شناسهٔ خبر: 21409211 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

همایش‌تجلیل از 61 بهورز و کارشناس حوزه بهداشتی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان

همایش تجلیل از بهورزان و کارشناسان نمونه حوزه بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با حضور ریاست دانشگاه و جمعی از

صاحب‌خبر -

همایش تجلیل از بهورزان و کارشناسان نمونه حوزه بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با حضور ریاست دانشگاه و جمعی از مسئولان و کارکنان مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی در رشت، برگزار شد.

به گزارش ایلنا از رشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن تقدیر از تلاشگران شبکه نظام سلامت، ارتقای کیفیت شاخص ها در مراکز خدمات جامع سلامت روستاها را نسبت به شهرها، نتیجه تلاش بهورزان دانست.

 شاهرخ یوسف زاده چابک با بیان این مطلب که امروزه ما در مراکز خدمات جامع روستایی و خانه های بهداشت در روستاها نسبت به شهرها موفق تر بوده ایم، اظهارکرد: در زمینه بهداشت مادر، کودک، بیمار ی های غیر واگیر نظیر دیابت، فشارخون و...خدماتی که توسط نظام شبکه سلامت و کمیته بهورزی انجام می‌گیرد، بسیار اثربخش است.

وی در ادامه با اشاره به برنامه استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گسترش موفقیت نظام شبکه سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی را در کنترل بیماری های واگیر و تروما، خواستار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه با اشاره به طرح تروما، از راه اندازی اورژانس هوایی در آینده نزدیک خبرداد و افزود: بهورزان علاوه بر این که مسوولیت های خطیری در زمینه پیشگیری از بیماری های غیر واگیر دارند در زمینه تروما، هم می توانند نقش موثری داشته باشند.

وی طرح شبکه نظام سلامت را موفق ترین طرح در کشور خواند و گفت: این طرح الگویی برای کشورهای پیشرفته دنیا محسوب می شود.

 یوسف زاده چابک در پایان  ضمن تقدیر از تلاشگران حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ارتقای جایگاه نظام شبکه سلامت را طی ماه های آتی، از جمله پروژه های جدید دانشگاه علوم پزشکی گیلان خواند و اظهار امیدواری کرد این مهم، پاداش مناسبی برای عملکرد و فعالیت های مثمر ثمر این قشر پرتلاش باشد.

سپس معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در ادامه این مراسم، با بیان این که طرح تحول نظام سلامت، سرگل اقدامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یکی از اولویت های اصلی دولت تدبیر و امید در سال 92 می باشد، قسمت عمده  اجرای این طرح را مربوط به حوزه بهداشت ذکر کرد.

 محمدرضا نقی پور در ادامه، ایجاد یک سیستم جامع ارایه خدمت در روستاها (بهورز) را، جز اتفاقات مهم و بزرگ کشور در دهه شصت ذکر کرد و افزود: با گذشت سی و اندی سال هنوز ما نیازمند چنین مدل و سیستمی برای شهرها هستیم و این خود اهمیت و مثمر ثمر بودن عملکرد بهورزان را دو چندان می کند.

وی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره دو تن از بنیانگذاران فقید نظام شبکه و سیستم بهورز (دکتر پیله رودی و دکتر شاد پور) از آنها به عنوان افتخارات گیلان نام برد و افزود: این مهم موجب رشد و ارتقا شاخص های سلامت در کشور  و سرافرازی ما در جامعه بین المللی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به طرح تحول نظام سلامت، یادآورشد: طرح تحول اولیه، همین طرح نظام شبکه سلامت بود که در دهه شصت در کشور ایجاد و بهورز نیز به عنوان نماد این طرح تثبیت شد. بهورز به عنوان نماد حقیقی در تاریخ ایران است، هم در مقطع دهه شصت هم در این مقطع که طرح تحول نظام سلامت اجرا شده است.

 نقی پور با بیان این که سیستم بهورزی ما، محیط تلاقی تخصص و تعهد است، گفت: شاکله بهورزی بر اساس عشق به مردم و عشق به کار است. بهورز جامعه نگرترین دانش آموخته ی نظام سلامت می باشد.

وی در پایان با اشاره به ابعاد فرهنگی و اجتماعی حرفه ی بهورزی، خاطر نشان کرد: بومی و امین بودن بهورز از جمله معیارهایی است که در خصوص جذب بهورزان در این حرفه مورد توجه قرار می گیرد. بهورزان مخزن اسرار روستاییان بودند و هستند.

همایش تجلیل از بهورزان دانشگاه‌علوم پزشکی‌گیلان، صبح امروز(چهارشنبه) با حضور ریاست دانشگاه، معاونین و جمعی از کارکنان حوزه‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در محل سالن همایش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد .

اجرای‌موسیقی‌سنتی، اهدای لوح‌تقدیر از سوی مسئولان دانشگاه به 61 نفر از بهورزان، مربیان و کاردانان‌معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پایان بخش مراسم امروز بود.

انتهای پیام

نظر شما