لشکر بود و زمانی که جنگ را آغاز کرد، 12 لشکر داشت و روزی هم که جنگ خاتمه یافت دارای 58 لشکر بود و با همین تعداد استعداد نیرو به کویت حمله کرد.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: عراق در زمان شروع جنگ 400 هواپیما داشت؛ اما در پایان جنگ و در زمانی که به کویت حمله کرد 700 هواپیمای جنگی داشت و این در حالی بود که 600 هواپیمای آن را در جنگ سرنگون کرده بودیم؛ ارتش صدام آخرین فناوری سلاح‌های شیمیایی را در اختیار داشت و در آستانه دست یابی به سلاح هسته‌ای قرار گرفته بود.

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

وی خاطرنشان کرد: در دوران جنگ تحمیلی 35 کشور در جنگ علیه ما حضور فیزیکی داشتند؛ آمریکا، شوروی سابق، آلمان، فرانسه، کشورهای آمریکای جنوبی و به طور خلاصه شرق و غرب هر آنچه داشتند را رایگان در اختیار عراق قرار می‌دادند و این درصورتی بود که نه تنها به ما سیم خاردار نمی‌دادند، بلکه گونی برای درست کردن سنگر هم نمی‌دادند.

سرلشکر باقری بیان داشت: آنها با استفاده از غافلگیری پیشروی هایی کردند اما مردم به صحنه مسلط شدند و چهار ماه بعد حرکات آفندی دشمن متوقف شد و حرکات تهاجمی را رزمندگان اسلام از بهمن ماه آغاز کردند. هرچند در اوایل جنگ چند عملیات به دلیل نالایقی فرماندهی کل قوا که آن زمان برعهده رئیس جمهور بود به سرانجام نرسید اما از عید سال 60 عملیات های موفق کوچک و خودجوش در ارتش و سپاه شکل گرفت و رشد یافت و نیروهای پراکنده مردمی سازماندهی شدند به نحوی که از عملیات ثامن الائمه(ع) تا بیت المقدس تیپ ها در سپاه شکل می گیرند و از عملیات رمضان نیز لشکر و قرارگاه های سپاه تشکیل می شود.

وی افزود: رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس 300 عملیات آفندی داشتند، نیروی هوایی و هوانیروز، توپخانه و مهندسی و جهاد سازندگی بهترین پشتیبانی ها را از عملیات ها داشتند و نیروی دریایی ما در خلیج فارس و اروند رود نمایان ترین عملیات ها را انجام داد تا این که در نهایت این ملت سربلند و پیروز دفاع مقدس را خاتمه داد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: یک نگاهی که به گذشته می کنیم، نگاهی هم باید به حال داشته باشیم اینکه در چه وضعی بودیم و اکنون در چه وضعی هستیم، در 15 کیلومتری اهواز شب و روز نداشتیم و دائم به این فکر بودیم که چه کنیم اهواز سقوط نکند. امروز ملت ما سربلنداست از این است که بهترین امنیت را در مرکز نا امنی های جهانی دارد؛ این هم از برکت خون شهدا و نیز برکت عموم رزمندگان و دعای بزرگان دین و خواست الهی است.

وی سپس از رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خواست تا پیام امام به مجمع فرماندهان سپاه در سال 67 را تکثیر کند، بیان داشت: امام روزهای بعد را می دیدند که چگونه یک دشمن هم طراز و همسایه سرکوب شد و به این نکته واقف بودند که بعد از چند سالی ابرقدرت ها خود مستقیم به میدان مقابله با جمهوری اسلامی ایران خواهند آمد.

سرلشکر باقری همچنین عنوان کرد: بعد از حوادث عراق و افغانستان، آمریکایی ها رسما و مسقیما مطرح می کردند که حال نوبت ایران است؛ اما بعد از مدتی دیدند این ادعایی بیش نیست که بوش پسر آن را پراند و رفت؛ زیرا آنها فهمیدند که نمی شود با این ملت و کشور پهناور و سرزمین خدادادی که ویژگی های استثنایی دارد بشود جنگید لذا آرام گرفتند ولی دست بر نداشتند و جنگ های نیابتی و نا امن کردن مرزهای کشورمان را ایجاد کردند.

