شناسهٔ خبر: 21359742 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

درباره عسل و فواید آن بیشتر بدانیم

عسل‌‌ها با توجه به رنگی که دارند، قیمت‌گذاری می‌شوند. عسل‌هایی که به رنگ طلایی یا کهربایی تیره هستند به طور معمول با قیمت‌های بالاتری به فروش می‌رسند. طعم عسل‌ها بسته به نوع گلی که از شهد آن استفاده شده با هم تفاوت دارد.

صاحب‌خبر -
الو دکتر: عسل یک ماده غذایی شیرین است که توسط زنبور عسل و با استفاده از شهد گل‌ها تهیه می‌شود. زنبورها پس از تبدیل شهد به عسل، به تبخیر آب موجود در عسل می‌پردازند و سپس آن را به عنوان یک منبع غذایی در کندوی عسل ذخیره می‌کنند. انسان می‌تواند با برداشت عسل از کندو از این محصول مفید استفاده کند.

عسل‌‌ها با توجه به رنگی که دارند، قیمت‌گذاری می‌شوند. عسل‌هایی که به رنگ طلایی یا کهربایی تیره هستند به طور معمول با قیمت‌های بالاتری به فروش می‌رسند. طعم عسل‌ها بسته به نوع گلی که از شهد آن استفاده شده با هم تفاوت دارد.

عسل در دو نوع خام و پاستوریزه عرضه می‌شود. عسل خام از کندو برداشته شده و مستقیما داخل شیشه نگهداری می‌شود. این عسل حاوی مخمر، موم و گرده است. گفته می‌شود که مصرف عسل خام از آلرژی‌های فصلی ناشی از گرده‌های موجود در هوا جلوگیری می‌کند. در مقابل، عسل پاستوریزه یک محصول فرآوری‌شده است که برای حذف ناخالصی‌ها گرما داده می‌شود.

مقالات بسیاری در رابطه با فواید بهداشتی مصرف عسل منتشر شده است. این مقالات به ارزش غذایی عسل و فوایدی که مصرف این محصول مغذی برای شما دارد، توجه داشته‌اند. نحوه گنجاندن عسل در رژیم غذایی و مضرات احتمالی مصرف آن نیز از جمله موضوعاتی است که در این مقالات بدان پرداخته شده است.

به گزارش پایگاه داده‌های وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، یک قاشق غذاخوری عسل (حدود ۲۱ گرم) حاوی ۶۴ کالری، ۱۷.۳ گرم کربوهیدرات (۱۷.۳ گرم قند بدون فیبر)، صفر گرم چربی و صفر گرم پروتئین است.

نظر شما