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

وی تاکید کرد: دفاع مقدس برای ما همانند عاشورا مکتب و دانشگاه است و به عنوان یک چشمه دائما در حال حیات بخشیدن به این است؛ اکنون درس های این دانشگاه با جان این ملت آغشته شده و خمیر مایه ملت ایران را ساخته است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: ما این نکته را از این دانشگاه آموختیم که به خدا تکیه کنیم؛ اتکا به قدرت لایزال الهی موجب عدم ترس از تمام قدرت ها می شود.

وی درباره درس تبعیت از رهبری و ولایت مداری هم گفت: بلایی که امروز بر سر عراق آمده و به سر خیلی از کشورهای جهان آمده بواسطه عدم تبعیت از رهبری است؛ چرا باید عراق امروز به چنان وضعی دچار شود که بخشی از کشورش تصمیم به همه پرس استقلال بزند؛ اتفاقی که نباید بیفتد؛ اتفاقی که قطعا به ضرر کردها شمال عراق است؛ همه این ها به دلیل فقدان رهبر است.

سرلشکر باقری بیان داشت: متاسفانه چند دستگی در کشورها کار دست ملت شان می دهد و ما هم اگر برکت، عزت و امنیتی داریم به دلیل تبعیت از رهبری است؛ در دفاع مقدس این را یاد گرفتیم و باید دائم آن را تذکر دهیم؛ اگر فتنه 88 رخ داد بواسطه این بود که قدری از این تبعیت از رهبری در بخشی از جامعه شاید سست شد؛ خدا را شاکریم که این فتنه جمع شد؛ واقعا نعمت رهبری و تبعیت از آن این کشور را امنیت ابدی خواهد داد.

وی اظهار داشت: نفی سلطه پذیری و سلطه گری درس دیگری است که از دفاع مقدس آموختیم؛ در جنگ تحمیلی آموختیم که سلطه کسی را نپذیریم حتی اگر با ما بجنگند و تمام قدرت ها پشت سرش باشد و همه پول و امکانات جهان را در اختیار داشته باشد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: درس ایثار را فرا گرفتیم؛ نمونه فراگیری ملت ایران شهدای مدافع حرم هستند؛ در دفاع مقدس همه کشور حال و هوای جبهه را داشت و اگر کسی نمی رفت شماتت می شد اما امروز خیلی شجاعت می خواهد در روزگاری که همه مسابقه دنیا طلبی با هم می گذارند دست از زندگی و خانواده بشوید و برای دفاع از حرم اهل بیت برود.

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

وی گفت: یکی از گرفتاری های ما این است جوانانی که در ارتش، سپاه و بسیج و ناجا هستند انبوهی از فشارها و نامه ها را می آورند تا پارتی بازی کند بلکه مرا به سوریه بفرستند؛ این پارتی بازی است که جوانان ملت ما انتظار دارند برایشان انجام دهیم.

سردار باقری افزود: مقاومت و پایداری در برابر سختی ها درس دیگر دفاع مقدس است؛ آسیب ناپذیری در برابر فشارها؛ آنچه که مقام معظم رهبری از آن به عنوان اقتصاد مقاومتی یاد می کنند، همان مقاوم کردن اقتصاد در برابر فشارهای بیگانگان است؛ ما دفاع مقاومتی را در جنگ یاد گرفتیم و ادامه هم دادیم یعنی اگر امروز به ما هواپیما ندهند که نمی دهند گرفتاری نداریم چون داریم از کشور با وجود همه دشمنی ها دفاع می کنیم.

وی ادامه داد: اطمینان برای دولتمردان در کشور وجود دارد که کشور در معرض تهاجم دشمن نیست؛ لذا می توانند سرمایه گذاری کنند و این در حالی است که امنیت مرزها از تهران و اصفهان و تبریز بالاتر است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بیان داشت: اقتصاد مقاومتی یعنی همین که تکان های اقتصاد جهانی، فشار و تحریم ها اقتصاد ما را تحت تاثیر قرار ندهد؛ سیاست مقاومتی هم همین است که سیاست ما آسیب ناپذیر باشد؛ فرهنگ مقاومتی این است که در برابر تهاجم فرهنگی دشمن فرهنگ مقاوم داشته باشیم.

وی در ادامه گفت: اینها دروسی است که دفاع مقدس به ما داده است؛ اگر کوتاهی می کنیم و نمی توانیم آن را برقرار کنیم باید تلاش مان را بیشتر کنیم؛ لذ باید مشکلات را بر طرف کنیم و به خاطر بی ارزش ترین مطامع دنیوی به جان هم نیفتیم.

سردار باقری ادامه داد: عزت نفس از یک رزمنده تا یک ملت، ابتکار و خلاقیت درس های دیگر دفاع مقدس است؛ امروز اگر هواپیمای جنگی و زیر دریایی و ناوهای پیشرفته در دکترین دفاعی ایران جایگاهی درحد موشک داشت به طور حتم می ساختیم؛ اما ما ورود به جنگ مستقیم هوایی با ابرقدرت ها را در دکترین دفاعی کشورمان نداریم برای اینکه در غیر این صورت باید تمام منابع ملی مان را در آنجا هزینه کنیم.

وی سپس تصریح کرد: نیت ما این است که فقط بازدارندگی ایجاد کنیم و این کار را هم با تجهیزات ارزان قیمت تری انجام دادیم؛ هواپیما درحدی که نیاز داریم هم نگهداری کردیم و هم خواهیم ساخت؛ در طرح و برنامه ها هم یک مستشار و یا کمک فکری از هیچ کجا نداریم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: خود اتکایی، بن بست شکنی و متوقف نماندن در مشکلات، مشارکت ملی و همگانی، وحدت ملی و انسجام ملی درس های دیگر دفاع مقدس است؛ این ملت همان ملت دوران دفاع مقدس است لذا چنانچه اخلاص در بزرگان خود ببینند مانند دوران دفاع مقدس از هزینه های خود می زنند و به کشور کمک می کنند.

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

وی گفت: بخش دیگری از درس های دفاع مقدس عبارتند از حفظ وجهه تهاجمی و انقلابی و گرفتار نشدن در رخوت و سستی و انقلابی و جبهه ای ماندن، هوشیاری و قدرت اطلاعاتی و غافلگیر نشدن و برای نیروهای مسلح حفظ و ارتقاء توان و آمادگی رزمی.

سرلشکر باقری تاکید کرد: از یک رزمنده هم در اینجا نام می برم و آن قالیباف است؛ وی از یک رزمنده بسیجی مشهدی شروع کرد و به فرماندهی لشکر پنج نصر و برخی قرارگاه ها رسید و بعد فرمانده برخی نیروها شد و سپس به شهرداری آمد که این مجموعه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از جمله خدمات وی است و نشان داده که بعد از دفاع مقدس هم می شود انقلابی و جبهه ای حرکت کرد.

وی سپس اظهار داشت: البته همه عزیزانی که با سابقه رزمندگی در حال تلاش هستند جایگاه خود را دارند اما چون در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قرار داریم، از او نام بردم؛ علاوه بر این از همه کسانی که در شهرداری تهران چه در دوره گذشته و چه در دوره فعلی، شورای شهر تهران و سایر مجموعه ها که از فعالیت های دفاع مقدسی پشتیبانی می کنند تقدیر و تشکر می کنم.

تجلیل از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس

از اظهارات سرلشکر باقری در مورد همه پرسی عراق تا اعلام آمادگی رفیق‌دوست برای مبارزه با جبهه کفر 

پایان بخش این مراسم تجلیل از 500 تن از پیشکسوتان دفاع مقدس بود که طی آن 16 نفر از پیشکسوتان دفاع مقدس از ارتش، سپاه، ناجا، بسیج، جهاد و اقشار به نیابت از 500 نفر ذکر شده مورد تجلیل قرار گرفتند.

انتهای پیام/113

نظر شما